Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 16 554
  • 276
  •   2
Отговори
# 255
  • Сливен
от първите червената опаковка

# 256
Аз пък не се спогодих с него, моята кожа също е смесена.

# 257
И аз съм смесена и съм от няколко месеца със сребристия, дето се води хидратиращ и е много добре

# 258
Минавам да похваля ей тоз сух шампоан:

# 259
  • оттам, откъдето започва България
Май ще се окаже, че всичките им са хубави. (Като цена-качество)

# 260
Големи сте подстрекателки - сдобих се с 4бр от течния сапун с пистачио 🤣
В България мол го намерих, само това имаше от серията, иначе бих взела душ гела и сухия шампоан.

От другата серия със слива, имаше само лосион за тяло. От нея искам да пробвам масажното олио.
Беше заредена и лилавата серия за коса, но за косата имам много неща и се въздържах.

# 261
Някой пробвал ли е тези серуми на Биотен? Май са нови

# 262
  • София

Оставя ли бяло?

В момента се опитвам да изхабя един на Велнеа, преди да премина отново към редовния ми Got 2 Be, но положението е доста зле. Направо все едно с брашно се пръскам. Може би ще го хвърля в крайна сметка.

# 263
Изхвърли го. Заради икономия на 5 лв. (примерно) или напъването да използваш продукт до край, не си струва да си причиняваш емоционален и/или физически дискомфорт.

# 264
  • София
Да, ще го изхвърля най- вероятно. Казах го в контекста на препоръчания горе. Че ми писна да експериментирам с нови неща и после да хвърлям в коша.

# 265
Аз обожавам този сух шампоан, не оставя изобщо бяло по косата, освежава я и мирише много хубаво.

# 266
  • София
Този е и моят редовен. Редувам със синия. Потвърждавам, че да най- добрите, които съм ползвала. Аз съм от недоволните от Батист.

# 267

Оставя ли бяло?

В момента се опитвам да изхабя един на Велнеа, преди да премина отново към редовния ми Got 2 Be, но положението е доста зле. Направо все едно с брашно се пръскам. Може би ще го хвърля в крайна сметка.
Вчера преди обед си го нанесах в движение, ударих един гребен на косата и се освежи страхотно. Всъщност, досега се държи прилично и не изглежда мазна, а моята при корените и трябва един ден от къпане, и започва да изглежда все едно съм я поляла с бутилка олио.
Преди използвах на Shauma, но реших да разнообразя. Определено за моите три косъма и половина е удар!

# 268

Оставя ли бяло?

Като разрешиш косата хубаво след нанасяне, мини с леко влажни длани през косата и виж дали бялото ще се махне.

# 269
  • София
Не получавате ли сърбежи и раздразнение на скалпа от тези сухи шампоани? Аз съм с чувствителен скалп и вероятно поради тази причина, но положението става ад Sad Затова и вече не купувам. Преди ги ползвах по-скоро за обем в корените, защото иначе предпочитам да си измия косата... Мия я през ден.

Общи условия

Активация на акаунт