⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 29 112
  • 725
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро! Чела съм в темите за фирма, която събира стари електрически уреди (бойлери, перални) по домове. Някой ще помогне ли с телефон? Не мога да го открия.

Варна скрап и макметал.

Скоро ползвах първите, точни и  експедитивни бяха.

А ако нямаме нещо голямо- Микровълнова, наполен вентилатор, кабели и батерии - за такива дребни неща ходят ли по домовете?

# 256
Батерии не ми взеха. Всичко останало бяха малки ел.уреди и телевизор.
( за Макметал )
Но не дойдоха в деня който се бях записала Simple Smile

# 257
  • In transit
Кошове за батерии има в почти всички по-големи магазини - Лидл, ДМ, Практикер, Технополис и маркет. В Елимекс приемат и по-големи батерии, като тези за UPS-и, например.

# 258
И в ИКЕЯ където е центъра за поръчки на ниво -1

# 259
Някой да знае лекар, който издава болнични?

# 260
Здравейте,някой знае ли къде е най-евтиният копирен център във Варна.Приемам и други идеи за олекотяване на ученическа раница.Смятам да направя два комплекта учебници ,едни за вкъщи и едни за училище.Ако някой е намерил друго решение приемам идей.

# 261
Здравейте,някой знае ли къде е най-евтиният копирен център във Варна.Приемам и други идеи за олекотяване на ученическа раница.Смятам да направя два комплекта учебници ,едни за вкъщи и едни за училище.Ако някой е намерил друго решение приемам идей.
До Винс и до МУ би трябвало да не взимат много, цените постоянно се сменят, но там винаги е било евтино и главно учебници правят.

# 262
Аз купих втора употреба за вкъщи. Има групи във фейсбук.

# 263
Не знам как е в горния курс, но на учебниците, които моята второкласничка получи тази година, имаше код за достъп до портал с електронни материали. Погледнах българския и математиката, упражненията бяха направени във вид на "тест" - детето може да отговори и после да провери дали отговора му е верен, интерактивно.

# 264
Много благодаря за включването! Simple Smile

Да, аз го знам този негов профил - следя го от доста време насам. Но той там качва снимки предимно на ринопластики, затова се зачудих дали все още се занимава и с отстраняване на сливици (чрез коблация). Все пак, това представлява далеч по-лесна и бюджетна процедура.

Странното е, че в страницата на самата болница името му не фигурира в "УНГ" секцията (или аз не знам къде да гледам). Присъства само като ръководител. Дано наистина могат да се записват часове при него.

Извинете за неориентираните въпроси - просто Варна ми е на другия край на България и хич не съм наясно с лекарите / болниците там.

Не съм доволна от него.
Бях му се обадила за час, тъй като ме интересуваше унг интервенция.
Потвърди ми, че има възможност да ни види, но така и не се случи това.
Когато отидох в уречения ден и час, нямаше никого в болницата.
Не отговори, нито вдигна телефона си.
Мисля; че е несериозно.
Каквото и да се е случило, можеше да върне съобщение, за да знам какво да правя.
В крайна сметка направихме операцията в Пловдив и за миг бе съжалявам.

# 265
Батерии не ми взеха. Всичко останало бяха малки ел.уреди и телевизор.
( за Макметал )
Но не дойдоха в деня който се бях записала Simple Smile

Ние пък точно на тях сме предавали батерии заедно техника и едра и дребна. Много странно.

# 266
Здравейте ! Някой знае ли колко взема за преглед д-р Вълкан Иванов-хирург от МЦ " Хелан Кеар"?

# 267
  • In transit
Момичета, някоя може ли да ми обясни, ако е минала през това, как се процедира със зелена/синя зона, ако не си собственик на имота, в който живееш? Тоест приемаме, че става дума за имот под наем и за настоящ адрес, не постоянен. Или живееш с гаджето си, който е с постоянен адрес в съответната зона?
За мен е много нелепо да се сменя лична карта и талон на колата заради зоната.

# 268
  • Варна
Здравейте ! Някой знае ли колко взема за преглед д-р Вълкан Иванов-хирург от МЦ " Хелан Кеар"?
150 и 80 ехограф, но не винаги го таксува. Като лекар е уникален. Може би най добрия мамолог.

# 269
  • Варна
Mikkey, мога да ви кажа за Синя зона как е, но сигурно същото важи и за Зелената. Като наематели това, което се изисква е копия от договора за наем и разбира се дежурните - ЛК, талон и актуален преглед. Скоро чух, че е отпаднала и задължителната смяна на регистрационните номера на колата.

Общи условия

Активация на акаунт