Азиатска козметика и грим - тема 32

• 50 356
  • 491
  •   1
Отговори
# 465
Аз днес се опитах да поръчам уреда от Stylevana и от банката ми блокираха и унищожиха  картата ,направо нова ще вадя ..иначе цените са супер ...

# 466
Аз днес се опитах да поръчам уреда от Stylevana и от банката ми блокираха и унищожиха  картата ,направо нова ще вадя ..иначе цените са супер ...

Унищожиха!?
Че поради каква причина

# 467
Ред флагове за фишинг сайт някакви им излезли ,не ми дадоха много обяснения ...мисля ,че се презастраховат.

# 468
Днес получих пратка от Yesstyle, но има нещо, което ме гложди. Според вас дали все още изпращат мостри към поръчката?
Скрит текст:
Питам, защото кашонът видимо беше отварян и допълнително залепен с тиксо  Продуктите бяха здраво опаковани в допълнителна опаковка и нямаше как да има липса. Но отстрани на пакета  имаше смачкана прозрачна опаковка. Няма никаква логика корейците да я сложат в кашона.
При последните ми поръчки не съм получавала мостри. Кашонът може да е отварян на митницата.

# 469
На мен от Yesstyle само по една мостра на поръчка ми слагат.

# 470
Аз също не съм получавала мостри от Yes от последните години.

# 471
Yesstyle не са ми изпращали мостри от години.
Със Stylevanna не ми се рискува, с тях евтиното може да се окаже златно.

# 472
Последните 3 поръчки от миналата година също нямах мостри. А в самата кошница преди да поръчам yesstyle излиза ред със снимка на мостри и пише , че ще пратят. Не бяха за малки суми.

# 473
  • София
Благодаря на всички за отговорите. Пликът, който беше в кашона е прозрачен и разкъсан през средата. Няма никаква логика да го сложат ако не е бил пълен с нещо. Не ми е до евентуалното му съдържание, но просто ми стана интересно.

# 474
Логика при опаковането на yesstyle не търся. Абсурдно въобще ми се вижда да слагат козметика само в пликове - но и така съм получавала. Кашончетата изглеждат сякаш са 2-3та употреба Wink

# 475
  • софия
Ред флагове за фишинг сайт някакви им излезли ,не ми дадоха много обяснения ...мисля ,че се презастраховат.
Пак ли започнаха тази кампания?!!! Grin
Би ли споделила ПИБ ли е банката?

# 476
Това спиране на транзакции се задейства автоматично при плащания към трети страни, може да заявиш в банката да не ти спира плащания към такива страни.
На мен ми се случи в Турция, плащахме болнични разходи, голям цирк беше, тогава ми го обясниха, че се прави автоматизирано над определена сума към банки от трети страни. Прага е доста нисък.
Сега имам поръчки от yestyle и ми звъннаха от банката да ме питат мои ли са транзакциите, направих ги 3 една след друга, че  ги делях по период на шипване, да не надминават 100 евро и т.н мои приумици.
Не ме притеснява, такъв вариант за устно потвърждение на транзакции при плащания ми е ок, даже го приемам като грижа за моите парички, но ако те решават директно вместо мен ще ме вбеси.

# 477
  • София

И как точно? Да понякога има забавяне в поръчките, но за 5г. нямам нито една недоставена пратка от Стайлвана. Ако се изгуби, лесна работа, плащам с PayPal, а те връщат парите на момента в който има индикация за недоставена поръчка.

# 478

И как точно? Да понякога има забавяне в поръчките, но за 5г. нямам нито една недоставена пратка от Стайлвана. Ако се изгуби, лесна работа, плащам с PayPal, а те връщат парите на момента в който има индикация за недоставена поръчка.
Потвърждавам , при поръчка с Пей Пал ,никакъв риск няма .
За мен там са най-изгодни цените .
Търпение си трябва обаче Simple Smile

# 479
Да, ПИБ е банката .

Общи условия

Активация на акаунт