⚓ На пазар във Варна - тема 81 ⚓

• 29 107
  • 725
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, има ли в града някъде да се продава "преса за орехчета"?
В Шихо, Тип-топ ?

# 511
Някой виждал ли е пантофи на Милвена във Варна във физически магазин?

# 512
Аз търся класически хомеопат, такъв, който няма да изпише продукти на млм компании, обаче. (@квасорс или подобни) .

Запазила съм си няколко имена, отзиви имате ли?
Д-р Джеджев
Д-р Кремена Хаджиева
д-р Ева Христова
Д-р Калушева

# 513
ОТ къде се взема влакчето на Кока кола със събраните срички?

# 514
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ОТ къде се взема влакчето на Кока кола със събраните срички?
Във вторник вечерта взех от магазин 300 до Хуманитарната гимназия. Няколко дни преди това взех от My Market зад Общината.

# 515
Аз търся класически хомеопат, такъв, който няма да изпише продукти на млм компании, обаче. (@квасорс или подобни) .

Запазила съм си няколко имена, отзиви имате ли?
Д-р Джеджев
Д-р Кремена Хаджиева
д-р Ева Христова
Д-р Калушева
Преди вече доста години 5-7 някъде бяхме редовни пациенти (аз и детето) на д-р Джеджев. Като цяло сме доволни, понякога просто свързването с него ни беше проблем. Но тогава още той работеше и в Терапията, а не само в хомеопатичния си кабинет, та затова може да му е било натоварено на човека. Като цяло съм доволна.
Друг "хомеопат", който сме ползвали е д-р Кремена Хаджиева. Това не е хомеопат (в класическия смисъл), а дали лекува добре....също съм със смесени чувства (но информацията ми отново е от преди години, не знам как е сега), аз лично никога не бих я посетила повече. Тя между другото точно с Аквасорс работеше.

# 516
Един от коментарите във Фейсбук страницата е точно това - изявява се като търговка на тези продукти.

# 517
  • Deutschland/HE
Позната ходеше при Елия Костова. Доволна беше, друго не мога да кажа.

# 518
  • Варна
За хомеопат, мога да дам координати на др. Райна Томова. Има консултации онлайн през Вайбър и Healee. Лично не съм ползвала услугите, но от познати за астма и лоши кръвни, хемоглобин, левкоцити, тромбоцити от химиотерапия са много доволни. За кръвните са поръчвали гранулки от Франция.

# 519
  • Варна
Аз търся класически хомеопат, такъв, който няма да изпише продукти на млм компании, обаче. (@квасорс или подобни).
С 2 ръце за Кремена Хаджиева. С нея сме от 16 години, първо с баткото, после с изтърсака, аз също. И на мъжа ми помагаше след операцията, макар да бе безнадеждно. Но да предупредя, тя е и към Аквасорс. В началото се дразнех, но ето с малкия виждам ползите. Научих се и с шуслерови соли и коластра превантивно успяхме с обикновените сополи/кашлици.

# 520
Водила съм сина ми при Кремена Хаджиева.Тогава бях "вдигнала ръце" от болести. Аз не съм очаквала детето да спре да боледува с магическа пръчка. Но при нея беше много различно лечението, детето оздравяваше и без антибиотици, в аптеката давах около 3,4 лв, за изписаните лекарства, за разлика от педиатрите, които изписаха лекарства за 30-40 лв, това преди около 10 и повече години. За аквасорс, препоръчва ги, но не е задължително. И преди всичко, някак атмосферата влияеше оздравително върху детето. Аз бих я препоръчала,но впечатленията ми са, стари.

# 521
  • Варна
И моите впечатления от д-р Хаджиева са стари.
Скрит текст:
Сина ми беше на 1,5г когато отидохме при нея, започнахме подготовка за ясла с течни водорасли на Аквасорс(че не искаше коластра и хапчета). Дотогава за всяко зъбче се стигаше да антибиотик. При всяко следващо боледуване се консултирах и с ЛЛ, но така и повече не стигнахме до антибиотици. Мъжа ми беше много скептичен и не вярваше на “гранулките”, но видя че помагат и сам си купува Осцилококцинум Simple Smile Сина ми е вече на 21 и отдавна не боледува, та не сме ходили 5-6 години. Но си има “основен набор” от лекарства на Боарон (по указание на д-р Хаджиева) и ползва когато му се наложи- за корем, хрема, болки разни…
Принципа на хомеопатията е различен и трябва да ви намерят точното лекарство- понякога става, а понякога не.

# 522
Само дето Хаджиева не изписва само по едно лекарство.

# 523
Само дето Хаджиева не изписва само по едно лекарство.
Най - много две и то с редуване. Но пак казвам, много години минаха оттогава.
Педиатърът, преди да започнем с хомеопатията, изписване антибиотик, сироп за кашлица, отделно за хрема, отделно витамини, една сметка ставаше над 40 лв. Да оставим парите, за здраве не се жалят пари, но едно е детето да поглъща купища химия, при това дете, което е поднормени на ръст и кг, друго е с "едни топченца" да му мине и то за по-кратко.

Разбира се, тя като лекар не отрича АБ, има ситуации, при които няма как да се мине без тях, това ме предупреди просто теоретично в началото.
Да не обръщаме темата за и против хомеопатията, аз бях много скептична, освен това, късно започнахме, съвсем друго е, когато детето е много малко(а моето беше вече ученик,). Но в нашия случай имаше огромна полза.

# 524
.....................
Да не обръщаме темата за и против хомеопатията, аз бях много скептична, освен това, късно започнахме, съвсем друго е, когато детето е много малко(а моето беше вече ученик,). Но в нашия случай имаше огромна полза.
Ако визираш мен-ни най -малко не е това целта ми. Открила съм хомеопатията много отдавна и вярвам безпрекословно в нея, чела съм много книги, интересувала съм се и стигнах до нея именно благодарение на тежката химия от личните лекари.
Въпроса е, че alethea е написала, че търси "класически" хомеопат. Хаджиева не е. Изписва по няколко лекарства (повече от две е изписвала на нас), пациентите в кабинета ѝ са на конвейр, не си провежда тя интервютата с пациентите.....определено не я харесвам, предполагам ми личи.
Но това си е мое мнение, има много доволни хора, така че всеки да опита.

Общи условия

Активация на акаунт