Магазини Pepco 16

• 8 456
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте момичета, търся това потниче в размер 128. Обиколила съм всички магазини във Варна - няма. Моля ако някоя от Вас намери да ми го вземе. Ще съм много благодарна. Купих клина и се мъча да го направя комплект, но удрям на камък.
В магазина зад БИЛЛА на Колхозния пазар гледа ли? Аз днес ще ходя там за друго, ще пиша, ако има

от там взех клинчето, но ще съм благодарна да погледнете - може някоя изостанала бройка да са изкарали Simple Smile

# 76
kremi1980За съжаление в Pepco на Колхозния пазар няма такива потничета. Но ми направи впечатление, че има много розови неща за момиченца, може пак да пуснат или да се съчетае с друго.

# 77
  • Варна
Светкавица благодаря Simple Smile Надявам се като пуснат лятното да ги изкарат пак.

# 78
Някой виждал ли е дали има от бурканчетата за мед ? Миналата година не успях да се добера до такъв Sad

# 79
Имаше скоро пак

# 80
Вчера си купих това:

няколко броя миниатюрни тавички за индивидуални порции кекс и подобни.
Отдавна търся нещо за малки печива, даже мисля да взема за приятелки.

Видях много красив комплект от не толкова коледни, колкото зимни чаши. 4 чаши една върху друга в телена поставка. Заедно правят комплект и изобразяват обща картина, като самостоятелно пак са си отделна картина. Чудни, обаче аз миналата година купих коледни чаши, имам и сезонни, много стават. А тска ми харесаха! (нямам и къде да събирам вече, а мразя да претъпквам шкафове).

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 14:22 от Светкавица

# 81
  • София
И аз се огледах в тези 4 чаши на стойка.

# 82
Да, много са красиви и сравнително компактно се съхраняват, но и аз си имам доста чаши и само ще им се радвам в магазина.😊

# 83
Може ли да се смени или върне стока, закупена от друг град?

# 84
Може ли да се смени или върне стока, закупена от друг град?
  Да, може. Питала съм.

Общи условия

Активация на акаунт