Клиники в Истанбул- тема 20

• 19 011
  • 451
  •   4
Отговори
# 390
Интересна информация. Напоследък бях останала с впечатлението, че цените при моя доктор са осезаемо по-високи от споделяните тук, та е успокояващо донякъде да разбера, че има и други със сходни тарифи.

При мен пункцията и прегледите бяха 6000 евро. Пид на ембрион 500 евро (изследвахме 5, т.е. 2500 евро). И като се добавят лекарствата и 2 седмичен престой в Истанбул, минахме 20000лв преди трансфер. Другата седмица ми предстои хистероскопия и ми дадоха ориентировъчна цена от 3000 до 5000 евро (в зависимост дали ще има изрязване и хистология или само надраскване). Потресаваща е ценовата разлика с България (тук съм правила за 600лв.).

Иначе май не споделих тук - от изследваните 5 ембриончета само 1 се оказа здравичко и одобрено за трансфер. Не зная дали е лош късмет, дали е очаквано, дали има общо с изкарания Ковид месеца преди стимулацията.
Сега ще правим хистеро и предложението на доктора е за още една стимулация, преди да предприемем трансфер. Все още не сме се виждали след резултатите и предстои да обсъдим тази негова идея и дали да не направим все пак трансфер първо.

Нека новата година донесе сбъднати мечти на всички в темата! ❤
Вие в коя клиника ходите?

# 391
В частен кабинен на др. Нуман Баязид, пункцията ми беше в Джинамед, сега хистероскопията ще е в Аджибадем. Между другото днес ми дадоха финална цена за хистерото 4600 евро, били вдигнали цените от Януари.

# 392
В частен кабинен на др. Нуман Баязид, пункцията ми беше в Джинамед, сега хистероскопията ще е в Аджибадем. Между другото днес ми дадоха финална цена за хистерото 4600 евро, били вдигнали цените от Януари.
Моята хистероскопия струваше 2500евро+ 1250евро за гел, направиха ми я преди една седмица, продължи около 1-1:30мин, бях с двурога матка. Надявам се корекцията да е сполучлива, след два месеца ще ми правят отново цветна снимка.

# 393
Благодаря за информацията. А този гел за какво се използва, каква е функцията му?

# 394
Благодаря за информацията. А този гел за какво се използва, каква е функцията му?
Доколкото разбрах, предпазва от слепване на стените на матката.

# 395
Шашардисват ме тези цени за хистеро. На мен и 2000евро в Мемориал ми се струват много, при положение, че в Бг съм правила хистеро за под 1000лв. с успех след това. Ако държите и сте решили там, разбира се - лично решение е, просто за мен беше необосновано. Пръснах много пари в Турция за инвитро с желание и кеф, но конкретно хистерото прецених, че е прекалено скъпо там без смисъл - и тук има специалисти в хистерото. Виж ембриология - категорично Турция.

Никого не съдя и навивам, просто лично мнение, че има алтернатива.

# 396
Шашардисват ме тези цени за хистеро. На мен и 2000евро в Мемориал ми се струват много, при положение, че в Бг съм правила хистеро за под 1000лв. с успех след това. Ако държите и сте решили там, разбира се - лично решение е, просто за мен беше необосновано. Пръснах много пари в Турция за инвитро с желание и кеф, но конкретно хистерото прецених, че е прекалено скъпо там без смисъл - и тук има специалисти в хистерото. Виж ембриология - категорично Турция.

Никого не съдя и навивам, просто лично мнение, че има алтернатива.

Хистероскопията, която ми направи др. Цветков от Надежда, София се оказа неуспешна. След преглед в Тутракан при Бойчев и в Аджъбадем, коментара беше един и същ “ никаква корекция не са направили”. В Надежда бях платила около 800лв. Вярвам, че има добри специалисти и в България, но аз реших всичко да правим в Турция и да не експериментирам с други лекари в Бг.

