Магазини Pepco 16

• 22 256
  • 222
  •   2
Отговори
# 180
Ароматите за стая с клечици от Пепко хубави ли са?
Аз си бях взела един като елхичка - слабичък е. Става само за малката тоалетна. 😁 Подариха ми същия - в банята не върши никаква работа, въобще не се усеща, ако не се наведа над него.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 09:38 от Bilyana14.

# 181
Днес посетих магазин Пепко и отивайки на касата ми се каза, че се плаща само с карта! Не носих такава в момента и се изумих нито с левове, нито евро ми позволиха да платя. Обадих се пред тях на комисията на потребителите, от там ми обясниха, че са ги проверявали във Варна и София и, че трябва да работят 3 каси - една с левове, една с евро и една с карти и да снимам къде пише как да плащаме, да ама не... никъде не пише, а просто някой се провиква между рафтовете когато застанеш пред касата. Обяснявам, че устно ми се казва, че не мога да платя освен с карта и ми се отговори "опишете случая, напишете жалба"  Ок написах, ама да вярвам ли, че някой изобщо ще си свърши работата!? Живеем в страната на абсурдите, но ще сме европейци....нямам думи!

# 182
Всеки магазин си е със собствена политика при тях 😀. Вчера бях в 5 или 6. В 3 си приемаха всякакви пари и начин на плащане. В единият както написах на вратата ти казват, само с точна сума в Евро или карта, а в другият една служителка минаваше и тя между редовете и казваше- поради технически причини може само с карта да се плаща.
Явно има някаква вратичка в закона или глобата е малка щом могат да си позволят да работят по този начин или го правят, защото няма как да докажеш жалбата си, която евентуално ще напишеш.

# 183
Ароматите за стая с клечици от Пепко хубави ли са?

Скоро взех с аромат на жасмин и роза, не е лош, заслужава си парите и осезаемо се усеща аромата. То зависи и в колко голяма стая ще го сложиш.

# 184
  • Deutschland
В хола ще стои. Брат ми ми е изпратил като подарък, заедно с други неща. Единият аромат е в зелена кутия, другия е малък, пише moonlight rose на  него, в много красива мъничка бутилка. Напоследък съм зарибена по аромати за дома и трупам от цял свят. Засега Ареон са ми най-трайни, но се оглеждам и за нови. Ето розата

# 185
Много е хубаво да си европеец. Постоянно те цакат в цената. Снимката е от днес.

# 186
В цялата страна има проблем с наличността на еврото най често нямат достатъчно да връщат ..до февруари ще е тъй ..

# 187
Днес купих два чифта намалени ръкавици от магазина до нас. На касата имаше и допълнително намаление спрямо намалената цена по опаковките. Струваха 1,20 евро общо (вместо около 2 евро), платих в брой с банкнота от 5 евро и монета от 20 цента - върнаха ми монети по 2 евро без проблем. Може би проблемът е при по-големи суми.

# 188
Може ли мнение за спалните комплекти. Трябва ми като подарък за не много близко семейство на 70+ години. Не ми се обикаля в студено време и то в неделя сутрин. Свекървите ще го подаряват. Незнам какво да измисля.

# 189
Много е хубаво да си европеец. Постоянно те цакат в цената. Снимката е от днес.

Аз също забелязах, че новите им артикули са превалутирани според цената в евро. А тези стоки, на които им слагаха допълнителни етикети превалутирани според цената в лева ще са до изкупуването им и после ще купуваме на евровата цена.

# 190
Имаше подобна, да не кажа същата,  но Коледна,  червена,  купа с бъркалка и шпатула за 15 лв. , ако не се лъжа..
Но със сигурност е около 15-17 лв. , защото я гледах като допълнение към подарък, а пък и на мен ми хареса,  на се спрях заради тежестта, както и заради възможността за счупване..
Тези,  новите не съм виждала на живо, но малко се съмнявам да привличат чак толкова внимание, за почти 30 лв

# 191
  • МАРС
Да, малко са се увлекли, паница за 30 лева, а тия бъркали са на стойност 2 лева.

# 192
Направо си плачат за подаване на сигнал. А и с това искане да им се плаща в евро, а ако е в левове, да е точна сума... съвсем.

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 17:32 от Bilyana14.

# 193
Не, на местата където искат точна сума тя трябва да е в Евро. В тези магазини изобщо не приемат левове.
Поне аз в такива магазини бях и във фейсбук за такива чета.

# 194
В един от магазините около нас точно това искаха - да им се плаща в евро, а ако е в левове, да е точна сума.

Общи условия

Активация на акаунт