) Имала съм късмет, че учителката не била видяла.
)) Слаб-дебел, с акне или без, приятелството е свързано по-скоро със социалните умения и желанието. Може да си с мегаяк външен вид и пак да нямаш много приятели. Аз като ученичка спортувах съзтезателно и бях много стройна, но винаги съм имала една много близка приятелка и някакви от улицата. Никога не съм била в центъра на събитията в класа си, от "популярните" съученици, но определено бях харесвана като момиче от момчетата. Просто по-периферна. На 15 имах първото си гадже, батко от горен клас, но приятелки така съм нямала, с момчета не съм излизала, на купони не са ме пускали май никога. Ходих на училище, уроци, тренировки. Сама исках това и само това ме интересуваше. Като по-малка ми казваха "Стига си чела, излизай да играеш", но аз исках да си чета. Не съм била асоциална, или свръхзависима от родителите си, просто си бях академично дете. Между другото, оценявам се като човек, който в днешно време обича да се социализира, но с недобри социални умения. Доста пълни и много общителни и чаровни хора познавам с големи социални кръгове.
. 
Препоръчани теми