Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
Тези ръкавички от Дм, някой пробвал ли ги е, хубави ли са?
Оказа се, че не всички са еднакви и има такива, които не вършат никаква работа. Аз имам 2, но са стари и искам да си ги подновя, особено едната вече е толкова ефективна, бях я взимала от магазин за левче, но е на 100 години.  Другата ми е от Ориглейм, но и тя сигурно е купувана преди 10 години.
Миналият месец си взех 2 нови от Гален, но те са ужасни. Протриват кожата може и рани сигурно да си направиш и изобщо не ексфолират. Общо взето никаква работа не вършат и от там разбрах, че са различни.

# 451
  • Сливен
Фрау,като като отидеш в ДМ моля те,душни този течен сапун и ми кажи дали ти напомня на някой парфюм.

Страхотен аромат,като си измия ръцете и после само ги душа.

# 452
Някой дали знае за черен петък в лили ? И въобще кога са черните петъци и ще има ли? Не откривам информация.

# 453
До официалния ЧП има още месец. Съмнявам се Лили да направят нещо повече от -15% и то не на всичко.

# 454
  • Deutschland
Фрау,като като отидеш в ДМ моля те,душни този течен сапун и ми кажи дали ти напомня на някой парфюм.

Страхотен аромат,като си измия ръцете и после само ги душа.

Ще тествам и ще пиша. Между другото в Амазон има одеколон с тези съставки, вероятно и парфюм 🤔

https://www.amazon.de/-/en/Colonia%C2%AE-Sandalwood-Cologne-Pamp … ess/dp/B0D8WJ428S

# 455
Питам, за да си набележа от сега магазини и продукти, както и да си заделя пари 😆. Като се изготви списък е много по-оправно и финансово изгодно. Аз гледам тогава само нещата, които съм набелязала и не страня в други. Така не се изкушавам за непланирани неща.

# 456
  • Бургас
Морковелка, такава ръкавица имах от Ейвън. Много ми харесваше.
Бях забравила за тях.
Благодаря ти,че сподели.
Ще търся нещо такова и аз.

# 457
На Черен петък Лили пускаха 15% на ненамалени продукти.

# 458
Морковелка, такава ръкавица имах от Ейвън. Много ми харесваше.
Бях забравила за тях.
Благодаря ти,че сподели.
Ще търся нещо такова и аз.
Ми ще взема да пробвам и една от Дм, за да видя и те какви са.
Нямам вече хора дистрибутори на Ориглейм и Ейвън около мен.
Дайте идея тези от Гален за какво да ги използвам или да ги хвърлям направо. За тяло и по предназначението им не стават.

# 459
  • Варна
Такива ръкавици си взимам регулярно от различни места .Предните ми бяха по-фини.
Взимала съм преди и от dm.
Като взех сега от dm 2 броя,са доста груби .Усеща се още в магазина.На мен ми харесва ,кожата ми носи на много грубо търкане.
Но мисля че има два вида-бели и цветни.Моите са от цветните.

# 460
Заради маслени маски, реших да си купя дълбоко почистващ шампоан - до сега не бях използвала. В ДМ едната консултантка ми препоръча този, но не беше много убедителна. Може ли мнения: как ви се отразява на косата, почиства ли наистина, изсушава ли косата?

# 461
  • Deutschland
Ползвала съм стария вариант на този шампоан. Изобщо не изсушава, косата ставаше бляскава, мека, почистена. Сравняваха го с професионалните за почистване. Новият вариант обаче не съм ползвала.

# 462
Някой пробва ли новата серия на Биотен:

Купих си околоочния серум, лек е, харесва ми, но има много блестящи частици, които малко ме дразнят.

# 463
За ръкавиците да се включа. Аз също ползвам и съм имала и от Орифлейм едно време. Преди съм си купувала по 2 в комплект. Сега срещам само единични. Последната не помня от къде ми е, розова е, но е за смяна вече. Ще огледам какви се предлагат да си я подновя и аз.

# 464
  • Deutschland
Гледам Биотен има тук онлайн, но 23€ за крем и то без доставка нещо ми е много. Иначе си заслужават всяка стотинка, факт.

Общи условия

Активация на акаунт