⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 8 935
  • 204
  •   1
Отговори
# 165
Магазин с разнообразие на джунджурийки - диадеми, шноли за коса, панделки, гривнички?
Сещам се за Джъмбо и за Бижу Бриджит в Гранд мол, но цените там са много завишени

# 166
  • Варна
Влизам с молба за препоръка за учител за частни уроци по БЕЛ за 12-ти клас. Започвам от сега да се ослушвам за догодина.
Също ако може препоръка за инструктор и школа за шофьорски курсове за младеж. Искам някой спокоен човек, който да има желание наистина да научи кандидат-шофьора.

Пиша на лс.

# 167
Магазин с разнообразие на джунджурийки - диадеми, шноли за коса, панделки, гривнички?
GetBijou мисля и правят даже

# 168

В района на Шипка също има, мноооого голям набор от изброените неща- 

https://maps.app.goo.gl/snX6KGRLcA4sdFZKA

# 169
Здравейте, имате ли препоръка за добър детски ортопед, който работи по здравна каса? Ходихме с бебето при д-р Мирослав Живков, когато беше на 2 месеца поради много добрите отзиви, но той работи само частно и сега ми се иска да потърся мнение за друг по здравна каса.

# 170
S.G.C., хвалят д-р Преслав Пенев, но нямам личен опит за него. Ходили сме само при д-р Живков.

# 171
Благодаря, ще го видим. И аз отзиви само за Живков съм чела, ама честно казано 140лв не ми се дават пак при все, че е само профилактичен преглед и се полага направление за него, ама да видим.

# 172
  • Варна
Имайте предвид, че може да отидете с направление, но да трябва да платите ехографията, която не съм сигурна дали се поема от касата.

# 173
Препоръчвам с 2 ръце- др Преслав Пенев, той работи по здравна каса

# 174
Търся препоръка за фирма за дограма, която работи с REHAU

# 175
Д-р Преслав Пенев работи в МЦ Одесос на ул. Генерал Колев 60.

# 176
  • Варна
Търся препоръка за фирма за дограма, която работи с REHAU

S&N пласт. Имам дограма от тях в 2 апартамента.Сестра ми поръчва лятото за нова къща, цвят антрацит, разликата в цената с другите фирми беше с хиляди. Поръчваме в производствена база в ЗПЗ, но не знам дали има значение. Има още една голяма фирма в ЗПЗ, но не знам име.ПВЦ и Алуминиева дограма Варна - Цена от Производител Rehau https://share.google/VMnYPTtFptVlAbd5A

# 177
S&N Ми направиха невероятно впечатление като обслужване, и получих много положителни отзиви, но за съжаление чак за догодина вземат поръчки Sad

# 178
  • Варна
Е, че догодина е след някакви си два месеца Simple Smile Ако си струват, аз бих ги изчакала.

# 179
Имайте предвид, че може да отидете с направление, но да трябва да платите ехографията, която не съм сигурна дали се поема от касата.
За нашия преглед на 4ти месец личната каза, че няма смисъл да ни дава направление, защото трябва само ехографията, която не се поема от касата, но я попитах все пак да ни пусне, защото исках уж по-обстоен преглед. Пусна ни, но предупреди, че трябва да си измисли проблем с бебето, за да го пусне и написа изкривяване на краче. Ходихме при д-р Стоян Иванов в клиника Нова и си платихме 50лв ехографията. Не беше особено разговорлив, не мога да кажа и че съм крайно впечатлена от прегледа, но му направи ехографията, зададох си въпроси, отговори ми на всички, даде ми насоки и толкова, но то и като няма някакъв проблем детето не знам какво съм очаквала.

Общи условия

Активация на акаунт