Къде е златото? Ново риалити

• 11 096
  • 235
  •   1
Отговори
# 90
Лили сякаш има лек руски акцент.  Руски ли е или е от конкретен край на България който създава такава илюзия?

# 91
Как можаха да му дадат такава свръхтрудна задача на Каролис - да не е първи от 5 двойки с парньор леко хахо? Joy
И предната си беше яка - да зададе най-баналния въпрос в такъв тип риалита  ''Ти вЕрваш ли ми?". Къткат си го здраво, тъкмо Рости да го разобличи и парите ще изчезнат. И естествено, че той няма да знае къде са отишли, иначе все едно да кажат на праведен кои са предателите.

# 92
Хехе, как вкарахме терминология от другото предаване Simple Smile
Къткат го, но виж този детайл дето все нещо мачкал в ръце е нещо което бъдещи играчи да вземат предвид. Другото е че рязко намалил разсъжденията които прокарвал преди да стане богат.

# 93
Да, много наблюдателен и логичен младеж. Трябва да го вкарат задължително във втория сезон на другото предаване

# 94
Лили сякаш има лек руски акцент.  Руски ли е или е от конкретен край на България който създава такава илюзия?

Не е руски, говори с типичния актьорски говор, спомням си ги в ТикТок двете със сестра ѝ и не са ми правили силно впечатление за акцент или диалект.

# 95
Да има типичното Натфиз/актьорско говорене. Много ми прилича на една друга актриса от тикток Анелия Мангърова

Не е руски, говори с типичния актьорски говор, спомням си ги в ТикТок двете със сестра ѝ и не са ми правили силно впечатление за акцент или диалект.

# 96
  • out of space
По принцип към колко часа излизат епизодите?

# 97
Към 19:00 забелязах, че най-често качват епизодите, но писаха, че днес няма да има и епизода ще излезе утре.

# 98
Епизод 14:

Пореден интересен епизод. Доволна съм от развитието. Някой засичал ли е информация колко епизода ни очакват още?

# 99
  • София
Това което се случи в този епизод е симптоматично за този тип риалити предавания. И колко важна е социалната игра. Стелияна с цялостното си поведение общо взето сама се изгони. И съзнателно или не пожалиха Никола. Дали Люси го спаси, дали нещо друго, но той си беше пътник. Водещия се изпусна като каза, че 'Той' е изпълнил мисията си и е извадил уликата от употреба, а те гонят жена. Много са забавни...
Но както писах, социална игра е важна, а и ако хванат богаташа после ще има нов такъв и така пак ще са в омагьосан кръг. В тази игра е важно да станеш богаташ по към края, когато останат малко хора. Иначе си прецакан с всичките тези улики. Стига разбира се ако нямаш стабилна коалиция, за да се пазите.
Интересно ми е сега дали отново богаташа ще е мъж или най-накрая ще е жена. В промото ми направи впечатление как Рости се сепна и направи един странен тик. Дано не е той с кюлчето.
Още е много рано за прогнози, но ще е цяло чудо ако жена спечели като гледам как се гласува и какви са настроенията в Къщата.
Ростислав и Никола се открояват като наистина добри и мислещи играчи, но за мен Дани е много опасен играч и много добре позициониран в играта. Въпреки, че е малко популист. Бих внимавал с него.

# 100
Не мисля, че пощадиха Никола, просто много от синхроните са дадени след разкриването му. Направо си се съмняваха в Стелияна, беше много глупаво решение да пита хората какво мислят за нея.
Искаше ми се по-тържествено разкриване, че Никола е бил Богаташът, но се радвам, че стана ясно.

Иска ми се новият Богаташ да е Яница Grinning

# 101
Яница или Виктор, искам meltdown. 🤭 Виктор как имитираше Стелияна как говори. 😂

Относно разкриването: даже не се усетих в началото, почти бях заспала, но като започнаха да му стискат ръката, разбрах, че е станало ясно.

# 102
Дали Люси го спаси, дали нещо друго, но той си беше пътник.
И без Люси да го е спасила, не е бил баш пътник, защото срещу него имаше 3 гласа, а срещу Стелияна 7.  Ако не го беше спасила Люси щяха да са 4 на 6, така че... пак същото.

Той наистина, взе много да мълчи, да си върти някаква играчка в ръцете, не философства както в първите серии, това се забелязва. А в следващите няколко епизода буквално е като имунизиран от изгонване, защото всички знаят, че той вече не е Богаташът.
Иска ми се новият Богаташ да е Яница Grinning
О, тя ще се издаде веднага. Изведнъж ще млъкне. Ще вземе да гледа притеснено. Логореята изведнъж ще спре.  На нея и на Виктор много им личи, защото са прекалено емоционални.

# 103
Резултатът беше 7:3 но Люси обърна вота на Петя и вероятно привлече поне 1 от мъжете така, че може би наистина  спаси Никола. Според мен той не се справи добре с ролята си, видимо се промени, но Люси, лесните задачи и неопределените или никакви улики го спасиха. Впрочем той дори и там се издаде на първата като отначало вдигна ръка за саморазправата, но после се скри и не разказа, но никой не обърна внимание. Не мисля, че водещият го издаде, под "той" имаше предвид "богаташа", може да се използва и за мъж и за жена.
Да дадат парите на Яница ще е безсмислено и жестоко, тя най-вероятно сама ще си признае. Ако трябва да е жена предпочитам да видя Люси - как ще контролира пасивната си агресия и дали Каролис ще се опита да и' върне жеста или сам ще я разобличи.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт