BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 28 042
  • 1 011
  •   16
Отговори
# 945
  • София
Брадъра наистина ме изненада, вкара някакъв нормален, умен и порядъчен човек 😄 Досега такъв не е влизал... Аз очаквах някой транс-мранс, нещо по така извънземно 😄

# 946
Специалността е избирана често от ученици, защото има минимална заплата, която е доста висока и превръща професията в желана.

Момчето, което влезе сега, изглежда наистина образовано и интелигентно. Да видим колко време ще му трябва да се прояви и той с нещо негативно. Явно ще живурка няколко дни в изолираната стая, преди останалите да разберат за съществуването му и да се присъедини към тях.

Сгреших, за което се радвам, защото сега ми излезе пост във фейсбук, че Мути ще е при Голямата сестра. Ама и нея как я избраха. Толкова ли не успяха да намерят адекватни коментатори този сезон и някой читав да им води подкаста?
Миналата година сменята коментаторите почти всеки епизод, така че може тези да не са за постоянно.

# 947
Брадъра наистина ме изненада, вкара някакъв нормален, умен и порядъчен човек 😄 Досега такъв не е влизал... Аз очаквах някой транс-мранс, нещо по така извънземно 😄
Много наивно да им приемаме визитките за чиста монета. Кой го знае каква утайка е.

# 948
  • София
Сигурно има нещо гнило, но и такава праволинейна визитка досега не е имало.

# 949
Химия - органична, неорганична и кой знае още колко много вероятно учат. Аз например си признавам , че не бих учила това дори и да платя и да ме приемат. Защото на първата лекция ще ми говорят на китайски.
И за помощник фармацевт се учи сериозно. Особено в МК ''Йорданка Филаретова''към МУ - София - утвърдено и с традиции учебно заведение. И предметите, които се изучават могат да се видят в учебните им планове. Изобщо не е за подценяване тази професия. Не вярвам ей така да им дават дипломите.

# 950
Новият се интересува от политика

# 951
И за помощник фармацевт се учи сериозно. Особено в МК ''Йорданка Филаретова''към МУ - София - утвърдено и с традиции учебно заведение. И предметите, които се изучават могат да се видят в учебните им планове. Изобщо не е за подценяване тази професия. Не вярвам ей така да им дават дипломите.
От лични наблюдения точно там - има много компетентни млади хора, но има и много връзкари и минаващи между капките.

# 952
Мда, както и предположихме няколко човека тук, Мути си го влекат себеподобни. И не е от вчера или от днес, а от години:

В поста има и снимки от лични чатове, където си пише директно какво иска да прави или да му правят. 😏

# 953
Не вярвам ей така да им дават дипломите.
Вярвай. Като знам каква кукувица завърши фармация... Сега работи в аптека и пак ветър я вее. не знам как въобще си намира работа, тя очевидно не е с всичкия си.

# 954
Мина е студентка още. Сега има държавни изпити.

# 955
Значи е ясна причината защо Мути нападна Цецо така. От завист как този има смелостта да се заяви такъв какъвто е, а Мути е само един страхливец. И се крие зад религията и феса, горкият. Затова проля толкоз сълзи чувствителното момче. 😁

# 956
Елза Парини пише също, че някакъв Стилиян му е гадже на Мути.

# 957
  • София
Просто Мути обича по-мъжествените, а не женствените джендъри ..
Леле, колко инфо излезе за този екземпляр..

# 958
  • Между гори и планини
Елза Парини го закопа този 😂
Колко права съм била в преценката си за него!
Вероятно и за това не иска да го пипат жени 😜

# 959
Ако всичко това е вярно, ми се потвърждава теорията, че е влязъл със стратегията да се прави на много религиозен, разчитайки малцинствата да го спасят. Изненадващо не успяха, но се радвам.

Общи условия

Активация на акаунт