⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 377
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Днес звъннах в МЦ Младост, но казаха че вече не слагали ваксини и най - добре при личния лекар. За противогрипната става въпрос.
Ние отлагахме и вече едвам ще успеем, но говорих с личната да отидем в петък. Сега остава и да ги намеря в аптеката.

# 481
Аз говорих с РЗИ,казаха че слагали и не е късно. Проблемът е, че не мога да намеря, поне на 20 аптеки звънях.

# 482
veselyshko, нищо не харесах, всичко е грозно, раздърпано, банално и кичозно.
Ами, ще си ходя с нещо, което имам.

# 483
rainbow9020, Аз звъннах само в Матрикария, която е на пазара в Младост.
Ще отида днес до Бриз, която е на Хан Севар.
Но щом ти си звъняла на толкова много и никъде няма, ме съмнява да успеем да намерим.

# 484
rainbow9020, Аз звъннах само в Матрикария, която е на пазара в Младост.
Ще отида днес до Бриз, която е на Хан Севар.
Но щом ти си звъняла на толкова много и никъде няма, ме съмнява да успеем да намерим.
След около 2 часа ще отида до една аптека,където ми казаха че има.Ако наистина има,ще пиша.

# 485
Бях до Бриз и няма. Момичето провери и в другите им аптеки и каза, че няма.
Ако наистина намериш пиши, ще бъда благодарна, стига да е повече от една бройка.

# 486
Розичка,взех сега. Аптеката е Живита, на Владислав  ,денонощна. Имат още 6 бр. ,22 лв .струва.

# 487
Охххх благодаря, ще отидем тази вечер. Благодаря много!
А ти една ли взе? За възрастни една доза ли се слагаше? Защото май за деца да два приема, ако не се лъжа.

# 488
Една взех. Така ми казаха в РЗИ,за възрастни.

# 489
  • Deutschland/HE
Грипната не е ли само еднодозова? Майка ми я ваксинира личната лекарка, средата на октомври (тогава ги получи от РЗИ). Тук в Германия също са еднодозови. В лекарската практика, където ходим на младите слагат Инфлувак, а за тези над 60г май е Ефлуелда.

# 490
И аз мисля,че е една доза.И в Англия слагат по една.

# 491
За деца над 9г и възрастни е една, за малките две дози /ако е за първи път/. Пише го и в листовката.

# 492
Може ли помощ? От автогарата към Златни пясъци от къде и какъв номер автобус се ползва? И ако нямам приложение за закупуване на билет в автобуса може ли да се купи? Инцидентно ще се ползва. Благодаря!

# 493
Успяхме да купим две ваксини Ваксигрип, от аптеката която ми каза rainbow. Благодаря за информацията Heart.
Проблемът ми е, че за детето (7г) имаме една закупена доза от назалната Флуенз Тетра. Следваща явно няма да успеем да намерим и за това попитах за броя приеми. Четох, че са два приема за децата, но имаме само една. В аптеката ни увериха, че ако не било много боледуващо детето можело и една доза да се постави.
Ще видим петък какво ще каже педиатъра.

Димис, 409 е линията. Би трябвало да се закупи в автобуса. Аз ползвам много рядко автобус и същи нямам приложението. Купувам си вътре в автобуса.

# 494
  • Варна
Може ли помощ? От автогарата към Златни пясъци от къде и какъв номер автобус се ползва? И ако нямам приложение за закупуване на билет в автобуса може ли да се купи? Инцидентно ще се ползва. Благодаря!
409. Има автомати в автобуса.

Общи условия

Активация на акаунт