⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 509
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
svetli, Ичи Геки в Академика до Лидл Мир

# 391
Kарате Kиокушин за деца senshi под Кауфланд на баира към Виница
не зная дали още е така
Скрит текст:
Тъй като Карате Киокушин е любимия ни спорт и ние толкова вярваме, че той дава огромна стойност, имаме желание да го популяризираме и решихме тренировките да са напълно безплатни.

най добрите са все този район Wink Ичи Геки и в Сенши

# 392
  • Варна
Благодаря! До Сенши ходим на катерене, не знаех че там има и карате.

Друг въпрос: Къде днес може да намерим подвързии? В АБВ нямат.

# 393
  • Deutschland/HE
В Ориндж в моловете? Там съм купувала и извън сезона им, може и в Сиела да се провери. Ако има телефони им се обадете, за да не се разхождате напразно.

# 394
  • Варна
Някой има ли отзиви за Maple leaf English school
https://www.mapleleafenglishbg.com/

# 395
Здравейте! Търся кръгла решетка неръждаема стомана, на крачета 1 см. Виждали ли сте някъде нещо подобно?

# 396
Някой да е ползвал нотариус във Варна за изготвяне на двуезично пълномощно?

# 397
Някой да е ползвал нотариус във Варна за изготвяне на двуезично пълномощно?
Не съм сигурна че ще намерите такъв. Нотариус  може да заверява съдържание само на официалния за държавата език. Той е човекът който чете и разбира, не заверява дори легализиран превод. Отново заради съдържанието на чуждия език. Иначе върху документ на чужд език може да завери само  легитимност на самия подпис (че е подписано именно от лицето), на подобен документ. Нищо друго. Поне ние до там стигнахме.
Остава да кажете за извеждане на дете извън граница ли е. Защото там втори език не ви трябва.

# 398
Супер полезно, благодаря! Става въпрос за управление на чужд автомобил в чужбина.

# 399
  • Варна
Супер полезно, благодаря! Става въпрос за управление на чужд автомобил в чужбина.
За служебни автомобили ги заверяваме при нотариус /или идват на български език от лизингодател/ и ги превеждаме в преводаческа агенция на съответния език, последно на турски

# 400
За служебни автомобили ги заверяваме при нотариус /или идват на български език от лизингодател/ и ги превеждаме в преводаческа агенция на съответния език, последно на турски
Къде превеждате пълномощни на турски език? Съвсем скоро ще ми се наложи и на мен да търся преводач.

# 401
  • Deutschland/HE
Нотариусът заверява подписа, него не интересува съдържанието на пълномощното. Това за автомобили.
За разпореждане с недвиживо имущество се заверява и съдържанието.

Намерете преводач да ви преведе текста, да го имате на ел. носител е добре и отивате при кой да е нотариус.

# 402
  • Варна
Да довърша темата за подвързиите, ако на друг му се наложи, има в книжарница Августа близо до жп гара.

# 403
  • Варна
Къде превеждате пълномощни на турски език? Съвсем скоро ще ми се наложи и на мен да търся преводач.
Аз съм давала за превод медицински документи (пълномощно не ми се е налагало) за превод от и на турски в

ДИВАС ВАРНА ЕООД
гр.Варна, ул.Поп Харитон № 20
тел.0895 647 565
Ивелина Димитрова

# 404
Преводи Стеди също превеждат на турски. Нашето пълномощно, както и куп медицински документи ги преведоха там.

Общи условия

Активация на акаунт