BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 34 326
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 90
Е аман от такива от Малорад, Чепърлянци и Сусурлево, дето искат да отварят студиа и се бутат в София. То фризьори, маникюристи, татуисти - аман! Не им се учи нещо по-трудно, ами се заемат с лекото и мекото и бакшишите.  Гледам за медицински работници няма наплив. Заради такива в града не се диша вече!

Съгласен съм, но и нашите предци, са дошли в Софив преди 4-5 поколения. Но все пак говори , че иска да бачка, а не да става държанка. То от Малорад и подобни райони, освен татуист, фризьор, какво да излезе друго.

# 91
Кои двама избраха отбора на Цецо?

# 92
Е аман от такива от Малорад, Чепърлянци и Сусурлево, дето искат да отварят студиа и се бутат в София. То фризьори, маникюристи, татуисти - аман! Не им се учи нещо по-трудно, ами се заемат с лекото и мекото и бакшишите.
Поне искат да работят нещо - напоследък масово и това не искат. Само инфлуенЦърството ги интересува.

# 93
Кои двама избраха отбора на Цецо?
Май бяха Армееца и Дъртата "мъжемелачка".
Само двама ли бяха, аз мислех, че са трима.

# 94
Aми дъртия бабет с още по-дъртия спонсор, тоя дето бил в армията и тая дето  е участвала преди и реставрирала коли.

# 95
Май бяха Армееца и Дъртата "мъжемелачка".
Само двама ли бяха, аз мислех, че са трима.
Лена беше третата.

# 96
Стефан военния също избра отбора на Цецо.
едит: сега видях, че сте писали за него като Армееца.

По някакъв начин тримата, които избраха Цецо ми правят добро впечатление. Не желаят явно да се придържат към масите. Макар Мина да беше страшно настоятелна още от вратата да бъдат при нея.

# 97
Благодаря, момичета. И аз тъй запомних, че са Цецо и тримата мускетари, но единия мускетар ми се губеше. Joy
Пп Janice, да, да, военния, но аз го нарекох Армееца. Grinning

# 98
Муса е моя човек.

# 99
На табелката и с името на влизане, също пишеше Ебру.
Така и трябва да е. В сайта на НОВА очевидно е сбъркано. Аз мога да поправя инфото (копи.пейстнато от сайта им) в първия пост и да я преименувам на Ебру, но  снимките с имената няма как да пипам, защото те са скрийншот и както са изписали имената, така си е. И анкетата няма как да се поправи, защото има бъг.

Мисля, че и КавасиАн е сбъркано и не са я изписали правилно. Трябва да е или КавасиЯн или КавасЯн, все пак арменска фамилия, всички там са Ян Бибиян Wink

# 100
На тази само името и носа са и арменски.

# 101
  • Варна
Мисля, че и КавасиАн е сбъркано и не са я изписали правилно. Трябва да е или КавасиЯн или КавасЯн, все пак арменска фамилия, всички там са Ян Бибиян Wink
Сигурно им е звучало като Кардашиан.Joy

# 102
Какво излезе? Че арменката автомонтьорка е била преди време пак в Биг Брадър?
Да, и става ясно, че чичо й е Армен Назарян. Някои от участниците ми изглеждат като хора, които са се мяркали из медийното пространство, но не си спомням къде и кога. Сигурна съм, че има и специално подбрани за интрига, шок и боНба.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 11:33 от Карла_Карла

# 103
На Мина защо и е космато лицето?

# 104
Да, в първия момент, когато видях Мина, се чудех къде съм я виждала. Клонингите атакуват. Дано тази да не е толкова досадна като Шермин. Дали говори пет езика?

Общи условия

Активация на акаунт