⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 387
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
Откъде да си купя рокля за фирмено парти(после може и за новогодишната вечер да облека). Изключвам: Дафне, защото имам много и вече са прекслено разпознаваеми, Дика, защото са предимно в черно, Кенсол, защото няма нищо-в общи линии това са ми любимите за подобни случаи. По молове не съм ходила. Със стандартна фигура съм.

# 421
  • Варна
Откъде да си купя рокля за фирмено парти(после може и за новогодишната вечер да облека). Изключвам: Дафне, защото имам много и вече са прекслено разпознаваеми, Дика, защото са предимно в черно, Кенсол, защото няма нищо-в общи линии това са ми любимите за подобни случаи. По молове не съм ходила. Със стандартна фигура съм.
Lucy, Юнона

# 422
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Във всяка банка ли предлагат пакета с Евро монети? Зарибихте ме сега за баницата.

# 423
За баницата се уредих аз. В касичката сме били пуснали 2 евро и машината в Метро ми я върна🤣 Та имам за баницата 😁
Само за протокола- в понеделник в 14ч отидох до Метро. Чаках 1час да ми дойде реда.
Машината се пълни след всеки 3-4 чакащи. Та това най-много бави опашката.

# 424
  • Варна
Припоръчайте фейсбук страница или сайт на който мога да разгледам красиви коледни чаши от полимерна глина.

# 425
  • Варна
Здравейте момичета и момчета! Да сте купували, или да имате информация от къде може да се купи елхичка, която след това може да се посади. Ако може и на по нормални цени да е.

# 426
 В Лидл евентуално. Може би и по разсадниците. Една година взехме, но изсъхна.

# 427
  • Варна
Намерихме разсадник с елхички. Който се интересува. Керия - над Вятърната мелница се намира

Последна редакция: чт, 11 дек 2025, 13:46 от Nell999

# 428
Намерихме разсадник с елхички. Който се интересува. Керия - над Вятърната мелница се намира
  На каква цена купихте и колко е висока? И аз искам естествена да взема.

# 429
Припоръчайте фейсбук страница или сайт на който мога да разгледам красиви коледни чаши от полимерна глина.

Във ФБ има групи на майки с деца с увреждания, които правят различни неща и продават. Имат невероятни творения от полимерна глина. Не само, има невероятни творения от всякакво естество,  направо ти вземат дъха. Проблем е, че правят когато имат възможност и не е нещо като "постоянно" зареждане.

Ето линк към групата, на която съм член. Вероятно има и други.

https://www.facebook.com/groups/369212334446352

# 430
  • Варна
  На каква цена купихте и колко е висока? И аз искам естествена да взема.
Взехме малка/80-100см./за 24лв. Има и много по-големи и по-богати за 50-60лв. Има много богат избор и човека е много любезен.

# 431
  • Варна
За баницата се уредих аз. В касичката сме били пуснали 2 евро и машината в Метро ми я върна🤣 Та имам за баницата 😁
Само за протокола- в понеделник в 14ч отидох до Метро. Чаках 1час да ми дойде реда.
[/quote
Бихте ли разяснили каква е тази машина в МЕТРО?

# 432
Бихте ли разяснили каква е тази машина в МЕТРО?
Даваш си стотинките, срещу което се получава ваучер за пазаруване.

# 433
Здравейте, знаете ли в момента в кой магазин в мола мога да намеря евтини бански или изобщо някакви бански? Благодаря!

# 434
Елхички в "саксия" имаше на ул. Цар Асен преди светофара на пазар Чаталджа

Бански има в магазини в Гранд мол. На първия етаж някъде около ДМ , и на втория етаж магазин Рени май беше.
За цени не мога да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт