Магазини Pepco 16

• 22 256
  • 222
  •   3
Отговори
# 210
  • София
Аз да питам има ли в Пепко от тези меките кутии за съхранение?
Скрит текст:

# 211
# 212
Направо си плачат за подаване на сигнал.
Всичко е точно!

# 213
Успях да взема последната пижама с Hello Kitty в подходящ размер.😊 Останаха няколко бройки в малки размери.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 00:07 от dolce miele

# 214
Не навсякъде ги има кутиите, аз отдавна търся и редовно проверявам. Сега са заредили детски с животински принт отпред в нашето Пепко.

# 215
Такива кутии ноември месец си купих от Юск, бели с някакъв надпис бяха.

# 216
От Пепко съм купувала щипки за затваряне на отворени опаковки. От няколко месеца не съм виждала, като питам ... и продавачките не са виждали и нищо не знаят. Дали са ги спрели или е временна липса?

# 217
  • Сливен
Ако става дума за пластмасовите не стават,купих много бързо се начупиха.

# 218
Ако става дума за пластмасовите не стават,купих много бързо се начупиха.
Абсолютно, и моите така. Като кибритена клечица се чупят на едно и също място. Сега съм отворила втората опаковка, но по някое време очаквам и от тях същото, макар засега да са все още ок. Самата пластмаса явно става чуплива с времето.
Иначе в магазина до нас имаше.

# 219
Тези щипки от Пепко въобще не стават. Вземи си от dm например.

# 220
Аз от тирбушона ще се оплача. Купих го колкото да имам в кухнята, защото рядко пием купено вино и при първото ползване се изкриви.

# 221
Относлно пласмасовите щипки забелязвам от няколко години е проблема. Явно на всякъде ги произвеждат от калпава пластмаса.
За ползване на открито и на тераси нито един модел пласмасови не са подходящи вече. Използвайте дървени или друг материал. Пласмасовите само на закрито в помещения с нормална температура.

# 222
  • МАРС
Да, пластмасови ползвам едни от ДМ от доста години, всички други се чупят, пробвайте тях, мисля че са само един модел, 2.99 лв., 24 броя, Профисимо.

Общи условия

Активация на акаунт