Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 98

• 50 355
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Има друга серия на Балеа с шам фъстък. Имат душ гел, шампоан, сух шампоан, маска за лице също. Не ме впечатли душ гела, но този комплект ми хвана окото. Не мисля, че ще ги пуснат отделно и в по-големи опаковки. То си е лимитиран комплект.

Балсама на Балеа:
Скрит текст:

И аз харесвам балсама на Banila, както и тези на Clinique и Thank you farmer. Сега тествам олиото на Skin 1004, което също го бива.

# 511
  • София
Katniss Everdeen, благодаря Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
А някой да е виждал от лилавата серия Oriental plum на Balea балсама за устни? В нашия ДМ има само лосиона за тяло и масажно олио. На сайта няма други продукти освен дезодоранта от същата серия. А в немския сайт въобще не ги открих цялата серия.

# 512
  • Deutschland
Катнис, ако си в Германия вземи си на Исана душ гела с шам фастък. Страхотен аромат е и много пенлив.

# 513
Катнис, ако си в Германия вземи си на Исана душ гела с шам фастък. Страхотен аромат е и много пенлив.
Имам ходене другия месец, ще погледна, благодаря!
Иначе от там взех, за допълнение към крема за ръце, душ гела с аромат на меденка, изкуших се.

# 514
Балсама на Балеа не е най-прекрасен, но става. Розовото Zero е добро, другите цветове не съм ползвала. Clinique Take The Day Off е страхотен! Това корейско олио също - NEEDLY Mild Cleansing Oil (всъщност, не знам дали е корейско). А този продукт силно ме изненада! Много приятно нещо, на вид прилича на крем за бръснене, едно такова седефено е , мирише много приятно и измива страхотно, а кожата е като омекотена след измиването.
Скрит текст:

# 515
На балеа. Аз от него пък бая загребвам и от пролетта го ползвам. Просто трябва да си затворя хубаво очите и да не ги отварям докато не отмия продукта. Ама не ми е драма, свикнах му.

# 516
  • София
Розовото Zero почиства нежно и добре, но капачки на винт, шпатулки и пр. изобщо не са ми удобни - особено с мокри и хлъзгави ръце. Защо не в тубичка?!

# 517
Защо със мокри ръце? Нали на сухо се нанася и после се мокри.

# 518
Да, със сухи ръце. Нито лицето мокря, нито ръцете. Директно върху сухо лице с грим, размазвам и после с вода.

# 519
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Момичета, хубав ли е интимният гел на Джеса, който е сензитив?
Да, аз много го харесвам - нежен е, не премива, не дразни. Същият е като другия с розовата капачка, просто е без аромат. Всщност съм ползвала и двата вида и ги харесвам. В момента съм със сензитив.

Както вече са казали, измивните балсами се нанасят със сухи ръце и после с влажни се разпенват. На мен също ми харесва розовият Банила ко, но в момента съм с този на Елемис и е по-хубав.

# 520
Аз пък си купих този почистващ балсам за лице на Миша, корейски е, с кремообразна текстура. Аз съм с комбинирана кожа, но е интересно, че след измиване си усещам кожата леко пресъхнала, а не би трябвало. Някой друг, който го е ползвал, може ли да сподели как е при него?
https://lillydrogerie.bg/missha-pochisvascha-pjana-za-lice-zelen … haj-172-ml-538365

# 521
Значи просто не ви пасва - пяната има по-груба формула и високо pH, което нарушава кожната бариера. Повечето пяни за измиване дават такъв ефект, за съжаление. Трябва или да гледате състава, или да търсите по отзиви нещо по-нежно

# 522
Да, представено е като пяна на етикета, но реално е гъст крем, не е пяна. Опитах няколко пъти, но с ефекта на скърцаща кожа е много неприятно усещането. Ще го подаря тези дни и ще потърся нещо по-леко и за чувствителна кожа.

# 523
  • София
Скрит текст:
От месец използвам този продукт и съм много доволна.
Скрит текст:

Обожавам този измивен балсам. Направо съм пристрастена към него. Почиства страхотно грима и кожата след него е мека и сияйна.

Има ли разлика с лилавия? Намален е в Лили
Не съм купувала лилавия и не знам. Този ми е топ.

# 524
Да, представено е като пяна на етикета, но реално е гъст крем, не е пяна. Опитах няколко пъти, но с ефекта на скърцаща кожа е много неприятно усещането. Ще го подаря тези дни и ще потърся нещо по-леко и за чувствителна кожа.
При корейските марки често има много странни консистенции, доста от тях дори не се разпенват, въпреки че вършат същата работа. Въпрос е на свикване и дали продуктът пасва 🙂

Общи условия

Активация на акаунт