Магазини Pepco 16

• 22 659
  • 231
  •   4
Отговори
# 165
  • Козлодуй
Мен ме притеснява, че пише "Край на серията" относно котешката тоалетна - какво означава това че повече няма да снабдяват ли? Защото взех последните две. Ето вижте. С карта платихме. За сега нямаме ядове с еврото Simple Smile

Скрит текст:

# 166
Май новото засега са въпросните панделки...

# 167
Здравейте, знаете ли в Пловдив, дали има добре заредени магазини със спортните стоки, които рекламират сега (тежести, ластици)? Попаднах на видео в тик ток, но в коментарите повечето хора пишат, че рафтовете са празни почти навсякъде.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 13:51 от bitzka

# 168
През 2 минах пълен апокалипсис е😀.
Купих си коледни играчки от промоцията им, то друго няма какво.
Момичето преди мен ги пита за нова стока, казаха, че нямат представлява кога ще е. Надяват се и очакват да е скоро.
В мол Марково тепе, двете служилки стоят на врата и казват- " извинете, само да ви предупредя приемаме плащане само в точно евро и карта ". И там жив човек няма и нещо ново.

# 169
  • София/Севлиево
При нас има много от нещата с панделки,но никак не ме впечатлиха...

# 170
  • София
И мен те нещо не ме привличат.

# 171
Бях в нашето Пепко последно на 30.12 или 31.12, не си спомням точно..
Имаше много неща от серията с панделки, всичко което видях и в сайта всъщност..
Имаше и един стелаж с неща Бекин..
Ластици,  гирички,  бутилки за вода..

# 172
  • София
И на мен не ми допада серията с панделките..

# 173
В Пловдив само в Кичука видях малко от работите с панделки. И на мен не ми харесват още от фейсбук клипчета.
Дрехи има по магазините, но изглеждат като изкупени. В два видях пудовки, но по няколко и други неща нямаше.
Най заредено🤭 беше пак в Кичука. Ей това са остатъците

Това е от главната

На тези им бяха налепили по 100 цени едно върху друго и повишили евро цената

Къдравият нож се беше появил пак в един магазин и го купих

Ново само това видях пак в един или два магазина, чашките малките с надпис и кифла в един, шпатулите бяха в повече от един. Симпатични са на живо сигурно ще си взема и аз едни

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 15:16 от Morkovelka99

# 174
Какво е подувки?

# 175
Пудовки. Буквите са разменени.

# 176
Снощи минах през Пепко в ритейл парка на Карловско шосе, имаше един нещастен ластик с откъснат етикет и две пудовки по 4 кг.бяха останали. Все пак взех ластика, а пудовка търся 6 кг. Като попитах, дали ще зареждат казаха, че по палетите със стока, които са им дошли, може и да има, но нямат представа.

# 177
  • Бургас
Пепко,, ако отделят малко повече пари за персонал, че им се вдигнат оборотите. Видно, че никъде не смогват да си наредят стоката. По рафтовете стоят някакви коледни играчки, а новат астока стои в кашони и не може да влезе в оборот, щото няма кой да я извади. Определено им куца политиката.

# 178
  • МАРС
Познавах жена която работи там и тя ми беше казала, че трябва да ги извадят на определени дати, най-вероятно затова седят по кашоните.

# 179
  • Deutschland
Ароматите за стая с клечици от Пепко хубави ли са?

Общи условия

Активация на акаунт