⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 380
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Може ли да ме насочите/препоръчате къде мога да видя входни врати - не за апартамент за къща става въпрос.

# 466
  • Варна
Откъде да си взема микс от семена за хляб в хлебопекарна?

# 467
Здравейте, трябват ми десерти без млечни и захар. Някаква идея къде продават и мога да закупя на място.

# 468
Момичета,някой слагал  ли си е скоро противогрипна ваксина?Четох,че се слагат октомври и ноември,дали съм много закъсняла,и дали само при джипитата може,тъй като не искам при нея?

# 469
Докато не е дошъл сезона на грипа всяко време е подходящо. Ние не можахме да намерим друго място в квартала да ни поставят освен в МЦ Младост (Марешки). Може и в РЗИ ваксинационен кабинет.

# 470
Докато не е дошъл сезона на грипа всяко време е подходящо. Ние не можахме да намерим друго място в квартала да ни поставят освен в МЦ Младост (Марешки). Може и в РЗИ ваксинационен кабинет.
Благодаря ти! Ще потърся в аптеките.Дъщеря ми много ме наплаши-тя е в Англия-и каза ,че при тях положението с грипа е много сериозно.

# 471
  • Варна
Аз си я поставих в РЗИ, заедно с ваксина за Ковид. Никакви странични ефекти.

# 472
Благодаря ти! Ще потърся в аптеките.Дъщеря ми много ме наплаши-тя е в Англия-и каза ,че при тях положението с грипа е много сериозно.
Вълната с ковид предния месец си беше доста сериозна. Какъв грип е там?

# 473
Здравейте, трябват ми десерти без млечни и захар. Някаква идея къде продават и мога да закупя на място.
В Чери бай Мери мисля, че имат

# 474
В сладкарница "Майка Зайка" има торти и десерти без захар и млечни.

# 475
Kalina1985,не е Ковид уж,а много сериозен грип.Приятелят и работи в болница там,и днес си е поставил по спешност ваксина,защото има наблюдения какво се случва-имало доста смъртни случаи,не знам дали се изнася тази информация в медиите.

# 476
  • Варна
И в нашата преса има новини за грипа в Англия. Гледах и интервюта по ТВ с инфекционисти,грипът е мутирал и са започнали да затварят училища. Тежък грип удря Англия, стотици се нуждаят от болнично лечение https://share.google/JcyTnxdctXyUvFlWG

# 477
  • In transit
Вчера сутринта имаше интервю с д-р Аспарух Илиев по Нова, точно за Англия говореше. Интересни неща обясни, каза, че още не е късно да се ваксинира човек.

# 478
Откъде да си купя рокля за фирмено парти(после може и за новогодишната вечер да облека). Изключвам: Дафне, защото имам много и вече са прекслено разпознаваеми, Дика, защото са предимно в черно, Кенсол, защото няма нищо-в общи линии това са ми любимите за подобни случаи. По молове не съм ходила. Със стандартна фигура съм.

Светкавица дали имаш някакъв успех, защото и аз се чудех същото нещо. Отхвърлих Кенсол, Дафне и Дика и се чудя какво остана ??? Никаква идея нямам. Преди 2 години си бях купила от Gang на центъра една хубава тюлена пола, която съчетах с мой златист потник и бяло сако и ми се получи добър тоалет. Преди години също оттам, само че от магазина на Владислав, пак  за банкет случайно си намерих една червена рокля.  Сега само на сайта им съм гледала и нищо като че ли не ми хвана окото. В Lucy на Владислав влизах, но там като за мен      ( аз нося М размер), жената ми каза, че има точно 3 рокли, които не ми харесаха. Може би трябва да посетя друг техен магазин, незнам и аз вече.

# 479
Магазинчетата след цветята на Чаталджа/ има и Lucy там/, както и след офиса на Планекс по ул.  Любен Каравелов.

Общи условия

Активация на акаунт