Отговори
# 240
Още когато видях Онур да чака АфРам на летището, разбрах, че работи за един от двамата. Когато Афра спря до него, а Мерт го подмина, всичко стана ясно.

Очаква ли някой , Мерт да каже:

Скрит текст:
1.Аз с Афра се преструвахме, че имаме връзка, защото така изискваше договорът.

2. Прекарахме си добре с Афра, но без обвързване, съчетавайки полезното с приятното.

3. Аз съм необвързан  ,но Афра е голямата ми любов, но когато не работим заедно   предпочитам да съм свободен и да излизам с други жени.

Сега Мерт отново е принуден да доказва, че няма връзка с Афра, вероятно като се появи с някоя от дамите в живота си, и отново ще бъде подложен на порция обиди от феновете на Афра.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 15:52 от bennitta

# 241
Бирсен е отговорила на въпрос за A.B.I.

# 242
Моми жужат като пчелички
край мойта рошава глава
Влюбени са в мене всички,
но любовта не е това

Една сърцето ми владее
коя най-лесен е въпрос
За нея всичко в мен копнее
ще я видя скоро във Асос

# 243
Онур работи за себе си и за никой друг. Възползва се от ситуацията и от това  , че нашите не са категорични за отношенията си. И пак стигнахме дотук - горкия Мерт и "лошата" Афра. Като е толкова лоша и така го използва , той да  няма сливи  в устата. Веднъж да отговори директно на въпроса за нея и ще го оставят на мира, ноо май и на него му изнася  тази "заигравка" с феновете.
A.B.I  ще започне все някога , надявам се да е скоро. Дотогава много сериали ще окапят и дано имат друга опция, освен излъчване в понеделник.
"Далечен град" гърми с рейтинга , въпреки че съживяват мъртъвци. И той като Шербета ще се гледа , независимо от клишетата и глупостите.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 19:03 от Kami_J

# 244
Ками, аз и заради Сабина не искам в понеделник, че няма да имаме онлайн с нея, да си коментираме тук Grinning Четвъртък май бил свободен, пък до ноември ще се освободят и още дни, като гледам.

И един джумбиш четох снощи за Далечен град. Изтекла му визата на Боран и затова го върнали в Турция, макар и в кома Grinning
Или е истина?

# 245
Сабина е заета  в понеделник , петък и неделя. Да се надяваме  на четвъртък значи.

# 246
Цитат
И един джумбиш четох снощи за Далечен град. Изтекла му визата на Боран и затова го върнали в Турция, макар и в кома Grinning
Или е истина?
Не, не е истина. Изтеклата виза е на този, който го е спасил и гледал, докато е бил в кома, на бодигарда му. Накратко, обяснението е простичко, но достоверно.

И четвъртък май е доста натоварен ден за АБИ.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 17:56 от Katya_I

# 247
Eee, Кате, който го е страх от мечки, не ходи в гората. Нас конкуренция не ни плаши Grinning Само Сабина да е свободна, друго не искам. Какво има в четвъртък? Сетих се, двамата наследници.
Освен това, не искам прекалено дълъг сериал.

# 248
Еве, аз съм се заблудила, че и сериалът на Чаатай Улусой е в четвъртък. Затова ми се стори доста труден ден за АБИ.

# 249
Темата започна с обсъждане на сериала, може би трябва да се напомни Grinning

Да, така е. Аз, например, никога през тези години не съм писала за АФРАМ любов. Нямам такъв спомен. Дори след онези летни, морски снимки написах, че се дистанцирам от личния им живот, който от снимките изглеждаше да е любов. За СЕЙФЕР - да. Simple Smile

# 250
Тази вечер мина култовата сцена с представянето на семейството пред гостите - Дияр с баба си и дядо си. Върха е това, но на мен сега ми заприлича на опит на сценаристите да се надсмеят над себе си и всички онези, писали сценария до момента. Успешен опит наистина. Хубаво е човек понякога да може да се погледне отстрани. Много помага.

# 251
Милна Grinning Дияр беше изключително нелепа на диванчето. Не го гледах тази вечер, но се сетих Grinning

# 252
# 253
Аз не искам да сменяте нищо заради мен,Еве. Просто обяснявам, че е нормално името на дамата да е първо,демек на Афра. Това е въпрос на етикет, не на лични предпочитания И нали ви е ясно ,че тук всички сме почнали да пишем заради сериала. Сериала приключи,но Афра и Мерт не са приключили. И да,жалко….изтриха ни. 😒.

# 254
Аз не искам да сменяте нищо заради мен,Еве. Просто обяснявам, че е нормално името на дамата да е първо,демек на Афра. Това е въпрос на етикет, не на лични предпочитания И нали ви е ясно ,че тук всички сме почнали да пишем заради сериала. Сериала приключи,но Афра и Мерт не са приключили. И да,жалко….изтриха ни. 😒.

Ами докладвали сте ни, както обикновено Grinning

Естествено, че не са приключили Афра и Мерт, пред тях има дълъг професионален, успешен път. Много има да пишем тук Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт