⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 310
  • 749
  •   2
Отговори
# 495
  • Deutschland/HE
Може ли помощ? От автогарата към Златни пясъци от къде и какъв номер автобус се ползва? И ако нямам приложение за закупуване на билет в автобуса може ли да се купи? Инцидентно ще се ползва. Благодаря!

Димис, от Автогарата трябва да се вземе 409. Линията се обслужва от две фирми. Едната е на Градски транспорт и там не знам как се купуват вече билети, лятото имаше автомати. Другата е Чесфийлд и там кондуктор продава билет.

# 496
Благодаря! Ами спирката на кой булевард е? ММ ще е сам. Аз се оправям с автобусите, защото съм пътувала с ГТ. Като сляза на автогарата и ще се сетя, но той няма да се оправи. По спомени трябва да е спирка на " Вл. Варненчик" посока централна поща. Така ли е?

# 497
  • varna
Да, посока централна поща. Преминава се през подлез.

# 498
  • Deutschland/HE
Точно срещу Автогарата, на бул. Владислав. Минава подлеза и излиза на спирката.

# 499
409 по това време на годината ходи ли до Златните? Не е ли до Свободния само? Поне предни години го спираха и се движеше само 9, но той не минава през автогарата. Проверете си го това във Варна трафик.

# 500
  • Deutschland/HE
Вярно, сега проверих. Заблудихме Димис, ние си знаем лятното разписание. Явно ще трябва да вземе 409 и примерно на Общината или някоя от следващите спирки да се прехвърли на 9.

# 501
Дими, къде точно отива мъжът ти?
Ако отива към Панорама, трябва да вземе 109, ако е към Ривиера 9.

# 502
ММ реши вече с колега с кола ще пътува до там. Това, ГТ не било за него. Аз покрай татко и болниците за седмица Варна с ГТ обикалях и хич не ми беше тегаво, даже така се разтоварвах. Благодаря ви !

# 503
Да попитам пак за ваксините.
В РЗИ само на лица без личен лекар ли поставят ваксини, защото така прочетох на сайта им сега. Видях иначе работното време, а дали ще работят в дните преди НГ?

Последна редакция: ср, 17 дек 2025, 11:34 от rozi4ka222

# 504
Да попитам пак за ваксините.
В РЗИ само на лица без личен лекар ли поставят ваксини, защото така прочетох на сайта им сега. Видях иначе работното време, а дали ще работят в дните преди НГ?
На нас ни ги сложиха в РЗИ, въпреки, че имаме ЛЛ. Там ни е по-удобно. Плаща се на касата май 10лв и се слага ваксината. При нас даже първо ни сложиха ваксината и после си платихме.

# 505
Имам личен лекар, но предпочитам в РЗИ.Питах вчера, слагат дори и да имаш джипи. 9 лв.казаха че струва. До 16.30 работят, има телефон, ако искаш питай как ще работят.

# 506
052/665-284, звънете и говорете директно с докторката която поставя ваксините.

# 507
Благодаря ви, ще звънна утре да питам как ще да между Коледа и Нова година.

# 508
  • Варна
Къде може да се снима детска фотосесия с  Дядо Коледа?

# 509
  • Варна
Къде може да се снима детска фотосесия с  Дядо Коледа?
в Делта Планет мол,събота и неделя.

Общи условия

Активация на акаунт