Азиатска козметика и грим - тема 32

• 9 799
  • 107
  •   1
Отговори
# 105
Hug Catalano, благодаря!

# 106
  • Бургас/Пз
Каталано, точно за мен е този крем. Захлади се времето и почнаха моите неволи след ползването на РШ, а хич не искам да се отказвам от него. Щом го дават подходящ дори след лазерни процедури и пилинги, предполагам, че ще го харесам.
Разгледах в ибей, има доста положителни коментари.
Малко обаче ме учудват цените - има от 7-8 долара до 25-30 долара. Чудя се дали, ако поръчам на по ниската и  добра цена какво ще дойде

# 107
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:
Каталано, точно за мен е този крем. Захлади се времето и почнаха моите неволи след ползването на РШ, а хич не искам да се отказвам от него. Щом го дават подходящ дори след лазерни процедури и пилинги, предполагам, че ще го харесам.
Разгледах в ибей, има доста положителни коментари.
Малко обаче ме учудват цените - има от 7-8 долара до 25-30 долара. Чудя се дали, ако поръчам на по ниската и  добра цена какво ще дойде
Аз не го намирам за 7-8 долара, но и не бих го взела на тази цена. Производителят предупреждава за фалшификати. Гледаш къде е базиран търговецът и рейтинга му - Китай и под 97% автоматично отпадат.
Погледни този търговец:
Скрит текст:
Можеш да се пазариш за по-ниска цена, а ако добавиш продукта в уишлист - той ще ти предложи такава.

А може и да се купи от английския сайт, с превозвач.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 21:48 от Catalano

Общи условия

Активация на акаунт