BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 35 496
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 285
  • Сф
Тираджията си е мислил,че ще тропа по масата с юмрук в компанията на  кебапчета, сръбско и мацки. Тоя на война първи ще дезертира. Иначе се изкара егати коравия българин. Хаха ,смешник прост.

# 286
Иван, завалията, две изречения едва свързва.  Измъчих се докато го слушах как се обяснява на Цецо.

# 287
Масаджиите са най-компетентни, най-смели, най-можещи, най-знаещи, ама само на думи, докато си пият ракийката. Нагледно виждаме как при най-малката липса на комфорт пищят като малки момиченца. Жените приемат много по-нормално ситуацията.

# 288
Браво на Стефан, че каза на Тираджията как стоят нещата, ама куха лейка и не вдява. Толкова ми е противно мъж да мрънка, а в случая от мъж на 50+, който е бил в казарма, има семейство и седи в тир през 50% от времето, очаквах, че има някаква поне мижава психика да издържи на условия без комфорт.
Тираджиите и таксиджиите са едни от най-големите мрънкалници. 😀 На тях все някой друг им е виновен и всички са им длъжни. 😃

# 289
Не знам кой сезон под ред е това, обаче кой не е гледал поне 1-2 сезона, че да знае, как основното е да им спрат храната, цигарите, алкохола и други неща, за да създадат конфликти? Тираджията къде точно си мисли, че е попаднал?

# 290
  • софия
Браво на Стефан, че каза на Тираджията как стоят нещата, ама куха лейка и не вдява. Толкова ми е противно мъж да мрънка, а в случая от мъж на 50+, който е бил в казарма, има семейство и седи в тир през 50% от времето, очаквах, че има някаква поне мижава психика да издържи на условия без комфорт.
Тираджиите и таксиджиите са едни от най-големите мрънкалници. 😀 На тях все някой друг им е виновен и всички са им длъжни. 😃
Но знаят и са компетентни по всички въпроси.

# 291
Кой изобщо е гласувал в Нова плей за Тираджията? Тук при нас все пак също е някаква представителна извадка, а Тираджията е доста назад с гласовете. Нарежда се след Цецо, Давид, Елена. Не виждам абсолютно нищо, което да се приема за положително при него. Надявам се, че той ще е първият, който ще напусне предаването. При гласуването подозирам, че ще са номинирани Цецо и Мути.

# 292
  • София
При положение, че тираджията е обиколил Европа, а Мути живее в Германия, това изобщо не е разширило кръгозора им и са много ограничени, сякаш не са виждали различни...
Дай му на тираджията Миле Китич и не го търси..

# 293
Кой изобщо е гласувал в Нова плей за Тираджията? Тук при нас все пак също е някаква представителна извадка, а Тираджията е доста назад с гласовете. Нарежда се след Цецо, Давид, Елена. Не виждам абсолютно нищо, което да се приема за положително при него. Надявам се, че той ще е първият, който ще напусне предаването. При гласуването подозирам, че ще са номинирани Цецо и Мути.

Аз си мисля, че след днешния епизод хората, които са имали добро първо впечатление за него, ще си променят мнението.

# 294

Аз си мисля, че след днешния епизод хората, които са имали добро първо впечатление за него, ще си променят мнението.
Едва ли, за съжаление. Такива персонажи, като него, често са доста харесвани от голямата част зрители. 😏

# 295
Кой знае изобщо колко са били реални процентите.  Щом са решили, че ще правят номиниран тоя уж победител във вота могат да си го нагласят както си искат.

# 296
Keep calm, darling. Kissing Heart

За момента най-адекватни са тези вътре в къщата и тези, които предимно си мълчат. Ебру ми се струва, че ще е харесван образ.

# 297
  • София
Току-що изгледах епизода и идвам само да ви кажа, че не желая да ми пипате храната, ако сте с хормонален дисбаланс, иначе ви пращам джиновете! Ъъъъ да обобщя ли?

# 298
  • София /Абсурдистан
Не беше редно да ги карат да спят навън, есен е. На другия ден всички ще са болни.
Мути е едно недоразумение от каменния век, не му е мястото тук.

# 299
Ами то до утре времето ще е поносимо.
След това идва циклона от Западна Европа.
В неделя в София го дават 9 градуса.
Разликата е огромна. Днес беше 30 градуса почти.
От 30 на 9 няма как да не се разболеят.

Общи условия

Активация на акаунт