1900лв. за отпушване на тоалетна?

• 5 618
  • 109
  •   1
Отговори
# 105
Deborana, по принцип никой от нищо не е застрахован. И никой не ти се подиграва. Но тази 2 етажна къща само 1 тоалетна ли има? И от раз ли се запуши тоалетната? 4 възрастни не усетихте ли по-рано през деня, че водата се оттича бавно, та да може да реагирате в нормално часово време? От сега нататък бих говорила с децата, а и с възрастните да не изхвърлят нищо в тоалетната, освен т.х. Някои хора изхвърлят там манджа, в тях има мазнина, която е предпоставка за запушване.

# 106
Laurentin,
Чете се преди да се пише, но явно това е вече остаряло правило.

Ясно описах, че чистачка (нова, прехвалена) е хвърлила 3 големи  пакета  мокри кърпички в тоалетната. Не съм я следила. После отпушвачите ги извадиха от нивото на мазето.

Всичките тоалетни 3 бр. са една над друга (обща тръба).

Кауза пердута да се види нормален съвет тук.
На другия ден сме на работа.
В кой хотел и срещу колко пари, да сложа старци и деца, че да идем на работа на другия ден.
Или да минат на фотосинтеза.  Е това не се бях сетила.

# 107
Е, хайде по-спокойно с нападките. Аз какво съм ти виновна, че ти си пуснала чистачка вкъщи, нова при това и при 4 възрастни, нито един не я е следил?
И нали си отпушила, не разбирам защо още питаш за хотел? Много сбъркан изказ.
И понеже питаш къде си сбъркала- следващият път, наблюдавай чистачката, или чисти сама.
А пък, ако отвориш букинг, там предлагат апартамент 60кв.м с 6 легла за 90лв. 2 души на 1 легло ще спят за 1 нощ, не е невъзможно. И вместо цяла нощ да отпушвате, да не спите и да платите огромна сума, на другия ден ще намериш фирма на нормална цена.
Но, явно искаш да се караш, или си търсиш извинение за грешките.

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 23:15 от laurentin

# 108
Писане на "ти" на непознат.
Хокане.
" Да не съм ти аз виновна..."
"Искаш, да се караш... ".

Изброеното е достатъчно. Коментарът е безсмислен.

# 109
  • До хладилника, който обичам
Никога не е имало нетикет в този форум точно да се пише на "Вие" на потребителите, с които не сме пили на брудершафт.
Разбира се, не си единствената, която е имала спешна ситуация у дома по никое време. Когато имам авария вкъщи, обаждам се в работата, че няма да ходя, оставам у дома по спешност; или ако има други възрастни в къщата, както тримата старци, ако са си с акъла, бих поверила на тях проучване на фирми, обаждане и т.н.; или бих се уговорила с тях да посрещнат майсторите, на които съм позвънила да се уговоря от работа; ако не са си с акъла/нямат физическа възможност, обратно на вариант едно.
Но щом чувстваш, че не ти е било вариант да отсъстваш от работа, и че е трябвало да бъде оправено веднага, то тогава плащаш колкото са ти поискали за отпушване на мига и няма нужда от излишни разсъждения другите какво правят, щом имат различни варианти пред тях.

Общи условия

Активация на акаунт