"Родила е N деца, а не и личи"?

• 4 891
  • 187
  •   5
Отговори
# 180
Дали ще роди една жена или не, рядко има значение генерално в живота.
Рядко за кой?

# 181
Хич не ми липсва бременността. Аз имах нормална без кой знае какви ексцесии и пак не ми беше голям кеф. Знам как има жени, твърдят, че се чувстват супер женствени и им е магично, но аз определено не бях от тях. Гадене, водата имаше гаден вкус та в най-големите жеги хем жадна, хем всяка глътка мъчение. Чувствах се като плондир хем реално не качих изобщо много. Пишкане 24/7. Спане на части между пишкането и всякакви други будения. Почти никакъв спорт, а за мен си е огромна загуба. Прегледи всеки месец и по повече от веднъж, че и с вагинален ехограф. Подготвителните контракции дето все ми беше твърд корема по 100 пъти на ден. Имах и бъбречна криза накрая. Абе мерси. Родих и първите 2 месеца ми бяха доста мъчителни, но пак беше по-добре - олекнала, вече без тон неразположения, а и нашето човече взе да спи по цяла нощ още от третия месец та и се наспах. За мен в цялото нещо най-гадно е раждането и после бременеенето. После малката шушулка дори като реве и мрънка е много по-добре. Вече имаш някаква автономия и можеш да спортуваш, да пийнеш някоя чашка вино, да спиш по корем и тн. Друго си е. 😀

# 182
За хората, които те обичат, Елиф. Кое не ти е ясно? Simple Smile
За кого се казва.

# 183
Работата носи приходи, децата разходи. Wink

Преди много години четох "Жюстин", та там става дума за женската природа, която е мазохистична. И други неща се, ама това е основният смисъл.
Това щях да напиша.
Мазохизъм си е.
Но е заложено в жената.

# 184
За хората, които те обичат, Елиф. Кое не ти е ясно?
Аха. Ами пиши с пълни изречения, да не се налага уточняване. Генерално в живота за много жени има значение дали ще родят, за тези, които ги обичат също, понеже когато обичаш някого искаш най-съкровените му желания да станат реалност, подкрепяш го в тях и пътя към тях.

Айде сега пък и мазохизъм вкарахме. Я се върнете на кг и стриите, там драмата поне е поносима.

# 185
Ментално обременените явно им е нужен ферман от изречения, за да вдянат.
Децата винаги са избор.
За кой или кого, учат се. Дерзаят.
//
Лично аз оплакване нямам от моята бременност – препрекрасна съм, мога да понеса още 2.

# 186
  • Paris, France
На работа веднъж им разправям как баба ми викаше, че раждането било ходене по голяма нужда.
За мене второто ми раждане, естествено, беше точно същото. Даже май по-леко от запек. Обаче първото беше секцио ☹ и белегът и корема ме мравучкаха и сърбяха доста време след операцията. Нещо като година и половина.

Ако раждането е като второто мое, бих раждала всеки ден. Вече гледането и кърменето са друга бира.

Не съм имала гадене, повръщане и неразположения като бременна, нито високо или ниско кръвно, нито развалени зъби, опадала коса, стрии , увиснала кожа или други поражения, та бременност и раждане не ме плашат. След втората бременност имах две пломби в устата, колкото имах и преди първата. Зъбите ми изведнъж се развалиха към средата на 40те ми години, когато имах висока кръвна захар след ядене и непрекъснати ушни инфекции.

А стрии имам по горната част на задника от пубертета.

# 187
В една друга тема обсъждат и Енрике Иглесиас как имал 3 деца и не му личало.
Това беше доста смешно LaughingLaughing

Лично аз оплакване нямам от моята бременност – препрекрасна съм, мога да понеса още 2.
Само дето не е гаранция, че другите ще бъдат като тази.

Общи условия

Активация на акаунт