Отговори
# 465
.. "Душата ми винаги ще жадува твоята. Така както цветята през зимата бленуват слънцето. Като пойните птици, които не намират дома си, но никога не спират да търсят. Като хоризонта, който никога няма да бъде докоснат. Ще те търся. Сред облаците. Ще ги разравям, раздирам и ще търся лъчите ти. Ще събирам капките дъжд в шепите си и в тях ще търся очите ти. В най-тъмните нощи,душата ми ще жадува светлината на твоята, топлината на твоята, хладината й, нейните бездни и висини, стихиите и тишините и. Във всяко нейно кътче ще търси теб. И себе си в теб. Ще броди. Ще скита. И това, което намира, никога няма да стига. Душата ми винаги. Ще жадува. Твоята."

Октомври / "По бреговете на Октомври"/

Хайде да видим,какви бомби,магически шапки и изненади,ни готвят тези непредсказуеми,наши патрони Joy

Афи на 17

И на 27

Heart

# 466

Попадна ми в х, преди 7 години започнал сериалът им. Бивши и настоящи партньори в реала и сериала. Карма карашик Grinning

# 467
Взаимодействие за 3 часа Sunglasses

Никой да не подценява пауъра на Афито Heart Eyes

# 468
Еве, да сложа и х тогава Heart Eyes

Ами прави са хората Grinning

# 469
Еве, тук съм! Намерих си турски сериал за гледане! (Остава ми още малко от епизода и се връщам при вас с бърз анализ на "Лошо момче"). Ще чакам по една седмица до следващата серия, но... Като гледам рейтинга на първи епизод, може и да не продължи дълго във времето това мое чакане. Simple Smile

# 470
Да позная ли? Леман?
Айде чакам Smiling Imp

Офффф, офтопик, но бая ме разсмя днес пак Grinning

Марк Дарси: Винаги съм смятал, че поезията е храна за любовта.

Елизабет Бенет: Може би, за преданата, непоклатима, здрава любов. За онова, което е крепко, всичко е хранително. Но един хубав сонет мигновено попарва всяко хилаво, крехко увлечение.

# 471
Мерт и Али на млади години Blush

# 472
Тц! Не позна! Единственото нещо, което ми хвана погледа този сезон е сериалът с малкото Сейранче. Ох, толкова ми е сладко това дете, че мога само него да гледам. И нацупена, и усмихната, и тъжна, и доволна - разкошна е! Сериалът си има кусури, но мога да ги смеля, като не задълбавам. Само амнезията ми дойде в повече, но дано не зациклят в тази посока. А и само тук актьорският състав ми е много симпатичен, а вече карам на принципа, поне актьорите да са красиви, ако ще си губя времето.

Вчера изгледах филма с Афра от 2017 г. Отдавна му се канех, но не сколасвах. Оказа се обаче, че пропускът ми, така или иначе, не е голям. Напомни ми на любителски филм или на филм на абсолвенти, специалност режисура, работили върху дипломната си работа. Това сигурно е най- слабата адаптация на сценарий по литературно произведени (твърдя го, нищо че не познавам произведението), който съм гледала. Просто няма как да има такива огромни дупки и алогизми в една книга, каквито срещаме във филма. Върнах се да прочета резюмето, след като изгледах филма, и чак тогава ми се понаместиха детайлите в цялостната картина, което ще рече, че филмът сам по себе си не задоволява зрителя и не му дава нужната информация, за да проследи развитието на героите. И докато при женския персонаж има някаква причинно- следствена връзка в изграждането му, то при мъжкия такава няма да видити, ако предварително на сте се запознали с историята, която филмът се опитва да ви разкаже, т.е. виждате я, ако знаете къде да я търсите. Wink
Кастингът също ми се струва неудачен по отношение на ролята на главния герой. И не защото актьорът, избран за нея, не е красавец, не е и защото не е талантлив, просто възрастово не се вмества в рамката, в която трябва да го вкарат. Аз в един момент започнах да се питам (особено като му видях плочките Wink ):този Мерич колко години е повтарял един и същи клас???
Хайде и нещо хубаво да кажа вече! Joy Ако сте гледали тежък или по- специфичен филм, този ще ви дойде чудесно да отпуснете. Аз тъкмо бях приключила "Капан за зайци"/ "Rabbit  Trap"(мнооого особен филм) и имах нужда от глътка въздух, каквато "Лошо момче" ми даде.
Друг плюс, който извлякох за себе си е, че след този филм вече съм спокойна, че Афито може да играе любовни сцени и с парньори, различни от Мерт. Имаше страхотна сцена, заредена с много еротика и страст, без реално да е еротична и страстна. Огромно браво за заснемането на тази сцена!
Третата причина, поради която трябва да гледате този филм, е играта на Афра. Като калейдоскоп от емоции е това дете на екрана. Брилянтна! "Бяла точка върху черен лист" е Кайла, а Афра е цветното петно върху сивия екран.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:30 от Fi79

# 473
Фи, прочетох коментара ти в движение и дълго след това се усмихвах Grinning Права си за филма, не е нищо особено като творба. Между другото, сцената за която говориш, вече има 90 милиона гледания в youtube

Снимка на Мерт от сета

# 474
Бай ни Абдулджелил се кани да гледа "Пера"...браво..

# 475
Питали Бирсен за новия сериал на Мерт. Тя отговорила, че всичко е още в началото, бъдещите новини изисквали малко търпение.

Пера е като бойна машина тук, много съм впечатлена Heart Eyes

# 476
Огън е тази сцена, Еве! Пускаш си нея и останалото от филма можеш да си го спестиш! Wink

Сега може ли малко да ме осведомите за новостите от света на жълтитните. Не вдявам коментарите ви. Sad Каква е тази снимка на бившия на Афра? Кое е момичето? Има си приятелка?

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 20:16 от Fi79

# 477
Огън е тази сцена, Еве! Пускаш си нея и останалото от филма можеш да си го спестиш! Wink

Сега може ли малко да ме осведомите за новостите от света на жълтитните. Не вдявам коментарите ви. Sad Каква е тази снимка на бившия на Афра? Кое е момичето? Има си приятелка?

Бившия на Афра е с Мирай Данер на снимката, партньорката на Рамо в BBSO. Преди 7 години снимаха един неуспешен сериал заедно. Същевременно Мерт Я и Рамо имат съвместен сериал, а Мерт Я и Афра имат съвместен филм. Стана ли ти ясно, Фи Grinning

Еге репостна публикацията за Пера Heart Eyes

# 478
Стана ми ясно, да! Разбрах, че светът е много малък, а светът на турското дизи още повече.
Мирай от снимката е пухкава и различна от Мирай, която сега виждам, но няма да се вторачвам.
Пера да не е прихванала нещо и от Лара Крофт?!
Многофункционална ще да е, да знаете.

# 479
📱Видеографът, създател и редактор Андрей Козлов отново сподели в своите Instagram истории рийла на Афра, казвайки: „Почти 100 хиляди гледания за един ден - респект към феновете на @Afrasaracoglu ⚡“

https://www.instagram.com/stories/andrei.movie/3738273667651238884

Общи условия

Активация на акаунт