# 397
Аз също съм шашардисана.
В България вече съм правила хистеро (за 600лв...) и нищо не се откри, махнахме малко полипче. За съжаление (или пък не) турския доктор държи той да си направи хистеро, за да огледа лично той, защото подозира проблем в матката за неуспешните ми 5 трансфера досега. В тази ситуация нямам много опции, но се ориентирам, че цената е доста безумна.

# 398
Прави както си решила, но особено като неспециалист няма как реалистично да прецениш свършили ли са си работата с хистероскопията, нито в България, нито в Турция, нито другаде. Аз моята я правих при Калчев, мога само да се надявам да в свършил добра работа, ще видим, но поведението му по време на процедурата беше перфектно. Спокоен, внимателен, обяснява, окуражава. Признавам, бях на кантар след първичния, но много ме спечели на процедурата и ако имам нужда от подобни процедури в бъдеще директно бих се обърнала към него.

# 399
Прави както си решила, но особено като неспециалист няма как реалистично да прецениш свършили ли са си работата с хистероскопията, нито в България, нито в Турция, нито другаде. Аз моята я правих при Калчев, мога само да се надявам да в свършил добра работа, ще видим, но поведението му по време на процедурата беше перфектно. Спокоен, внимателен, обяснява, окуражава. Признавам, бях на кантар след първичния, но много ме спечели на процедурата и ако имам нужда от подобни процедури в бъдеще директно бих се обърнала към него.
Цветната снимка е доказателство за несвършената работа от др. Цветков. Аз няма как да преценя какво са направили, вярвам на другите двама добри специалисти , които знаят как трябва да изглежда матката след корекция.

# 400
Аз имам 2 успешни корекции в Бг, първата при Цветков (когото иначе не харесвам), но на видеото просто си личи, че матката е идеална след процедурата и после втора при Калчев, който похвали Цветков и явно също свърши добра работа, защото имах успешен трансфер след това.

Но щом държат да действате там, нямате избор. Мойта докторка в Турция сама си каза, че са безумни цените там и ме прати при Калчев.

# 401
Аз имам 2 успешни корекции в Бг, първата при Цветков (когото иначе не харесвам), но на видеото просто си личи, че матката е идеална след процедурата и после втора при Калчев, който похвали Цветков и явно също свърши добра работа, защото имах успешен трансфер след това.

Но щом държат да действате там, нямате избор. Мойта докторка в Турция сама си каза, че са безумни цените там и ме прати при Калчев.
Радвам се за вас, но искам да попитам защо ви направиха втората корекция?

# 402
И двете хистероскопии бяха диагностични. При първата Цветков разшири матката. Втората беше след година и стимулации междувременно с цел диагностика и надраскване. Беше се появил полип и малко сраствания. От първото видео идеално се вижда, че ги няма. Такива образувания се появяват след стимулации, бременности, хормонално, с времето. Не е била нужна заради пропуск на Цветков (когото пак казвам направо си хейтя, но хистерото ми направи добре). Но аз не съм била и сложен случай по тази линия. Simple Smile

# 403
Аз октомври'25 правих там цв.снимка и кас.бон е за 14 000 ТЛ. Преди това ме бяха предупредили, че е около 300 Е. Толкова каза и придружаващата ни от кабинета на доктора там на жените.
Спермограмата в Аджъбадем,там наблизо е, ни бе: 3950 ТЛ

Fulya Açık Emar (Център за ЦС)
Адрес: Dikilitaş Mah. Ayazmadere Cad. Yeşilçimen Sokak No: 9 Zemin-Giriş Kat Beşiktaş İSTANBUL
Telefon: 444 67 28 – 444 MR BT
 e-Mail: bilgi@fulyaacikemar.com
 www.fulyaacikemar.com
 Цена: Декември 2025- цена 9000 турски лири, около 170 евро

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 12:13 от izina

# 404
Момичета, моля споделете как премина при вас цветната снимка? Болеше ли?
Другата седмица ми предстои и малко се притеснявам. Преди това имам правена снимка тук в България, в Селена, но беше с упойка. Не ми откриха запушвания, но искат да я повторя в Турция.

Общи условия

Активация на акаунт