Мартчета 2026 (Тема 2)

• 22 470
  • 739
  •   2
Отговори
# 495
Ми то матрака го има и в Айко, в Озон дори 🤣 ама там е 239 от 259..как им се откъснаха 20лв от сърцата не знам 🤣 ей, кърпичките на Бебо верно вчера ги видях на реклама във фб..аз ии сега си ги ползвам, много повече ми харесват от тези на Памперс..по плътни и не събират така водата последните кърпички като на Памперс 😂 аз понеже и малките пакетчета ползвам за раници и чанти, че ми омръзна да ги вадя и имам почти във всяка чанта 🤣🤣🤣
А за памперсите сега ще погледна, защото моя приятелка тук от някоя от бебешките борси взимала кашон изгодно, даже сестра й сравнявала цените наскоро с тези в Турция  и се оказало, че турските били по-скъпи

# 496
Ех, Озон пак са се раздали на макс значи. Щедри, щедри…
На мен ми харесват кърпичките без аромат на Бебо и Бебелан и нося от големите пакети, че не ми се занимава с малки. За борсите не знам нищо, честно казано, искам да ми доставят пелените до врата или офис на куриер и да не го мисля повече.

# 497
Ех, Озон пак са се раздали на макс значи. Щедри, щедри…
На мен ми харесват кърпичките без аромат на Бебо и Бебелан и нося от големите пакети, че не ми се занимава с малки. За борсите не знам нищо, честно казано, искам да ми доставят пелените до врата или офис на куриер и да не го мисля повече.
То да ти кажа, аз с първата бременност съм отишла може би 3 пъти до бебе борса 🤣 ама предвид че така или иначе ми е на15мин с кола..то същот 🤣 поръчвах си имаше едно момче носеше от Англия, идваха изгодно..та даже и до нас ми ги носеше, просто беше вечер..мен си ме устройваше..
аз и с дрехите примерно на Джордж, Маталан..сама се хванах да си ги поръчвам, че големи тарикатки се навъдиха във фейсгрупите тогава и честно..прекаляваха..сега вече не са толкова изгодни…

# 498
Кърпички поръчах от Гален (бях ги поръчала вече и видях, че в Лили са по-евтини)  както и един пакет Памперс премиум кеър 1ка малък пакет. Ще взема и друг номер, начинаеща съм и не смея да купувам големи количества. Grinning

# 499
Кърпички поръчах от Гален (бях ги поръчала вече и видях, че в Лили са по-евтини)  както и един пакет Памперс премиум кеър 1ка малък пакет. Ще взема и друг номер, начинаеща съм и не смея да купувам големи количества. Grinning
аа, 1-чката за мен си е задълже 😃 даже и аз няма да кажа сега колко неща добавих в кошницата на Гален откакто коментирахме по-рано 🤪😃 даже витамините ми за втори месец подред са намалени .. Йонси май пиеше и тя Прегнакеър, 31лв са 😁 миналия месец пак толкова бяха..при нас поне най-евтино по аптеките ги намирам за 38.. че до 45-6лв.. Чудя се и аз 1 или 2 кашона 2-ка за памперсите, защото ако е като каката ще си ги използвам 😃 тя още и още си е фина мацка 😃 ама вече ми се спи и ще гледам и утре какво още 😃 козметиката на Юриаж намалена също, та май и това щв поръчам, че да ми домъкнат до вкъщи всичко…че вчера как се борих с поръчката от Комсед, супер тъпо ми я опаковали и тя наникъде не ми влезе в багажника… а багажника ми огромен 😃 просто не можа да влезе, че я натиках на задната седалка

# 500
Прекалено рано ми е да мисля за памперси. До март месец още 10 промоции ще има на този консуматив.
Нищо не съм купувала още. То и никакво време нямам. Като спра да работя и две седмици реанимирам само, чак след това ще го мисля.

# 501
Прекалено рано ми е да мисля за памперси. До март месец още 10 промоции ще има на този консуматив.
Нищо не съм купувала още. То и никакво време нямам. Като спра да работя и две седмици реанимирам само, чак след това ще го мисля.
Аз също все още не съм на вълна за такива покупки, иначе както казваш ти, памперси и мокри кърпи пускат на промоция винаги, в Лили, в Емаг и по много други сайтове. За тези неща ще мисля може би живот и здраве като докарам до 9-ти месец. Те най-лесно се набавят, както и козметиката.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 07:58 от yonsiii1917

# 502
Ами, аз просто си прегледах поръчките назад и видях, че двойката сме купували за 84 лв без промоции през април 2023 и сега 69 лв ми идва идеално, взела съм и приключвам. 😀
За единичката - и аз взех един голям пакет, имам и един подарък. За разлика от дъщерята на Яси, моят син се роди 3,5 и за месец вдигна до 5,5, така че много бързо минахме на двойка. Очаквам и сега да е така.
Дрешките на мен не са ми драма, една приятелка ми подари много за баткото, вече съм ги препрала и ще се носят от трето бебе.
Като имам време, подготвям разни неща, не обичам да чакам до последно и да разчитам, че ще имам време. Всичко може да стане.

