Магазини Pepco 16

• 22 895
  • 234
  •   3
Отговори
# 90
Такива обувки не помня да,съм виждала някога в Пепко?🤔 То ясно че снимката е само примерна, но все пак...🙂
П. П. Днес ги видях тези обувки/боти в нашия магазин.😂 30 лева. Дали има шанс са са водоустойчиви, как мислите?🤔🤔

Последна редакция: вт, 21 окт 2025, 21:22 от dolce miele

# 91
Днес взех такъв тефтер за Коледен подарък

# 92
Няма ли интересни неща в Пепко тези дни? Нищо не се пише, чак помислих, че съм загубила темата.

# 93
Няма ли интересни неща в Пепко тези дни? Нищо не се пише, чак помислих, че съм загубила темата.
Аз ходя през ден, два, близо ми е до нас и до места, от които купувам зеленчуци и плодове, не, няма. Дали защото окото вече свиква с "джунджуриите", дали наистина е по-"постно" тази година, нищо не ми хваща окото.

# 94
Аз последно си купих намалени много приятни видове обици от Пепко по левче за опаковка от 4-12 чифта. Много често си ги нося, защото са малки и ненатрапчиви.🙂 Не съм ходила много скоро, а последния път не съм и разглеждала много подробно, а коледните неща съвсем отдалеч мернах, че още не съм на коледна вълна.

# 95
  • Козлодуй
От Pepco купувам ароматизирани торби за смет напоследък имаше с коледен аромат канела червени, и котешка тоалетна силиконова много изгодно Simple Smile

# 96
О, това е интересно. Взимала съм с аромат ябълка с канела на Фино преди време, но Фино не са бюджетни.

# 97
Има едни евтини ароматизатори със желирани топчета по 2 лв са май. Не стават за нищо, нали?
Пробвал ли ги е някой?

# 98
  • Пловдив
3лв са торбите...и аз купувам редовно. Гъбички също, тия за 1,50лв дето са жълто и черно.

# 99
Ох, лудница е в Пепко тези дни. Вчера си взех една намалена блуза с дълъг ръкав . На 13 лв. Днес една коледна чаша. Ама много народ.. нервни родители, ревящи деца, пълен бардака от дрехи и стока.

# 100
Има ли хубави панталони с по-широк крачол? Нещо ежедневно, вместо дънки.

# 101
  • вкъщи
Има  черни широки.  Нови комплекти спортни  бежови.

# 102
  • Пловдив
В близкия до работа магазин е безумна бъркотия и мръсотия.до сега др.такъв не съм виждала.

# 103
Има едни евтини ароматизатори със желирани топчета по 2 лв са май. Не стават за нищо, нали?
Пробвал ли ги е някой?

За два дни и аромата изчезва а топчетата се стапят на по-късен етап. Не си струват въобще.

# 104
И аз така си мислих и все ги подминавам.

Аз скоро нищо не съм си харесвала от Пепко. Редовно ходя и разглеждам какво има, но нищо интересно, което да ме грабне.
По някое време ще си взема една коледна чашка, че всеки път не ми се носи и това ще е сигурно от коледните неща.
Изпуснах  едни солнички под формата на джинджифилови човечета и само затова ми е тъжно.

Общи условия

Активация на акаунт