Магазини Pepco 16

• 64 552
  • 650
  •   3
Отговори
# 645
Да, това са белачките. Много хубави лентички се получават. Моите са в зелено, но иначе са същите.

# 646
Супер,ще пробвам утре да си направя спагети от тиквички Simple Smile

# 647
  • Пловдив
И от мен положителен отзив за комплекта белачки. Благодарение именно на темата тук разбрах за тях и си ги експлоатирам яко Simple Smile

# 648
Ще ме накарате и аз утре да отида до Пепко за тази белачка.  Като казвате комплект, какво още има в комплекта? Да знам точно какво да търся.
Памуче, как точно приготвяш спагети  от тиквички?

# 649
Аз преди много години съм си правила и не помня как ,но сега питах Джемини Simple Smile  и той ми каза в лъжица зехтин или масло, за 1-2 минути и вече, ако искам да си правя сос отделно,или с настърган кашкавал,сирене.Иначе ги нарязах с белачката и сега съм ги оставила да се отцедят.Хич не се бях сетила ,че тази белачка е за това и вчера бях тръгнала да търся уред за рязане на спирали.
Спазвам режим и се чудя вече с какво да си разнообразя  яденето и вчера се сетих за такива тиквички и съответно уред за спирали.

# 650
Вижда се и на снимката по-горе какво съдържа комплектът (ако се загледаш, се вижда и острието на другата) - ако се снимат от другата страна, се вижда, че са две белачки, които влизат една в друга. Много удобно се съхраняват така.🙂
Относно приготвянето - съвсем леко и бързо задушаване в мазнина е достатъчно за тиквичките. Но НЕ бива да се готвят за твърде дълго, защото после започват да изпускат вода и стават кашави и меки. Т.е. приготвяте тиквичките и добавяте готовия сос, за да се смесят.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2026, 18:47 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт