Магазини Pepco 16

• 22 718
  • 231
  •   1
Отговори
# 150
А намалят ли останалите играчки след Коледа?
Едни оранжеви топчета ми се сториха симпатични, 5 лв бяха за 6 топчета май, чудих се дали да ги взема онзи ден, ако ги намалят може да имам късмет следващият път като отида, ако са там.

# 151
  • София
Имаше намаление на серия Christmas неща за дома, най-евтиното ми беше безплатно. Бях взела възглавница и тишлайфер.

# 152
Коледните намалени сигурно ще ги пропусна докато стига до магазин.
Последно като бях в магазина чух една служителка да казва на клиенти, че на 5 ще получат нова стока.
Ако някой отиде да каже какво има. Във фейсбук пак ми излизат много красиви пролетни чашки. Имаше и серия в бяло и розово с панделки, но тя май не ми харесва.
Има ли нова стока, много ми е любопитно 🤭

# 153
  • Бургас
Аз искам да попитам по повод тази серия с панделките , дали сте я ви дали вече заредена в Бургас. Но търся конкретно чашките. Чинийки и покривала за легла видях.

# 154
При нас са 3 магазина. И 3те изглеждат различно. В мола е трагедия. Там е минал Тазманойския дявол. Нищо няма по рафтовете. Мисля във вторник да ида до магазините.

# 155
Да, и в Пловдив е така във всички, които бях последно 😆. А и толкова много ми писна да я гледам вече тая еднаква стока и коледни работи, че не е истина, затова нямам търпение за нови джунджурийки. От септември гледаме едно и също 🫣

А някой взе ли къдрав нож? Реже ли добре или е тип, аз докато се наканя да купя и изчезна. Сега предполагам, че пак ще ги заредят да знам да взема ли?

# 156
В Теди е същата работа. Само имат половин стелаж с неща за Свети Валентин

# 157
Дали ще има зареждане на кутиите от плат?
В наше Пепко няма от месеци  а ми трябват десетина кутии.

# 158
  • Пловдив
Влязох в близкия магазин...бомба беше паднала, всичко опоскано, мръсно и т.н...ама то в тоя филиал е все така. Минаха 5 мин и едната продавачка ни уведоми, че имат технически причини и затварят. Който беше на касата плати и айде

# 159
  • София/Севлиево
Сега между Коледа и Нова година бяхме на София.По спешност влязох в Пепко в мола до НДК за ръкавици за малкия-по-ужасен магазин не бях виждала-до тавана заринат с кашони, навсякъде разхвърляни,не може да се мине между рафтовете....На всичко отгоре персонала им не знае английски -на касата пред мен имаше чужденка и говори нещо на касиерката,а тя милата се чудеше на къде да избяга.Помогнах с каквото мога,но все си мисля,че поне елементарно ниво на английски трябва да изискват, особено пък за работа в мол и особено в София...

# 160
В Пепко заплатите са ниски. За тия пари оставаше и английски да им искат. И ако беше друга чужденка, която не знае английски, пак ли трябваше да знаят езика ѝ? Всички имат телефони, преводачи, могат да се оправят, ако решат.

# 161
И кварталния ми пепко беше затворен и имаше табела че няма да работи поради технически причини ..

# 162
  • София
Това да не е заради еврото.

# 163
  • София
В магазина в Уестмол сега искат само с карта или с евро да се плаща. Пред мен хората отказаха и платиха с левове, аз също. А ма ха! Нещо много се разбързаха.

# 164
  • София/Севлиево
В нашия Пепко аз платих с левчета,върнаха ми евро...

Общи условия

Активация на акаунт