Магазини Pepco 16

• 23 297
  • 237
  •   2
Отговори
# 105
В близкия до работа магазин е безумна бъркотия и мръсотия.до сега др.такъв не съм виждала.
Синсей в Плевен ми е на върха в класацията по кочина в магазин. Жал ми е , че и Пепко отива натам

# 106
Ако магазините правят добри обороти, управителите едва ли ще се развълнуват от безредието. Още повече, че минава оправданието, че клиентите го създават.

# 107
Да, което си е така. Персонала е малко, много нови неща им доставят. В единия магазин не можехме да се разминем от кашони. В другия - стоката стоеше по отворените кашони с налепени цени , но не наредени на стелажите

# 108
Аз не виждам как би могъл да е подреден магазина особенно мн посещаван ако е ..ми то постоянно вървят тълпи ,ровят ,носят ,връщат ..тъкмо ще нагънеш 2 дрешки и след теб потоп ..Българина няма и култура на пазаруване,и  не е за големи магазини ..ей ти там бакалииката 
Зад щанда дай ми това,дай ми онова ...

# 109
Такава лудница, каквато съм виждала в магазин в Германия, никога не съм виждала у нас. Даже мисля, че повечето българи пазаруват много културно в сравнение с други нации.

# 110
  • Козлодуй
Да българите все още знаем какво е да няма и не повреждаме стока  - много пъти ако нещото което разглеждам съм го смачкала без да искам си го купувам без да търся по-хубаво опаковано - в крайна сметка опаковката се изхвърля Simple Smile

# 111
  • София
В близкия до работа магазин е безумна бъркотия и мръсотия.до сега др.такъв не съм виждала.

Да не би да е Пепко в "Хаджи Димитър"?
И там е така - кашони със стока, наврърляни навсякъде, стока разпиляна, пълен ужас.

# 112
  • Пловдив

Да не би да е Пепко в "Хаджи Димитър"?
И там е така - кашони със стока, наврърляни навсякъде, стока разпиляна, пълен ужас.
не, не...Пловдив, Кичука.

# 113
  • София
в Пепко има ли бебешки спални комплекти?

# 114
  • Стара Загора
В Германия, доколкото знам, ще затварят магаизните Пепко (обявили са фалит), та може би затова е тази лудница, може би имат големи намаления.

Тези дни ми напрви впечатление как една и съща дреха в три различни магазина беше с различна намалена цена.

Последна редакция: пн, 24 ное 2025, 15:53 от ❇Sisi_91❇

# 115
  • София
Аз последните месеци рядко ходя. В близкия филиал проверявам за силиконова котешка тоалетна, но шансът да намеря е 1:3. Като намеря, купувам по 3-4 пакета и мъкна като магаре Angry
От коледни декорации сякаш се отегчих. Имаме три кашона, не смогвам да намеря място за всичко. После (след Иванов-Йорданов ден) пък се подмотвам да ги прибера обратно и си стоим украсени до Трифон Зарезан Stuck Out Tongue Winking Eye

# 116
  • русе
Дамски суичъри има ли в Петко?

# 117
В Германия, доколкото знам, ще затварят магаизните Пепко (обявили са фалит), та може би затова е тази лудница, може би имат големи намаления.

Тези дни ми напрви впечатление как една и съща дреха в три различни магазина беше с различна намалена цена.

Да, намаленията не са еднакви в различните им магазини. Коментирали сме го и обреди, ако не се лъжа. На място решават (мисля) кое с колко ще намаляват.
Информацията за фалита на Пепко в Германия циркулира от доста време, но май не е вярна.🤔

# 118
# 119
  • София
В Пепко тази година има страхотни декорации. Взех си възглавница коледна елха, но май ще взема и джинджифиловата къщичка. А сега харесах и едни лампички като елха, изглежда страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт