1900лв. за отпушване на тоалетна?

• 3 723
  • 83
  •   1
Отговори
# 75
Joy Joy Joy
Е 1900лв за една диария. На фона, че гащите са по 10лв.
Иначе имаш право, че ако единствената тоалетна ще дадеш зор на нещата. Но въпреки това не са малко пара. Аз нямам от де да ги извадя и ако трябва с лопатата и отвън до гората.

Има балъци има и тарикати. Пробват се хората, ако мине, мине. Но виж 1900лв наистина са много пара. Аз нямаше да тръгна да ги давам. Поне още едно две мнения щях да поискам. Досадно е и отнема време, но все пак. Освен ако не изкарваш по 10 хилки на месец.
Така де, ама ако ти е единствена тоалетна и си жена в цикъл или мъж с диария, може би нямаше да си толкова категоричен.
Човек се учи от грешките си. Някои и от грешките на другите.

# 76
Страшно много ми се струва. На нас са ни взимали 500лв за отпушване на тоалетна в помещение което бяхме дали под наем (магазин). И беше яко запушване - със строителни материали, от умниците които са правили ремонт преди да купим помещението. Беше преди две години, но пък колко да са се вдигнали цените?

# 77
Ако считате, че е реклама - изтрийте поста.
Аз за всички дейности, за които нямам препоръчан майстор /и с които мъжът ми не може да се справи/ опирам до сайта на MaistorPlus. Заявяваш проект и подбираш майстори според профила и отзивите, или пък разрешаваш те да те търсят. Получаваш оферти, сравняваш и избираш /или не избираш/. Опитът ми със сайта е скромен, но успешен.

# 78
Сега прочетох, че според проучване водопроводчици и фризъори са с най-висок скок на цените. Ей на! Чул, недочул този водопроводчик и си взел космическата сума от 1900. И някой му се "вързал" Следващия клиент може да "ощави" и с 2090.

# 79
Щом цените са такива, значи има кой да дава тези пари. И докато има кой да ги дава, ще се качват още. Не е луд този който яде баницата.

Забелязвам, че в магазини като Практикер става все по-пълно с хора, които сами си правят ремонти, реконструкции и др. И питат консултантите как се прави шпакловка, как се лепят плочки. Това според мен е логичният отговор на лудите цени.

# 80
Има неща, за които, колкото и да ти поискат, ще ги дадеш. Ако си с една тоалетна, не може да губиш време да търсиш, да сравняваш, да избираш.

# 81
  • София
Еми не. Девойката както е итишла до съседката да поиска пари, така е могла да се изпишка.

# 82
  • Бургас
Тя пише ли тук, или пусна всички ни по пързалката?

# 83
Един път ще ползваш съседската тоалетна, ама не може цял ден или два, три дена.

Общи условия

Активация на акаунт