# 503
Точно за памперсите не искам да взимам количество, понеже не знам колко ще се роди. Ще взема и малък пакет 2ка и в последствие ще се взимат следващи пакети/кашони.
Относно количката, сега с базата падна с близо 450лв, така че и нея взехме.
Други покупки за сега няма, ако все пак нещо ми попадне на изгодна цена го взимам.
Както каза Seaglass не обичам да чакам последния момент.
Стая също подготвяме колкото и другите около мен да ми казват, че за сега няма да ми трябва. Всичко това може и да се дължи на факта, че за първи път ще ставаме родители. Живи и здрави мисля да спра работа Януари месец, а тогава не знам колко ще ми се обикаля по магазините.

# 504
Точно за памперсите не искам да взимам количество, понеже не знам колко ще се роди. Ще взема и малък пакет 2ка и в последствие ще се взимат следващи пакети/кашони.
Относно количката, сега с базата падна с близо 450лв, така че и нея взехме.
Други покупки за сега няма, ако все пак нещо ми попадне на изгодна цена го взимам.
Както каза Seaglass не обичам да чакам последния момент.
Стая също подготвяме колкото и другите около мен да ми казват, че за сега няма да ми трябва. Всичко това може и да се дължи на факта, че за първи път ще ставаме родители. Живи и здрави мисля да спра работа Януари месец, а тогава не знам колко ще ми се обикаля по магазините.
Ние така с първото направихме стаята още докато бях бременна, еми освен скрина в нея, нищо не се използваше😅😅 Чак сега, 3 години и половина по-късно тази стая се използва с предназначението си. Та сега с второто няма да бързам да правя друга детска стая. Някои деца обаче си спят в отделни стаи още от ден 1, за мен просто не беше опция да ставам и да се разхождам до другата стая по 10 пъти на нощ. Но както каза ти, при първа бременност вълнението е още по-голямо и тези неща носят страшно удоволствие.

# 505
Двойката е за 5-8 кг и при всички положения ще се мине през тях, въпросът е колко ще се роди и колко от единичката ще трябват.
Нашата детска беше хоум офисът на мъжа ми и стана детска чак около шести месец, когато малкия не се будеше толкова и решихме да пробваме да го отделим. Щом ви е удоволствие да обзавеждате стая, защо не? Няма смисъл да се лишавате от нещо, което ви прани щастливи.

# 506
Ами, аз просто си прегледах поръчките назад и видях, че двойката сме купували за 84 лв без промоции през април 2023 и сега 69 лв ми идва идеално, взела съм и приключвам. 😀
За единичката - и аз взех един голям пакет, имам и един подарък. За разлика от дъщерята на Яси, моят син се роди 3,5 и за месец вдигна до 5,5, така че много бързо минахме на двойка. Очаквам и сега да е така.
Дрешките на мен не са ми драма, една приятелка ми подари много за баткото, вече съм ги препрала и ще се носят от трето бебе.
Като имам време, подготвям разни неща, не обичам да чакам до последно и да разчитам, че ще имам време. Всичко може да стане.
А, тя и мойта мома се роди 3550 ама просто не надаваше с кило 🤣 ами с половин, до 600гр. ама помня, че двойката си я ползвах хич да не е 😃 аз изпуснах памперсите, суттинта вече ги нямаше 😃ще чакам друга промоция..аз и сега не ми се обикаля по магазини, като цяло мразя да обикалям, та каквото си видя онлайн си взимам..
Ох, момичета, не ви ли е по-лесно във фб, то тука скоро ще трябва да се пуска трета тема 😃 тя и във фб групата има точно 10 човека де ама може да се удвоим🤣
Поли я няма, скоро не е писала изобщо 🤪

# 507
Пиша тук паради причината, че там сме малко и ако ми трябва съвет, получавам отговор от 2-3 момичета. Ще се радвам, ако се раздвижи групата, може и снимки да се пускат след време. Blush

# 508
  • Русе
Някой би ли ме поканил във фб групата отново, понеже предния път ми беше изпратена покана по мейла, но по някаква причина не успя да ми сработи линка? Blush

# 509
Момичета, да ви питам за прословутите стрии😅 от началото на 2ри месец се мажа. Първо си взех крема на биобаза, а преди месец някъде био ойл. Забелязах, че корема ме сърби от двете страни на определени места(явно там се растяга най-много) и точно там ми се появиха като червени ситни пъпчици, силно казано, и червени реснички. От както ги видях се мажа по 4-5 пъти на ден. Предполагам, че са стрии? Четох доста и обмислям да си взема мустела и олиото на икаров. Имате ли някакви съвети/предложения, за да не стане положението по-зле?😭

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 01:18 от Sunny_15

Общи условия

Активация на акаунт