Магазини Pepco 16

• 2 884
  • 37
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Имам от тези кабели 2 бр. Единия работеше много добре, но след това спря да зарежда. Изхвърлих го. Другият го държа за резерва.
От мобилен оператор си купих кабел. Зарежда много бързо и не създава проблеми.

# 31
Ай сега изкараха есенната колекция. Направо съм влюбена. Тиквички, листенца, всичко е в жълто и оранжево. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Взех си сладко якенце за зимата на 40лв.

Хубаво е, но може би е есенно. За мене не е проблем, миналата зима изкарах с едно горнище. Това докато го занеса до касата ме препоти. Хареса ми също, че и аз съм пухкава и в 9ти месец и много сложно да си намеря яке. Това макар и да е 46ти номер, пак ми стана перфектно. Heart

За пухкавките дами го препоръчвааам Kissing Heart

# 32
И на котката и' харесва.🙂😊
При нас днес нямаше патладжани, но чушките с капак сякаш нямат свършване.😂 Бяха заредили още есенни чаши.
Аз си тръгнах с кабели тип С, намалени ластици за коса 20 или 24 броя за 1 лев и намалени слънчеви очила за 2,29 лв, които дебна от миналата година (явно от склада са ги извадили, защото това лято не ги видях).🙂

# 33
Аз онзи ден напазарувах доволно за цялото семейство ватирани долнища и горнища Bekkin Blush
Патладжаните са очарователни, но няма да купувам Blush

# 34
Аз онзи ден напазарувах доволно за цялото семейство ватирани долнища и горнища Bekkin Blush
Може ли снимки?

# 35
Може ли снимки?

Останаха на вилата...
Може да ги видите в брошурата на Пепко - https://pepco.bg/broshura/oblekla-za-esenta/

# 36
  • Пловдив
А не се ли завалват бързо тия долнища и блузи?
И защо все без цип ги правят???

# 37
МОже и да се завалват, но ме ядосаха от H&M с една оферта от миналата седмица за 20% отстъпка на панталони и долнища, нооооо при поръчки над 90лв!
Затова реших този сезон да взема от Пепко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт