BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 26 136
  • 982
  •   26
Отговори
# 930
Да бяха вкарали Емили от Ергенът, да търси и тук прах за пране Rolling Eyes
Сигурно щяха да се опитат, ако не беше вързана с договор с БТВ.

# 931
Извинявайте за отклонениети, но коя е тази Шермин?

# 932
Пред Валентин имаше два монитора, а миналата година в тази стая бяха Ванеса и Атижа. На мониторите им пускаха какво се случва в Къщата и когато станеше вечер и всички заспят, те отиваха и започваха да крадат неща от къщата. Може би мисията му ще е свързана с това да филмира другите, че наистина има някакво свръхестествено присъствие, което машинката на Стефан е уловила.

# 933
Моите 5 стотинки: много се опитаха да задържат Мути вътре - положителен вот вместо отрицателен, на тираджията и Мина откъсите бяха концентрирани само в негативните им черти, а неговия - все едно е, видиш ли, сладур. Машалла, замина си Аладин с вълшебното килимче. Беше толкова интересен в началото, но бързо си показа рогцата. Не очаквам нищо кой знае какво от новия, те са все едни силни заявки, дето ги карат да правят във визитките...

# 934

Участничка в “Ергенът: Любов в Рая”

# 935
Героиня от една друга телевизия

# 936
Мис Свят Вселена Дубай и Ел Ей, модел, инфлуенсър, дошла тук чак от ИСССраелЪ в търсене на олд мъни милиардерЪ. Тя ходи с къса пола, но е умна, пътувала е много и говори пет езикЪ и е 48 килограма.

# 937
Не виждам общото между Шермин и Мина. Първата е безкрайно самовлюбена и надута, с нереални очаквания от живота и мъжете. Освен това е лъжкиня. А Мина е обикновена кифла. Нахалничка е, но определено в пъти по-малко от Шермин. И двете не ми се гледат, обаче.

# 938
  • София
Мина сега сигурно ще се възгордее колко много е харесвана, щом публиката я е спасила..Но истината е различна..

# 939
Важното е, че Калин вече не е всенароден любимец. Смятай от най-харесван да те мине Мина. Grinning

# 940
Мис Свят Вселена Дубай и Ел Ей, модел, инфлуенсър, дошла тук чак от ИСССраелЪ в търсене на олд мъни милиардерЪ. Тя ходи с къса пола, но е умна, пътувала е много и говори пет езикЪ и е 48 килограма.
Ясно... Мина на стероиди. По тези риалити формати защо никой не си признава - аз съм кифла и тва е. Интересува ме да съм хубава, желана и т.н. Как ще говориш 5 езика като трябва да отделиш време за да ги научиш, а ти прекарваш времето си на кафе, пред огледалото, във фитнеса и да се чекнеш пред телефона.

# 941
След като получи значката "секси" определено Мина още повече се наду. Лошото при Мина е, че си мисли, че има някакъв акъл, обаче далеч не изглежда така от показаното до момента.

# 942
Ясно... Мина на стероиди. По тези риалити формати защо никой не си признава - аз съм кифла и тва е. Интересува ме да съм хубава, желана и т.н. Как ще говориш 5 езика като трябва да отделиш време за да ги научиш, а ти прекарваш времето си на кафе, пред огледалото, във фитнеса и да се чекнеш пред телефона.
ШерминЪ е чела лекция как ги е научила тия пет езика в един подкаст. Grinning

# 943
Не си признават, че са комплексирани момичета, които са сменили външността си до степен да нямат общо с преди, търсят скъп живот и пари, защото смятат, че като избълват един куп глупости, ще дадат някаква заявка. Видяхме ги още първата седмица - акъл нула, принципи нула, издържливост нула. Наистина щеше да е по-добре да кажат директно каква е работата, вместо да се мъчат да замаскират нещо очеизвадно.

# 944
  • Дубай
Мина си призна, че е кифла ама с претенции, че не просто е кифла а умна такава, но до момента се вижда само първото.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 00:11 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт