Мартчета 2026 (Тема 2)

• 22 581
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Имате ли наблюдения или използвате ли количка на марката Venicci ? Двоумя се между Venicci i Cybex.

# 526
Аз се двумях между двете, но при пробата Веници ни се стори как да го кажа "ръбава" някак си. В крайна сметка ни хареса повече Сайбекс.

# 527
Cherries, ще споделиш ли моля те коя next to me  купи?

# 528
Не съм взела кой знае каква, защото ще вземем и легло. Лорели взех просто защото в Хиполенд онзи ден падна на 120лв. До 6м. е, не знам другите как са, не съм запозната.
Това е модела, но колко ще е удобна и практична, не мога да кажа. Живот и здраве Март месец ще изкажа мнение Grinning
https://www.hippoland.net/lorelli-premium-mini-koshara-koshche-m … ruzBoCy2gQAvD_BwE

# 529
Ние с каката имахме на kikaboo next to me, електрическа, така и не я използвахме, тъй като като махнехме заключващия механизъм, за да започне да се люлее кошарата, от тежестта на бебето тя се накланяше, съответно бебето се търкулваше на една от страните, съответно кошарата можеше да се използва за люлеене само ако й придържаш една от страните и го люлееш ръчно, в момента, в който пуснеш и не я придържаш, бебето се търкулваше. Сега сме взели леглото люлка на 4 moms. С каката имахме само люлката и много я използвахме, надявам се и леглото да го ползваме.

# 530
Във вис виталис съм си набелязала някои неща и ги следя от миналия месец. Преди няколко дни им надуха цените и сега уж са на промоция, а те реално през другото време са с тези цени. Внимавайте. Има някои наистина леко намалени, но не всичко е промоция 😅
То масово навсякъде е така с цените 😁 и аз си бях добавила някои неща в любими, та те си имаха намаление и си ги поръчах, обаче се озорих с поръчката..нещо с доставката не можахме да се разберем 😂🤣 все изписваше, че не могат да намерят удобен начин за доставка, сякаш съм навряна в някакво безлюдно село 🤪🤣 ама накрая ми позволи доставка с Европът, та ще ги видим 🤪

# 531
За тези люлки и люлеещи се кошари съм чувала от други майки, че карат децата да свикват с люлеенето и искат да заспиват само така, не знам дали е вярно. Ние не сме имали нищо с люлеене и синът ми никога не е искал да спи люлян на ръце. 🤷
Иначе и аз приключих с пазара, количка и памперси стигат. Оглеждам се само за сгъваема помощна кула Монтесори на добра цена за баткото. Искам да е нова, че ще трябва да устои на две момчета, милата.
Черешке, понеже беше написала кашон с мокри кърпи се сетих, че ми се е случвало голям пакет да изсъхне. Добавям филтрирана вода от каната и готово, може на някой да му е полезен този хак. Не че е далече от ума, де. 😂

# 532
За тези люлки и люлеещи се кошари съм чувала от други майки, че карат децата да свикват с люлеенето и искат да заспиват само така, не знам дали е вярно. Ние не сме имали нищо с люлеене и синът ми никога не е искал да спи люлян на ръце. 🤷
Иначе и аз приключих с пазара, количка и памперси стигат. Оглеждам се само за сгъваема помощна кула Монтесори на добра цена за баткото. Искам да е нова, че ще трябва да устои на две момчета, милата.
Черешке, понеже беше написала кашон с мокри кърпи се сетих, че ми се е случвало голям пакет да изсъхне. Добавям филтрирана вода от каната и готово, може на някой да му е полезен този хак. Не че е далече от ума, де. 😂
За щастие не сме имали такива ,,последици” от люлката😅 Даже към 6-7 месец сама отказа да се гушка и да се люлее докато заспива. Но може би при някои деца го има и другия ефект.

# 533
Момичета,

ще помисля малко и за себе си 😀 Вече почти нищо не ми става, не мога да закопчавам зимното си яке и колкото и да искам да не си купувам големи неща, които ще нося 3-4 месеца ще се наложи. Тук по магазините не откривам нищо подходящо и си харесах онлайн, но се чудя какъв размер да поръчам. По принцип нося М и се чудя дали якетата за бременни са широки само около корема и ще ми е добре моя размер или да взимам Л-ка. Защото по-голямото пък може да ми е широко в раменете и с дълги ръкави и съвсем да ми стои зле. Като цяло съм качила само на корем и леко дупето и бутчетата, но в бюста и раменете съм си като преди.

# 534
Аз за бебеносенето си бях взела една приставка с ципове, като пратих и текущото му яке да му пришият втори ред цип. До сега си го нося, и пак ще ми влезе в употреба следващата зима. Имам и едно лидълско на същия принцип. Затова съветвам да потърсите от този тип якета, на които се влага допълнително парче отпред през бременността и евентуално бебеносенето, а после се ползва като нормално яке.
Връхни дрехи за бременни не съм купувала, карах си с моите, но термините ми бяха през пролетта и началото на лятото. Сега съвсем не виждам смисъл да купувам нещо специално, ще си нося шал отдолу, ако не успея да закопчая якетата.

# 535
И аз ще съм с моите си якета и шал вече втора бременност с термин март. Може да има нещо изгодно в ремикс или някоя втора употреба? Някоя шивачка може да ти ушие вложка също, една приятелка направи така.
Фрийки, какво стана с амниото?

# 536
Аз препоръчвам и вторите употреби за якета. Предната бременност си намерих супер яке, не специално за бременни ама иначе би струвало 200+ лв, а беше дебело и дълго. На мен хич не ми се инвестира в дрехи за сегашния период ама все нещо трябва. Клиновете ми са захабени вече от носене, та днес си взех два рипсени, те се разтягат доста, едни разкроени дънки си взех с ластик, предполагам поне още два месеца ще ме изкарат, доста място има. Не ми се купуват за бременни и това е. Лошото е ,че като цяло с нищо не си харесвам как ми стои и се сдухвам. Сега ще ходим на коледна фотосесия и изобщо нямам идея какво ще обличам.
Вчера бях на преглед, другата седмица съм на фетална. Момата вече е 380гр, а коремът ми е с 9см по-голям от предишния месец и малко се шокирах. До края на март, началото на април какво ще става не знам.

# 537
Аз препоръчвам и вторите употреби за якета. Предната бременност си намерих супер яке, не специално за бременни ама иначе би струвало 200+ лв, а беше дебело и дълго. На мен хич не ми се инвестира в дрехи за сегашния период ама все нещо трябва. Клиновете ми са захабени вече от носене, та днес си взех два рипсени, те се разтягат доста, едни разкроени дънки си взех с ластик, предполагам поне още два месеца ще ме изкарат, доста място има. Не ми се купуват за бременни и това е. Лошото е ,че като цяло с нищо не си харесвам как ми стои и се сдухвам. Сега ще ходим на коледна фотосесия и изобщо нямам идея какво ще обличам.
Вчера бях на преглед, другата седмица съм на фетална. Момата вече е 380гр, а коремът ми е с 9см по-голям от предишния месец и малко се шокирах. До края на март, началото на април какво ще става не знам.
Аз корема си го меря и вкъщи, от 13 седмица до сега в 22 ми е пораснал само с 4 см. С дъщеря ми пак бях с малък корем, очертава се и с тази бременност май.

# 538
И аз ще съм с моите си якета и шал вече втора бременност с термин март. Може да има нещо изгодно в ремикс или някоя втора употреба? Някоя шивачка може да ти ушие вложка също, една приятелка направи така.
Фрийки, какво стана с амниото?

Още чакаме резултат. Всъщност излезе резултата само за Даун, Едуардс и Патау и там всичко е наред, но ние чакаме за нещо много по-сериозно и още ми е много напрегнато.

В ремикс си харесах едно много хубаво яке, ново, точно за бременни и бих си го носила и след това, но има само М-ка и се чудя. А по вторите ходих, но не си харесах нищо. И аз като LadyGI с нищо не се харесвам вече и е много трудно 😀

# 539
В лидл пуснаха едни дълги якета, вчера си взех, широк модел, ще ми стане и за бременност и за после ще стои добре. Панталони взех 2-3 от майка ми, тя е по-едра в кръста и са ми супер. От магазини втора употреба 3 чифта супер яки дънки за бременни за по 5лв, адски удобни са ми и ги нося вече 2 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт