Мартчета 2026 (Тема 2)

• 22 409
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Аз се следя в Надежда и преди 2 седмици си заплатих втората половина от пакетите. АГ ми препоръча първоначално основен пакет за първата половина на бременността, а сега разширения пакет. Не знам дали въпросното изследване за обременяване се поема от ЗК, но дори и да се поема, то трябва да имате АГ по ЗК, което да пусне направлението. А в Надежда проследяване по ЗК няма.
Знам, че няма по ЗК, следила съм се там, там и раждах, не си спомням тогава обаче да имаше основен и разширен пакет, а нещо нещата в разширения пакет ми се струват прекалено много и не знам в крайна сметка дали ще успея да направя всичко включено в пакета, прекалено много изследвания ми се виждат.

Това си е твой избор, можеш да избереш и основния пакет. С моята предишна бременност през 2023г. Също ги имаше двата пакета, та не мога да кажа колко от преди това ги има тези разделения. Аз съм си с проблеми и ходя често на прегледи та се доверих на АГ и този път взех разширения пакет.
Аз чак сега се загледах и в цените на двата пакета, като разликата е 50 лв, така че май по-добрия вариант е да вземеш разширения, за такава малка разлика в цената.

# 601
Аз се следя в Надежда и преди 2 седмици си заплатих втората половина от пакетите. АГ ми препоръча първоначално основен пакет за първата половина на бременността, а сега разширения пакет. Не знам дали въпросното изследване за обременяване се поема от ЗК, но дори и да се поема, то трябва да имате АГ по ЗК, което да пусне направлението. А в Надежда проследяване по ЗК няма.
Знам, че няма по ЗК, следила съм се там, там и раждах, не си спомням тогава обаче да имаше основен и разширен пакет, а нещо нещата в разширения пакет ми се струват прекалено много и не знам в крайна сметка дали ще успея да направя всичко включено в пакета, прекалено много изследвания ми се виждат.

Това си е твой избор, можеш да избереш и основния пакет. С моята предишна бременност през 2023г. Също ги имаше двата пакета, та не мога да кажа колко от преди това ги има тези разделения. Аз съм си с проблеми и ходя често на прегледи та се доверих на АГ и този път взех разширения пакет.
Аз чак сега се загледах и в цените на двата пакета, като разликата е 50 лв, така че май по-добрия вариант е да вземеш разширения, за такава малка разлика в цената.

Да, това каза и моя лекар, че ценовата разлика е минимална и разширения пакет е много по-изгоден.

# 602
Здравейте, има ли тук жени, които се следят в Селената ? Ако да и сте вече излезли в болничен, тази година колко се заплаща комисията ?

# 603
Момичета, имам ужасна хрема, изобщо не мога да дишам през носа. Днес бях на консултация и питах АГ какво мога да пръскам - каза, че Олинт може. В аптекатата не искат да ми дадат, понеже не ставало за бременни. И сега се чудя какво да си взема.

# 604
Обикновен солен разтвор.

# 605
Назориг. Отврат е, гори, смърди, обаче действа.

# 606
Виброцил аз слагах като бях с хрема, но само вечер преди лягане. През останалото време си я търпях хремата, при мен соления разтвор не вършеше никаква работа, но може да опиташ.

# 607
Виброцил аз слагах като бях с хрема, но само вечер преди лягане. През останалото време си я търпях хремата, при мен соления разтвор не вършеше никаква работа, но може да опиташ.
И при мен от соления разтвор няма никакъв ефект. И инхалации правя с физ.разтвор, но нищо. Търпя за сега, но почвам много да кашлям и ме е страх да не слезе надолу.

# 608
И при мен от соления разтвор няма никакъв ефект. И инхалации правя с физ.разтвор, но нищо. Търпя за сега, но почвам много да кашлям и ме е страх да не слезе надолу.
И при двете ми бременности съм използвала Виброцил при тежка хрема, тъй като вечер не мога да спя с запушен нос, а изкарах една такава тежка хрема началото на 4-ти месец.

# 609
Момичета, имам ужасна хрема, изобщо не мога да дишам през носа. Днес бях на консултация и питах АГ какво мога да пръскам - каза, че Олинт може. В аптекатата не искат да ми дадат, понеже не ставало за бременни. И сега се чудя какво да си взема.

И аз бях така. Моето АГ ми каза Муконазал

# 610
Когато имах хрема ЛЛ ми каза да пръскам Олинт по 3 пъти на ден. Не ме притеснява много да пръскам в носа, защото много повече ме притеснява да започна да кашлям. Аз като започна да кашлям става страшно,от последната кашлица направих бронхоспазъм и изпих и изшмърках една аптека лекарства. Не е добре да си самоназначаваме лекарства,но трябва и да се лекуваме. Не знам в коя аптека отказват лекарство назначено от лекар... Ужас.

# 611
Здравейте, бременна съм с първа бременност в 25та г.с., след кръвни изследвания се оказа, че общият ми холестерол е 10.6,което доста ме стресна. Попринцип и преди бременността ми беше леко завишен с около 1-2 единици, но сега е двойно. Не съм с наднормено тегло, качила съм 5 килограма до тук. Аг-то ми каза просто да ям по-разнообразна храна и да намаля въглехидратите, но все пак имали ли сте такива резултати?

# 612

И аз минах през драмата с хремата, и при мен соления разтвор не свърши никаква работа, спаси ме един УНГ с Флуиал. Само вечер се пръсках и за 2 дни всичко изчезна. А преди това поне седмица се мъчех.

# 613
Как си днес с хремата?
Аз минах през този кошмар. И на мен солния разтвор не ми помагаше. В аптеката ми препоръчаха Фитоназал Педиатрик. Ползвах го и съм много доволна. Хомеопаричен продукт е. Дават го за деца от 6-месечна възраст. Може да опиташ. Лично на мен много ми помогна.

# 614
Как си днес с хремата?
Аз минах през този кошмар. И на мен солния разтвор не ми помагаше. В аптеката ми препоръчаха Фитоназал Педиатрик. Ползвах го и съм много доволна. Хомеопаричен продукт е. Дават го за деца от 6-месечна възраст. Може да опиташ. Лично на мен много ми помогна.

Нощем изобщо не мога да дишам през носа, иначе през деня като съм изправена горе-долу е по-добре. Лошото е, че започнах и да кашлям доста и сигурно ще си влача кашлица с месеци. Почнах да пръскам спрей само вечер, но май си трябва по-сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт