"Родила е N деца, а не и личи"?

• 6 491
  • 230
  •   2
Отговори
# 210
Реваншизмът крещи.
Аз мога да си позволя и да се излагам, и да не се излагам.
За мен е все тая.
Като се има предвид, че вече и леля вуна от долно нанадолно има 44454545 последователи само заради това, че си показва как затваря чушките по сутиен или как яде остатъци от пакечтчета ядки овъргаляни в разтопен шоколад, нищичко не ме учудва и не ми пречи.
Всеки си има глава и акъл, да си преценя кое му е ок и кое не. Кое струва и кое не.

# 211
Не бе мила, теб имах предвид Joy
Когато се набутам в твоето професионално поле, да ти обяснявам кое как се прави, можеш да ми разкажеш подробно как точно се излагам.

# 212
Не мисля, че имаш някакво професионално поле.
Е, може да имаш. То днес дипломи на куцо и сакато дават.
Обявяваш жена, че е болна, а си изглежда много добре за годините и ражданията.
Това крещи, че на теб нещо ти има.
Да де, разбрахме. Всяка която изглежда добре след раждане не е добре.
Както казаха назад, тук професионализъм не се вижда, а чиста женска злоба неподкрепена с нищичко.
Пляскаш някакви неща и ние тук едва ли не сме длъжни да ти вярваме Joy

# 213
  • Paris, France
Дренке, престани да се излагаш, че при тебе е системно и ставаш смешна с професионалните претенции и лъсват и липсите на познания по химия на гимназиално ниво. Наистина твоето мяза на злоба.

# 214
Не знаех коя е Емилия Белчева, погледнах… ами изглежда страхотно, факт.
Винаги ще има по-млади, по-красиви, по-по-по и това е хубаво и така трябва.
Такъв корем няма как да имам никога, страшно прещипване имам от секциото, лошо ме зашиха и си стои на два ката. Квот-таквоз Simple Smile.

# 215
  • Down south
И не само кариеси на някои им вадят много зъби.
Как можете да повтаряте подобни глупости Close
При съответни домашни и професионални грижи, нито кариеси, нито корони, а още по-малко вадене на зъби се очакват при бременност.

ПП Цялата тема е безумна, а сравненията дваж повече.

# 216
Как можете да повтаряте подобни глупости Close
При съответни домашни и професионални грижи, нито кариеси, нито корони, а още по-малко вадене на зъби се очакват при бременност.

ПП Цялата тема е безумна, а сравненията дваж повече.

На каква база твърдиш, че са глупости?
Доста често срещани са проблеми със зъбите - най-често проблеми с емайла, заради повръщане всеки ден, възпаление на венците, и други. Разбира се отличната хигиена и грижа помага, сериозни проблеми са по-голяма рядкост, но далеч не са глупости да се спомене.

# 217
  • София
Странна е логиката да се тълкува желанието на една жена да изглежда добре като желание да изглежда по-млада.

Дейли, пробвай да взимаш всеки ден по 1 шепа лекарства и да не ти се отрази на зъбите. Желая ти успех.
Всяка една бременност съм приемала 3х300 утрогестан, 2х1 пролутекс, 3х1 естроген, ежедневно антикоагуланти (само те дори предизвикват рехавост и кървене на лигавиците, а венците са лигавици) и други.
За връзката между хормоните и зъбите има много информация в интернет. Конкретно за прогестерона.
Всяка седмица посещавах стоматолог и полагах тройни грижи над нормалните за мен. Кариеси не съм имала никога в живота си, не са ми вадили зъби
Падаха си сами тези, които изгубих. Пък нека да глупости.
Слава Богу, отрази се на зъбите, а не на костите и нямам следа от остеопороза. Неслучайно много жени обаче имат и една от предпоставките са точно бременностите.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 10:15 от Fever Ray

# 218
Аз бях доволна и ако веднъж на ден минех отгоре-отгоре с четката по предните зъби два месеца.
Повръщах много в началото и ми се ревеше само при мисълта да си измия зъбите. Размина ми се сравнително леко, но съм много вманиачена в зъбите си от момиче. Напълно си го представям, че при някои жени може да се стигне до сериозно интервенции.

# 219
Абе щом на мен не ми се е случило, значи не съществува е логиката. Grin

Малко ме смущава този краен фокус върху външността. Някои неща не личат за околните, ама си ги има и ще си ги носим доживот, освен ако медицината не напредне.

# 220
  • France
Така е. Създаването на нов живот се отразява най-малкото на генетично ниво. Оттам на сетне дали и колко е видимо с просто око е въпрос на лотария. Но и не е това е важното. Наистина гадните неща не се виждат на пръв поглед.

# 221
  • София
Така е, не се виждат. Аз съм страшна късметлийка и вагината и матката са ми ок след 2 естествени раждания. За сметка на това дебелото черво продължава да ми прави проблеми още от първата бременност насам.

# 222
Абе щом на мен не ми се е случило, значи не съществува е логиката. Grin

Малко ме смущава този краен фокус върху външността. Някои неща не личат за околните, ама си ги има и ще си ги носим доживот, освен ако медицината не напредне.
Напълно съгласна.

Кг и зъби обсъдихме, какво ще кажете за влиянието на бременността, раждането, майчинството върху характера? По-силни и уверени ли ставаме или по-страхливи и тревожни?

# 223
Аз съм по-тревожна и нетърпелива. Последното никога не ми е било добродетел, но откакто се роди детето съвсем не цепя басма и нямам нерви и време за глупости и назландисвания нито от приятели, нито от роднини. Непознати пък съвсем.

# 224
  • София
И двете. и двете. Хем съм супер уверена - кой аз ли няма да се справя, дето съм изгледала две деца! Хем като стане някой дребен проблем с децата изпадам в паника, тревожа се, изяждам се от чувство на вина и прочие. Но накрая всичко се оправя!

Общи условия

Активация на акаунт