⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 387
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • In transit
Някой тук отоплява ли се с Адакс? Чудя се Айрелек или адакс да взема?
Ползвала съм и двете марки, последните 7 години сме с Айрлек и по нищо не отстъпват от Адакс, дори за мен са по-добри, защото греят отпред, не нагоре. С три такива се отопляваме, като двата са в спалните и се пускат по-малко вечер, в дневната работи по няколко часа на ден в студените дни. Най-голямата сметка (+ фурна, котлони, пералня, сушилня и бойлер) ни е около 100лв.

# 451
Единият елф е почти 2 метра и 120 кила, но не се оплаква Wink За нас не е проблем, спалното бельо на Тед, Тач и на Юск са по същия стандарт и стават идеално на завивките. Ако бяха по-широки, щеше да е проблем да се намери спални бельо.

И мойте елфи са такива габарити на ръст , на кила малко по-елегантни но като се завият ту отпред ту отзад зеят дупки. Аз съм по-фин елф , само малко над 180 но и на мен тази ширина хич не ми е комфортна. Аз затова и калъфите им също не купувам. Дължината не я коментира, че и в бг е стандарт 2 метра. Но когато и на дължина и на ширина не е добър размера  и  ту отпред ту отзад нещо зее, не е работа. Ширина 150 каквито са бг стандартите не икономисва плат ( каквато е и целта на тези 135) но пък дарява комфорт. В случай, че трябва да купувам скандинавско постелно бельо вземам 180 на 200 ,което още по-странен стандарт. За него сама  шия калъфи.

# 452
  • Под Слънцето
Каква е цената на ГТП на автомобил във Варна? И къде няма опашки?

# 453
Моят ГТП преди 20 дни ми струваше 90 лв....по път за Виница.
В Грабо може би ще намериш изгодно.

# 454
Ноември минах до елитис 90лв. Каза "по принцип взимам повече" не можах да разбера пошегува ли се.
По принцип мисля, че все още е толкова навсякъде, но се въртят снимки из интернет на 140-160лв, незнам само за спекула ли са.

# 455
  • Под Слънцето
Получих смс с линк от миналогодишния сервиз да си запазя час с отстъпка ..и си рекох ква отстъпка като миналата година платих 20 лв по-малко от тази сега с отстъпката...При наличие на тооолкова пунктове в града няма конкуренция ли?

# 456
  • Варна
На Петроник минавах преглед преди два месеца, запазих онлайн час, платих 70 лв с отстъпката. Работят и в неделя, което за мен е огромно предимство. Топси, като район ще ти е удобно.

# 457
Някой с впечатление за гражданската отговорност на ДЗИ?
Принципно трябва да е стандартизирана услуга - покрития, условия и тн. и досега в Алианз или Евроинс сключвах, но тази година ДЗИ продават чрез ОББ и дават добра отстъпка за клиенти на банката

# 458
  • Под Слънцето
Хайче, точно там! Мин година ти ме прати. Платих 59лв тогава , че регнах час онлайн. Днес получих смс да си регна час с отстъпка за 79 лв и се замислих на ква ше е таз отстъпка и ква е цената сега , та затва питах тук. Тва е картел и там тяхното, мижава конкуренция за 1-2 лв разлика не си заслужава търченето през града.

# 459
  • Варна
Аз минах на Гладиола 1 за ГТП. Това е малко над вятърна мелница.

С предварително запазен час. Работят и събота, но бързо се заемат часовете.

Не помня колко платих 🤣 май беше 75 лв. Не ми дадоха касов бон.

До сега не съм карала аз колата за ГТП, но явно на двамата мъже много пъти им се е случило да идват жени, които не знаят за какво става въпрос.

Отидох десет минути по рано. Нямаше друга кола.

# 460
И аз май на Гладиола ходих, като го гледам на картата. Помня, че беше някъде точно зад бенитата. Миналата година ходих за първи път и нямах на идея за какво става на въпрос и съответно не помня цена ама другият месец ще трябва да ходя и ще кажа.

# 461
  • Варна
Да, точно това е.

# 462
  • Варна
Демек, аз съм ударила кьоравото и са напомпали цените след мен...

# 463
Препоръчайте добър  медицински козметик за почистване на лице (наистина добре)
Благодаря!
Много хвалят едно момиче Доротея се казва и работи на ул роза
Ходила съм на ул топола в сахара студио също съм доволна

# 464
Препоръчайте добър  медицински козметик за почистване на лице (наистина добре)
Благодаря!
Аз съм много доволна от Диди от Харизма. От години ходя при нея, 1-2 пъти съм ѝ "изневерявала" с някакви силно набрали популярност козметички (като отвориш Фейсбук само 2-3 имена се споменават в целия град) и двата пъти останах разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт