Мартчета 2026 (Тема 2)

• 7 186
  • 247
  •   9
Отговори
# 210
Момичета, напускали са много намаления по сайтовете на бебешки неща, от по-малки неща като шишета, помпи, стерилизатори и подобни до по-големи като кошници/столчета за кола, колички. Общо взето във всички сайтове, които се предлагат подобни неща има намаления.

# 211
Здравейте ,мамчета😊 Втора бременност ми е това и мисля да раждам при Д-р Билчев,клиника Щерев!Някоя мама с пресни наблюдения от доктора?

И мен ме интересува, засега го посещавам... получихте ли някаква информация?

# 212
Здравейте,момичета! Използвам вагинални таблетки Гиналгин от 4 дни. Прави ми впечатление,че днес през целия все нещо ми тече. Не знам вече въобразявам ли си.Сякаш до сега  не е било чак така и като съм с превръзка и не се разбира много ли е количеството или е малко. Днес имах болки ниско долу в дясно при движение,но и преди бях вдигнала тревога за същото. Тогава се оказа ,че няма проблем. Започвам вече да се тревожа да не е нещо друго. Така ли трябва да изтича,до сега не съм обръщала внимание. Моите тревоги край нямат и ми е притеснено постоянно да тровоя АГ 😀

# 213
Съни,аз все още съм на утрогестан вагинално(предполагам,че на прегледа след 2 дни ще ми го спрат). Аз свикнах с това изтичане и за мен стана нормално. Сега и течението ми е по-воднисто и с утрогестана поне до обяд все нещо тече както казваш. И болки си имам предимно много много ниско в ляво и дясно. Мисля,че в последно време е повече вляво. Гледах видео в тик-ток за разтягане при бременност специално при такива болки и почнах от няколко дни да ги правя. Мисля че има някакво подобрение. Аз също ще говоря с АГ като съм на преглед,но гледам да съм спокойна, защото знам какви неща мога сама да си вкарам в главата.

# 214
Здравейте!
Малко страничен въпрос, но вие какво мислите за + ще съхранявате ли стволови клетки? Ако да, към коя банка сте се насочили?

# 215
Ние дарихме стволовите клетки на сина ни на Националната банка, и този път ще направим така, инвестицията не оправдава потенциалните ползи според проучването, което си направихме. Може би ако имахме неограничени финансови възможности, щяхме да съхраним, не знам.

# 216
Момичета, носили ли сте такива колани с минали бременности да дадете мнение дали върши работа, не ми е голям все още корема, но кръста страшно много ме боли и търся всякакви варианти.

# 217
Момичета, носили ли сте такива колани с минали бременности да дадете мнение дали върши работа, не ми е голям все още корема, но кръста страшно много ме боли и търся всякакви варианти.
Мислех, че съм само аз…намоменти така ме боли, че честно иде ми да заплача..не знам дали такъв колан би помогнал честно казано..и предната бременност беше същото и си трайках до последно…че и сега явно така ще е, пък все си казвам, че сякаш е много рано за такива болки

# 218
Мислех, че съм само аз…намоменти така ме боли, че честно иде ми да заплача..не знам дали такъв колан би помогнал честно казано..и предната бременност беше същото и си трайках до последно…че и сега явно така ще е, пък все си казвам, че сякаш е много рано за такива болки
Ох, не си спомням да ме е болял кръста така, може би допринася и това, че през деня съм седнала пред компютър, не знам, но понякога е ужас. И през нощта ме боли, пробвах с възглавница между краката, с възглавница зад гърба, засега нищо не помага.

# 219
Не съм ползвала такъв колан, но съм виждала как бременни могат да се връзват с тъкан слинг преди раждането за придържане на корема по аналогичен начин. Не съм опитвала с моя.

С първата бременност платихме за събиране на стволови клетки. Родих няколко дни преди да гръмне скандалът с банката за съхранение на клетки. Взеха ми кръв и тъкан, чакахме повече от месец, през който не се знае какво е станало с материала. През това време гръмна новината за фалита им. Пратиха ми едно писмо след много време, че нямало достатъчно клетки за съхранение. Много ме беше яд и с второто дете не съм правила постъпки по въпроса. Междувременно на моят братовчед, който е с увреждания, проведоха лечение със стволови клетки. Нямаше резултат при него. Това не значи, че няма при други, но докато семейството ни се надяваше, информацията за подобен род лечения беше по-достъпна и се оказа, че не всичко, което лети, се яде.

# 220
Пристигна ни и столчето за кола - Britax Römer MAX-SAFE PRO. Оставям линк, тъй като го намерих доста по-евтино в Англия и може да е полезно за някой:
https://www.pramworld.co.uk/brands/britax-romer/britax-romer-car … ats/max-safe-pro/
Има различни цветове и съответно цени.
Доставката беше с Габиели.
Мен кръста ме съсипа първите 2-3 месеца, но сега ми дава почивка. Сякаш единствено разходките помагат при мен.

# 221
Ние също поръчахме столче, по-скоро кошница де, хванахме я на намаление в Baby.bg със сто-сто и няколко лева. Мислех да чакам черния петък, но пък ще ме е яд, ако не я намалят или я намалят, но по-малко. Модела е Cybex Aton b2 i-size. Като цяло доста есенни намаления има по сайтовете, хванах  хубаво намаление и в Taticool на марката Babybreeza, та и от там напазарувах. Та както си бях наумила да чакам черния петък, до тогава няма да останат неща за купуване. 🤣🤣

# 222
Това със стволовите клетки за мен е доста голям рекламен трик. Живот и здраве и аз май съм се насочила към даряване към банката на Александровска болница. На сайта им има доста информация, която според мен дава яснота по този въпрос.

# 223
а, я кажете, към какви бебефони сте се насочили, ако ще взимате изобщо 😁 аз с първата бременност не си взех, но сега ми се иска да вземем, защото съм мега глуха 😁 като си пусна особено ширма докато готвя и няма шанс да чуя бебето, ако плаче 😌 а и отделно заради мъжо, когато го няма, да може да се свързва и да си гледа дятиту 😁 хем не съм особено информирана, хем не искам да давам повече от 250лв за такова чудо 😆

# 224
а, я кажете, към какви бебефони сте се насочили, ако ще взимате изобщо 😁 аз с първата бременност не си взех, но сега ми се иска да вземем, защото съм мега глуха 😁 като си пусна особено ширма докато готвя и няма шанс да чуя бебето, ако плаче 😌 а и отделно заради мъжо, когато го няма, да може да се свързва и да си гледа дятиту 😁 хем не съм особено информирана, хем не искам да давам повече от 250лв за такова чудо 😆
Ние сме с такъв, но не може да се свързваш с телефона към него, доволна съм, вече трета година го ползваме, не мисля да купувам друг, при положение, че този го използваме само събота и неделя детето докато спи.

Общи условия

Активация на акаунт