1900лв. за отпушване на тоалетна?

• 2 454
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Първо, дори и измамниците са наясно, че малко хора държат големи суми в брой. Спокойно казваш, че разполагаш с 10% от сумата, останалото ще преведеш по банков път след издаване на фактура.

# 61
Тя за друг път ще си знае, става въпрос сегашния случай да не остава без последици за измамниците. Възможно е и други да са ползвали фирмата и да са се оплакали. Не знам къде може са се подаде сигнал, но всеки ще се усъмни при тая цифра. Направо си е пладнешки обир. Възползвали са се от неопитността на човек в нужда.

# 62
  • София
Коментирах поста на Дорис. Иначе да. Момичето си е взело урока по болезнен начин, но да не оставя нещата така.

# 63
В Пловдив ли сте? Там има такъв измамник.

# 64
  • София
Аз се замислям за друго. Образователната ни система е много зле по отношение на практически умения, а явно и като родители сме склонни да влагаме огромни суми в уроци по БЕЛ, езици, математика, а не обръщаме внимание на простички умения.

# 65
Съгласна с горното мнение. По ИТ учат търсене, разширено търсене, заявки. Но пък учениците си мислят, че всичко знаят и кой да обръща внимание на тези знания. Отделно в образованието властва зубрене. И усвояване на умения е нещо далечно. А авторката не сложи тук името на фирмата, която намерила в Интернет за тази услуга. Продължавам да мисля, че нещо не е както ни го представя.

# 66
  • София
Тя изчезна, но според мен дискусията е полезна. Има подобни измамници и хората трябва да подхождат разумно и информирано.

# 67
Вземат ми 100 лева за почистване на климатик. Не знам колко близки са двете неща. Видях 200 лева в 1 пост за отпушване на тоалетна и ми се виждат нормални.

# 68
  • София
Между 90 и 200 лв е нормално. Ако има сериозен проблем по общата инсталация е друго, но тогава ЕС плаща.

# 69
Ами и аз дето съм яка и устата леля, ако у дома са влезли два особени субекта, занимаващи се с отпушване на тоалетни и почнат да ми крещят и плашат как няма да платя дължимото ще се почувствам ужасно. А не е като да не съм раждала, което в нашата родна болнична система си е като бойно кръщение във Виетнам - можеш да се караш, подкупваш и разправяш със всеки! Ама това не са мъже,  които се "договаряш" джентълменски. Там ведднага ставаш "Госпожо" и "Слушай кво..." и виждаш, че няма нужда да ги плашиш с полиция, защото си говорят с тях на ти...

Ами и аз хич не съм от свенливите, но докато се разправях с 5-6 хамала от ромски произход, доста се препотих. Хем беше през деня и сред доста оживено място, но си ме беше страх. Особено после мъжът ми и децата като дойдоха, ме беше страх да не ни запомнят и нападнат по-късно да пострадат децата нещо, де да знам. Аз и не можех да им платя, искаха прекалено голяма сума, която картата ми просто не позволи да изтегля наведнъж. За щастие даже не ставаше дума за моя апартамент, а за апартамент, който бяхме купили и обзавеждахме друг да живее.  Та не знаеха къде живея, а в този апартамент месеци не стъпих след това. А какви касови бележки, какви прокурори, какви агенции за защита на потребителите Simple Smile))

# 70
С хамали съм имала няколко"срещи". И сякаш всички са завършили една театрална академия. Спогодиш са за някаква цена, а после ... ред причини да получат двойно от споразумението. Та вече тактиката ми е: давам парите и веднага заедно с тях още една сума, която предварително съм прежалила. И чао.

# 71
Има някакви сайтове и приложения за майстори, даже А1 предлагат абонамент. Няма ли да се избегнат ексцесии, ако се наема от такива сайтове, а не лос мангалос по телефона?

# 72
Циганите са страхливи, те само говорят на висок тон, викат, заплашват, но нищо  няма да ви направят.

Общи условия

Активация на акаунт