Мартчета 2026 (Тема 2)

• 22 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Честно казано съм много доволна от на Кокосолис олиото - тръгнаха да ми излизат на гърдите, но от както почнах да се мажа и там виждам, че леко почват да позавяхват / не са толкова видими.
На корема не са ми излизали, но аз там съм гд редовна с мазането, като ползвам и на So Simple крема.

# 511
Честно казано съм много доволна от на Кокосолис олиото - тръгнаха да ми излизат на гърдите, но от както почнах да се мажа и там виждам, че леко почват да позавяхват / не са толкова видими.
На корема не са ми излизали, но аз там съм гд редовна с мазането, като ползвам и на So Simple крема.
Аз се мажа с крема наМустела, даже съм изхабила вече един.. 🤪 те имат и олио, много му се чудих ама така и не го взех
Черешкеее, поръчвайй матракаа от Вис Виталис 😁 21%

# 512
Много си зависи и от кожата, понякога дори с мазане пак излизат стрии.

# 513
За групата, понеже Поли не е много активна тук ще и пиша във ФБ.
По повод стриите, от както качих рязко килограмите преди 5 6 години ми излязоха стрии по корема и бедрата. Сега се мажа с маслото на Био база, но си признавам, че не съм много редовна и не очаквам чудеса.
Ясмина, благодаря ти, поръчах и матрака и шишетата на Филипс от Озон Grinning

# 514
Аз пак с моите памперси - в Емаг са даже на по-добра цена и си анулирах поръчката от Гален 😂

# 515
Аз пак с моите памперси - в Емаг са даже на по-добра цена и си анулирах поръчката от Гален 😂
Това само ние жените можем да го направим 😂 отивам да видя и аз тогава 😂

# 516
Може ли линк за памперсите, видях 1ка на 0.30лв и си чуда дали да не поръчам кашон? Thinking

# 517
Може ли линк за памперсите, видях 1ка на 0.30лв и си чуда дали да не поръчам кашон? Thinking
https://www.emag.bg/peleni-pampers-premium-care-xxl-box-razmer-2 … n=share%20product
Ето линк, и аз поръчах два кашона, че ми дойдоха по 50лв 😂 имах някакъв ваучер за 10лв. а и нямам доставка..погледнах единичката, обаче не се предлага от Емаг, а някакъв друг търговец и ми начислява доставка 11лв 😃 ми мерси, то все същото идва с тая доставка

# 518
Това гледах аз, Емаг си е доставчика и с безплатна доставка.
https://www.emag.bg/peleni-pampers-premium-care-xxl-box-newborn- … tm_medium=android

# 519
Аа, да, защото аз не исках голям кашон, промених бройката и затова 😃 много ми се виждат тия бройки за единичка, няма смисъл просто..те са съвсем за първите дни

# 520
Аз не бих купила цял кашон единичка. Килограмите са ориентировъчни и поне при сина ми забелязах, че ако започнем да ги ползваме от 1-2 килограма под долната граница са му супер и не протичат. Например сега е на гащичките 5, от 12 кг са, но самият той е 11 и му ги слагаме от 10 кг. Тоест, по вероятно е да ти трябват малко от 1 и повече от 2. Но нека и другите да кажат, де. На ден поне по 12 памперса отиват с новородено. Имали сме и дни с 15 пълни.

# 521
Ауу, благодаря ви за разяснението. Анулирах, ще поръчам 2ка. Grinning

# 522
Мда, то вдиничката е буквално за първите 3-4 дни според мен 😃 и да, горе долу толкова, Сийглас в написала бройките на ден 😃 аз сега от Вис виталис гледам залъгалки, едно шише само ще купя, просто да си имам, така бях направила и при първата бременност..и някакви дребни джунджурии си разцъквам 🤪😃😂

# 523
Във вис виталис съм си набелязала някои неща и ги следя от миналия месец. Преди няколко дни им надуха цените и сега уж са на промоция, а те реално през другото време са с тези цени. Внимавайте. Има някои наистина леко намалени, но не всичко е промоция 😅

# 524
От там само матрака поръчах. Други дреболии ще бъдат по натам във времето. Мисля да се спра с покупките на този етап. Grinning Теглих чертата, имаме количка (в комплект с кошницата за кола, все още не са доставени), база, стерилизатор, шишета днес поръчах, матрак също, забравих, че онзиден поръчах и кошара next to me, кашон с мокри кърпи и малък пакет памперси 1ка. Днес поръчах и кашон 2ка. Мисля да спра Joy

Общи условия

Активация на акаунт