Магазини Pepco 16

• 50 576
  • 539
  •   1
Отговори
# 420
Продавачките не можели да проверят в кой магазин са налични.
Могат, ако имат SKU номера от етикета.🙂

# 421
Нищо ново и интересно нямаше в нашето Пепко. Скучни неща, познати от години. Имаше някакви чаши с лимончета, но като си помислих с какви усилия си събирам чашите в шкафа, се отказах. Забелязала съм, че в четвъртък имат доста нови неща и в Синсей, и в Пепко. След събота и неделя, в понеделник магазините са абсолютно опоскани.

# 422
Не ми пречи да виждам двойното обозначаване, а значителната разлика в цената между лв/евро.🙂 Не е и редно на каса  да излиза по-висока цена. И моите съмнения са, че на касата вероятно ще излезе цената в евро, затова и не купих продукта.
Тези чаши за сладолед не мисля, че са подходящи в тях да се изливат горещи кремчета. Или поне аз не бих, ако не пише на опаковката до каква температура издържат.
Такова е още от първият ден щом приехме еврото. Ето ти и нагледен пример от нета. Един и същ продукт щом се прие еврото стана веднага 5 евро колкото е на оригиналния етикет.

Аз бях свидел на спор между клиент и касиер малко след нова година,  когато големите свещи от 8 лв, станаха 5 евро. Жената беше взела такава с лепнат етикет за 4.09 евро, но на каса излезе 5 евро и се разправяха. Такава изостанала стока с налепени етикети след нова година не съм купувала и не знам как я таксуват.

И аз миналата седмица нищо интересно не видях и не си харесах. А ще си взема сигурното една бяла купичка с капак тип гювече, като ми остане малко течна храна ще я използвам нея за хладилника.
И едни чашки си харесах, но и аз имам 100 и много се чудя коя от двете да взема те са идентични с малка разлика😁😬

# 423
  • София
Салфетник и чинии с лимони си взех от Скай сити, но преди 1 седмица.

# 424
Морковелка, кои чаши хареса? Аз преди около месец с триста зора успях да купя една нормална чаша за майка ми (счупи си нейната любима чаша и искаше подобна). Под "нормална" имам предвид чаша със стандартна форма, не много тежка, с възможно най-тънки стени, с вместимост около 300 мл. Сума ти време подбирах чаша с възможно нйа-малко дефекти, но накрая успях.😅 Те останалите чаши - поне в няколкото магазина, където бях, бяха или огромни, или с нестандартни форми, или тежки, или с някакви релефи и супер дебел горен ръб...
Аз от лимонената серия много харесах един керамичен контейнер - лимон с капак🥰, но твърде непрактичен и чуплив ми се стори.

# 425
Тежки са и бяха с голям капацитет,  на мен това много не ми харесва, но няма малки.
Имах снимки, но нещо не ги открих,  в нета не намирам. Бели са, имат шарка и отвън и вътре,  едната е на черти, другата на точки на на дъното имаха май голяма черна точка. Ако някой се сеща и има снимки да ги покаже, ако взема, че ги открия в нета преди да ида в магазина ще ги показа.
Сега докато рових се сетих, че ми бяха харесала и едни цветни вътре едната беше розова, другата синя от вън бяха на цветя или нещо тип шевица, не си ги спомням много, но и те са тежки и с голяма вместимост.
Тези кокошки стигнаха ли до нас. Много забавни. Сега при ровенето ги видях.

От черешките ми харесаха няколко бурканчета, това за масло, формата за мъфини.

Тази купичка е симпатична

Много ми харесва, но много рядко правя и няма да я купя, а май е и керамика и без това ще стои само в шкафа, но и ще трябва да и треперя.

Тези прибори, ако ги видя и ми се сторят хубави може да ги взема обаче. Търся си големи от този тип за салата и сервиране.

Ей, за тази купичка писах, че ми харесва и ще си я купя. Макар че онзи ден ми попадна видио на една инфлуенсърка готвачка, пита ли я откъде има една синя купа. Каза от Пепко, но да знаете не са много трайни, сега има бели и ги показа и двете тя май е същата дето се вижда отзад. И малко се чудя дали няма и тази купичка бързо да си замине.

Тук я видях чашата, но не се вижда много хубаво
Сега забелязах, че над нея се вижда и другият вариант, за които писах, цветните отвътре.

# 426
Салфетник и чинии с лимони си взех от Скай сити, но преди 1 седмица.

Точно за Скай сити писах, че нищо нямаше. Като цяло, не е от най-снабдените магазини

Меламиновите съдове много лесно се чупят, а още по-лесно е да се отчупи някое ръбче и да стои грозно.

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 22:16 от Poni69

# 427
Сигурна ли си, че меламин имаш предвид? Той е изключително нечуплив.

# 428
Доколкото чета, материалът подобен на фаянс, но много по-крехък е меламин. Не съм химик, за да кажа точно, чела съм описания на съдове. Предполагам, че се разбира какво имам предвид, не мога да се закълна, че това е наименованието

# 429
Меламинът наподобява пластмаса, не знам къде са го наподобили на фаянс.

# 430
Салфетник и чинии с лимони видях днес при нас. Купих от показаните прибори за салата. Това, което наподобява дърво е пластмаса. Ползвахме ги даже тази вечер, доволна съм.
Загледах малката керамична купа с капак, но я оставих. Няма да ми влезе в употреба, а не искам да да се заривам с излишни предмети. Особено в кухнята.

# 431
Тези купи/съдове не са ли керамика?🤔  Тъкмо щях да питах кое не им издържа много дълго и предположих, че вероятно е глазурата...
Комплектът прибори не виждам да е с лимони, а е от серията уж. Добре изглежда наистина.

# 432
Долче, керамика е купата. А приборите нямат лимони, факт.

# 433
Много добре са имитирали обаче дървото по дръжките.😀

# 434
  • София
Всичко се изкупува за отрицателно време...и великденските неща, и лимоните...

Последна редакция: ср, 01 апр 2026, 23:32 от iana28

Общи условия

Активация на акаунт