Магазини Pepco 16

• 22 256
  • 222
  •   2
Отговори
# 195
От всички такива магазини само Пепко го играят важни,днес си взимам неща за 30 лв давам 50 лв и ми се казва че нямали да ми върнат,аз не искам във евро,оставих им нещата и си тръгнах.Имах и на картата ,но те не са никакъв фактор да ми определят вида на плащане ,и ако нямаш 20 лв или 10 евро в касата ,каква каса си.Скоро няма да им посетя магазина ,всички други се справят само те не ……

# 196
В Уест мола до нас няма такива изисквания - плащаш в каквато валута имаш, а ти връщат само в евро. Дори върната покупка, направена в лева, ми платиха в евро.

# 197
На такива не съм попадала аз. Там където взимаха левове нямаха претенции за нищо.

# 198
Някой може ли да снима пижамите с Hellо Kitty?  Материята е нещо като полар. На тийнката не и' се ходи до Пепко, студено и' било...😂
Пижама може ли да се върне (с опаковка, неизползвана)?

# 199
  • София
Връщала съм пижама с опаковката - нямаше проблеми.
Поларена, но не с Китито има внука. Пухкава е, обича си я, но за нощно време му е топло с нея. Ползва си я през деня като домашна дреха.

# 200
Благодаря, Aisha!
Интересува ме на модела с Hello Kitty как са крачолите долу (телефонът ми звънна и забравих и да погледна, и да снимам- тийнката не харесва да са много стеснени крачолите). Стаята не се отоплява изобщо нощем, а през деня съвсем малко, защото просто не стои по много време там, така че мисля, че ще е ок материята.🤔

# 201
Ето снимка само на крачолите на пижамата.

# 202
  • Пловдив
Снощи обиколих трите магазина в Шумен, като пазарувах само в този, до Практикер. Работеха 2 каси - едната в лева, едната в евро, като и на двете можеше да се плаща и с карта

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 08:31 от sweet_maniche

# 203
За мен това е най- доброто решение.

# 204
Има ли вече някаква нова стока в Пловдив🤭?  Да ходя ли да вея крачоли или пак коледни играчки ще си купя 😆.
Пандели не искам, нещо друго.
Свети Валентин дойде в чужбинско при нас още коледни топки

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 20:57 от Morkovelka99

# 205
  • Deutschland
В Пловдив ходя в Ритейл центъра в Пепко. Има много повече стока отколкото в тоя в Сандански.

# 206
stela_An, благодаря за снимката! Ще ходя за пижама, крачолите били ок според дъщеря ми.😁 Дано да има и останала пижама с нейния номер!🤭
В магазина до нас имаше някакви малки сърца - предполагам, че са лед лампи (имах подобно преди доста години от китайски магазин, на което му се разтопи външната част😅). Друго валентинско нямаше все още в магазина преди няколко дни.

# 207
dolce miele Моля! Моята дъщеря носи пижамата, но ние я купихме още ноември. Поларена е, аз исках памучна, но само това имаше в магазина.
stela_An, благодаря за снимката! Ще ходя за пижама, крачолите били ок според дъщеря ми.😁 Дано да има и останала пижама с нейния номер!🤭
В магазина до нас имаше някакви малки сърца - предполагам, че са лед лампи (имах подобно преди доста години от китайски магазин, на което му се разтопи външната част😅). Друго валентинско нямаше все още в магазина преди няколко дни.

# 208
Аз сега за първи път ги видях тези по-плътни пижами. В магазина до нас от известно време виждах все тънки пижами, има и с къси панталонки, с презрамки, с къс ръкав - посред зима!😆

# 209
Аз забравих да питам. А това виждали ли сте го в магазин в Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт