⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 30 401
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
  • In transit
Здравейте, знаете ли в момента в кой магазин в мола мога да намеря евтини бански или изобщо някакви бански? Благодаря!
Наскоро гледах в сайта на НМ, бяха на много прилични цени. Там може да проверите и дали някои ги има налични в магазина им в Гранд мол.

# 436
  • Варна
Бански има в Декатлон

# 437
За баницата се уредих аз. В касичката сме били пуснали 2 евро и машината в Метро ми я върна🤣 Та имам за баницата 😁
Само за протокола- в понеделник в 14ч отидох до Метро. Чаках 1час да ми дойде реда.
Машината се пълни след всеки 3-4 чакащи. Та това най-много бави опашката.
[/quote
Бихте ли разяснили каква е тази машина в МЕТРО?

Пускат се стотинките в улеи, тя ги смята и издава ваучер за пазаруване в Метро. Трябва да се изразходи до края на месеца.

# 438
Момичета, търся зъболекар, който да предразположи дете за първи профилактичен преглед.
Намирам много положителни отзиви за д-р Бозуков, но случайно попаднах и на няколко отрицателни.

# 439
Къде мога да разгледам естествени завивки или одеяла? Отзиви за нещо качествено, което не Спарва

# 440
Къде мога да разгледам естествени завивки или одеяла? Отзиви за нещо качествено, което не Спарва
Аз съм много доволна от завивките на Юск с патешки пух, цената им е доста солена, но си заслужава. Единственото неудобство е, че леко шумят заради батиста-та, от която са ушити калъфите, за да не излиза пуха. Ние поне много бързо свикнахме, а след 2 пранета този шум съвсем намаля.
Ето конкретната завивка, от която сме много доволни. Ние спим с 2 единични завивки:
https://jysk.bg/spalnya/zavivki/estestven-plnezh/zavivka-s-pates … eberget-toplescha

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 12:17 от Smulan

# 441
Момичета, търся зъболекар, който да предразположи дете за първи профилактичен преглед.
Намирам много положителни отзиви за д-р Бозуков, но случайно попаднах и на няколко отрицателни.
Д-р Димана Пенева също се занимава с деца Simple Smile.

# 442
Някой тук отоплява ли се с Адакс? Чудя се Айрелек или адакс да взема?

# 443
  • Варна
Д-р Елена Борисова - млада и много мила с децата.

# 444
  • Варна
Д-р Бозуков навремето много го хвалеха, но мисля, че е много ангажиран и записването на час е много трудно.

# 445

Ние имаме 3-4 Адакса на по 25+ години и два Елдома на 2-3 години, които с удоволствие бих заменила с Адакс.
Айрелек не ми е познат.

# 446
Аз съм много доволна от завивките на Юск

Това, което за нас е изключителен минус на завивките въобще на скандинавските трейдмарки Е ширината на единичните завивки. Не знам как тези скандинавски колоси спят с завивка с ширина 135. Когато сме по екскурзии с наем в апартаменти, винаги се кръстя като ги видя тези 135. Не може да е сериозно. Не всички хора са елфи.

Ние имаме 3-4 Адакса на по 25+ години и два Елдома на 2-3 години, които с удоволствие бих заменила с Адакс.
Айрелек не ми е познат.

+1 за Адакс
Отоплител в банята на 20+ години. Няма мърдане

# 447
Имаме два Airelec от повече от 5 години.  Без забележки досега.

# 448
Аз съм много доволна от завивките на Юск

Това, което за нас е изключителен минус на завивките въобще на скандинавските трейдмарки Е ширината на единичните завивки. Не знам как тези скандинавски колоси спят с завивка с ширина 135. Когато сме по екскурзии с наем в апартаменти, винаги се кръстя като ги видя тези 135. Не може да е сериозно. Не всички хора са елфи.
Единият елф е почти 2 метра и 120 кила, но не се оплаква Wink За нас не е проблем, спалното бельо на Тед, Тач и на Юск са по същия стандарт и стават идеално на завивките. Ако бяха по-широки, щеше да е проблем да се намери спални бельо.

# 449
Препоръчайте добър  медицински козметик за почистване на лице (наистина добре)
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт