⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 9 219
  • 212
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте, имате ли препоръка за добър детски ортопед, който работи по здравна каса? Ходихме с бебето при д-р Мирослав Живков, когато беше на 2 месеца поради много добрите отзиви, но той работи само частно и сега ми се иска да потърся мнение за друг по здравна каса.

Ние ходихме преди месец и половина при д-р Марин Маринов, МЦ Младост. С направление работи, но ехографа се плаща, както са казали и по - горе.

# 181
Шофьорски курс - Тихомир Тодоров от Автошкола Марчели!

# 182
Здравейте! Много се извинявам, ако въпроса ми не е за тук, но не намерих друга тема, а ми трябва бърз отговор….
Става въпрос за това, че днес имам час при Чернополски, можете ли да ми кажете мнение за него? Или да ми препоръчате някой друг хирург… по описанието, което четох в интернет за него не успях да разбера дали той би ми помогнал…
Става въпрос за белег след секцио.
Благодаря Ви!

# 183
  • Варна
Здравейте! Някой от вас изкарвал ли е документи за търпимост на сграда? Може ли да препоръчате специалист за това и да посочите ориентировъчна цена за това?

# 184
  • Варна
От къде си купувате капсули за кафемашина? За Долчегусто и Неспресо питам.

# 185
От къде си купувате капсули за кафемашина? За Долчегусто и Неспресо питам.
Долче густо взимам от веригите магазини, когато са на промоция. В Емаг също има добри оферти, при повече кутии.

# 186
  • София
За Неспресо, Лидл пуснаха капсули в постоянния асортимент 20бр за 12,99лв. Все още има налични и 50бр за 18,99лв Преди два дни видях в Лидл на бул. Вл Варненчик . Пробвайте ги, добри са.

# 187
  • Варна.
Здравейте! Някой от вас изкарвал ли е документи за търпимост на сграда? Може ли да препоръчате специалист за това и да посочите ориентировъчна цена за това?

И аз се интересувам. Дано някой да отговори.

# 188
За издаване на удостоверение за търпимост Ви е необходим проектант (архитект). Цените обичайно са на кв.м.. За да не възлагате проектиране, без яснота дали изобщо ще Ви издадат търпимост, е добре първо да посетите приемен ден на архитекта на района

# 189
Един малко необичаен въпрос. Детето е записано за изпит САЕ Кеймбридж аванс  през Бритиш консил. Платихме такса, той е Получил потвърждени за дата 15.11 за Вн. Не съм видяла какво са отговорили на мейл при потвърждението, но детето казва че са писали само, че началото на ноември ще му изпратят информация за датата на устния изпит. Обаче нямало информация къде и от колко часа ще се провежда писмения на 15.11. Някой минавал през процедурата ще може ли да ме осветли?
Благодаря!

# 190
Един малко необичаен въпрос. Детето е записано за изпит САЕ Кеймбридж аванс  през Бритиш консил. Платихме такса, той е Получил потвърждени за дата 15.11 за Вн. Не съм видяла какво са отговорили на мейл при потвърждението, но детето казва че са писали само, че началото на ноември ще му изпратят информация за датата на устния изпит. Обаче нямало информация къде и от колко часа ще се провежда писмения на 15.11. Някой минавал през процедурата ще може ли да ме осветли?
Благодаря!
Моят син се явява на IELTS през British council . Предполагам, че процедурата е сходна. Той си имаше акаунт към British council.  Там имаше дата за устния, дата за писмения, там после излязоха и резултатите.

# 191
Моят син се явява на IELTS през British council . Предполагам, че процедурата е сходна. Той си имаше акаунт към British council.  Там имаше дата за устния, дата за писмения, там после излязоха и резултатите.

Всичко по резервация и плащане стана чрез сайта на Бритиш консил. Те нямат там създаване на акаунт. След заявката и плащането са върнали няколко писма (мейл тип noreplay) с отговор че има запазено място, референтен номер и указания за  процедурата по изпита. Както и че около 3 седмици преди деня на изпита, ще пратят повече информация  но до там. В събота стават 14 дена до деня на изпита и все още никакви подробности, дори за устния, който ще е между 7 и 16.10. Не че няма време, но все пак следващата събота е 07.10, а  три седмици не се равнява на две седмици. Както и може да се наложи да го освобождавам от училище за устния изпит ако се падне през седмицата (не знам дали е възможно) та ми се искаше вече тези неща да се знаят.

# 192
  • Deutschland/HE
За мен е най-добре да им пише един мейл младежът, то време не е останало.

П.С. Дъщеря ми се явява чрез Бритиш консил, но в Германия. Още при регистрацията бяха казали къде ще е изпитът, после уточниха само стаята ипратиха  инструкции: молив, химикал, бутилка без етикет, лични карти.... Но тук са в един ден писмен и устен, а в България може да са в различни.

# 193
Може да се обадите по телефона на British council в София. Наложи ми се да звъня , след като синът ми си загуби личната карта на връщане от устния изпит, да питам какво да правим. Бяха много учтиви и отзивчиви.

# 194
И аз предположих нещо като личен акаунт, понеже така си представих текста оттук най-долу.

https://www.britishcouncil.bg/en/exam/cambridge/dates-costs-locations
"Please contact us if you would like any further information.
All exam dates are available on our online registration system . "

Ако не, +1 да звъннете още утре преди уикенда на British council да разберете повече. На линка има телефон конкретно за изпити, различен от този в скрийншотнатия мейл.

Скрит текст:
Явявах се на точно този изпит преди почти 20г, тогава от друг град идвах във Варна. Не помня кога и как съм получила дата място и прочие, било е със сигурност навреме, защото идвах с планирана нощувка. Но сега ви трябва актуално инфо...
Успех на детето ви!

Общи условия

Активация на акаунт