Магазини Pepco 16

• 23 307
  • 237
  •   1
Отговори
# 120
Снимки, моля. 😊

# 121
  • МАРС
Вчера си взех чаша и по време на измиването ѝ гледам червени люспи по ръцете си, явно боята е само докато я купиш, после видях лепенката за ръчно изрисувани, но не пише никъде, че боята се измива веднага.

# 122
Момичета,здравейте. Купих на близнаците ми два зимни космонавта от Пепко, също и два черни зимни гащеризони, но се оказаха малки за тях. Размер 80 са. Сините с Мики Маус са космонавтите. Всичко е с етикети. Ако някоя от вас има бебе/та с този размер, нека да ми пише, за да се разберем за цена🥰

# 123
Може да ги върнеш в магазин на Пепко до 30 дни след покупката.

# 124
Ако пази касовата бележка обаче.

# 125
Аз с що си взех чашка, но не стъклена, а от доломит, имаше същата лепенка за ръчно рисувана.
Ползвам си я всеки ден, вече 2 седмици,  мия я по 2-3 пъти на ден, и нищо и няма..
В съдомиялна не съм я пускала,  но ако не се лъжа има знаци на дъното, и мисля че е разрешено.
В микровълнова всеки ден,  нищо и няма..

# 126
Здравейте, знам че сте сила!
Моля ако някой е виждал или си е купил точно такъв планер за 2026 да ми пише. Всяка година последните 3г Pepco пускат точно такъв планер, дебна го от юли месец, но до сега не съм видяла. Над 6-7 магазина в София съм обиколила по няколко пъти. В чужбина са го пуснали..
Благодаря предварително!

# 127
Днес взех такива планети за подаръци. Търсех като миналогодишния със спирала, че ми беше много удобен. Дано пуснат пак от него. Тези са по 5 лв. Взех за подарък на госпожите.
Има и листи без дати , за свободни записки

# 128
Севда, ако е от Софийско Пепко, кое е?

# 129
Не е софийско. Явно ги няма навсякъде, защото снощи ходих в друго Пепко и нямаше такива

# 130
Тези планери ги има в едното "наше" Пепко от близо 2 месеца,  а в другия вчера ги видях опаковани в кашонче, чакащи да бъдат наредени за продажба..
Така , че където ги е нямало до сега, очаквайте ги да се появят 😆

# 131
Намерих ги само в едно от 3 пепкота в нашия град.

# 132
В Сливен Сити център имаше планери, но не обърнах особено внимание дали са същите.

# 133
Аз си взех такива планери от Пепко на ул. История Славянобългарска, срещу Баухаус.

# 134
Здравейте! В някое Пепко виждали ли сте тази играчка?

Общи условия

Активация на акаунт