BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 28 844
  • 1 019
  •   10
Отговори
# 930
Извинявайте за отклонениети, но коя е тази Шермин?
Мис Свят Вселена Дубай и Ел Ей, модел, инфлуенсър, дошла тук чак от ИСССраелЪ в търсене на олд мъни милиардерЪ. Тя ходи с къса пола, но е умна, пътувала е много и говори пет езикЪ и е 48 килограма.

# 931
Не виждам общото между Шермин и Мина. Първата е безкрайно самовлюбена и надута, с нереални очаквания от живота и мъжете. Освен това е лъжкиня. А Мина е обикновена кифла. Нахалничка е, но определено в пъти по-малко от Шермин. И двете не ми се гледат, обаче.

# 932
  • София
Мина сега сигурно ще се възгордее колко много е харесвана, щом публиката я е спасила..Но истината е различна..

# 933
Важното е, че Калин вече не е всенароден любимец. Смятай от най-харесван да те мине Мина. Grinning

# 934
Мис Свят Вселена Дубай и Ел Ей, модел, инфлуенсър, дошла тук чак от ИСССраелЪ в търсене на олд мъни милиардерЪ. Тя ходи с къса пола, но е умна, пътувала е много и говори пет езикЪ и е 48 килограма.
Ясно... Мина на стероиди. По тези риалити формати защо никой не си признава - аз съм кифла и тва е. Интересува ме да съм хубава, желана и т.н. Как ще говориш 5 езика като трябва да отделиш време за да ги научиш, а ти прекарваш времето си на кафе, пред огледалото, във фитнеса и да се чекнеш пред телефона.

# 935
След като получи значката "секси" определено Мина още повече се наду. Лошото при Мина е, че си мисли, че има някакъв акъл, обаче далеч не изглежда така от показаното до момента.

# 936
Ясно... Мина на стероиди. По тези риалити формати защо никой не си признава - аз съм кифла и тва е. Интересува ме да съм хубава, желана и т.н. Как ще говориш 5 езика като трябва да отделиш време за да ги научиш, а ти прекарваш времето си на кафе, пред огледалото, във фитнеса и да се чекнеш пред телефона.
ШерминЪ е чела лекция как ги е научила тия пет езика в един подкаст. Grinning

# 937
Не си признават, че са комплексирани момичета, които са сменили външността си до степен да нямат общо с преди, търсят скъп живот и пари, защото смятат, че като избълват един куп глупости, ще дадат някаква заявка. Видяхме ги още първата седмица - акъл нула, принципи нула, издържливост нула. Наистина щеше да е по-добре да кажат директно каква е работата, вместо да се мъчат да замаскират нещо очеизвадно.

# 938
  • Дубай
Мина си призна, че е кифла ама с претенции, че не просто е кифла а умна такава, но до момента се вижда само първото.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 00:11 от I.V

# 939
Мина е фармацефт, но не може да бие другото предаване с д-р Пенко, който е цял лекар, който каза, че чернокожите имат един мускул в повече и лесно се хваща "плевмония" след разходка по плажа. И все пак и двамата са опасни за общественото здраве.

# 940
ШерминЪ е чела лекция как ги е научила тия пет езика в един подкаст. Grinning
Боже, нямам търпение да разбера Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile
Някой беше написал по-напред в темата, че учи за помощник фармацевт, тоест продавачка в аптека.

# 941
  • Между гори и планини
Много кифли вярват, че са кроасани. Но са само кифли!
При всичките им претенции, ББ може да им спретне едни изпити. Повечето ще са под морското равнище.

# 942
  • София
Брадъра наистина ме изненада, вкара някакъв нормален, умен и порядъчен човек 😄 Досега такъв не е влизал... Аз очаквах някой транс-мранс, нещо по така извънземно 😄

# 943
Специалността е избирана често от ученици, защото има минимална заплата, която е доста висока и превръща професията в желана.

Момчето, което влезе сега, изглежда наистина образовано и интелигентно. Да видим колко време ще му трябва да се прояви и той с нещо негативно. Явно ще живурка няколко дни в изолираната стая, преди останалите да разберат за съществуването му и да се присъедини към тях.

Сгреших, за което се радвам, защото сега ми излезе пост във фейсбук, че Мути ще е при Голямата сестра. Ама и нея как я избраха. Толкова ли не успяха да намерят адекватни коментатори този сезон и някой читав да им води подкаста?
Миналата година сменята коментаторите почти всеки епизод, така че може тези да не са за постоянно.

# 944
Брадъра наистина ме изненада, вкара някакъв нормален, умен и порядъчен човек 😄 Досега такъв не е влизал... Аз очаквах някой транс-мранс, нещо по така извънземно 😄
Много наивно да им приемаме визитките за чиста монета. Кой го знае каква утайка е.

Общи условия

Активация на акаунт