BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 25 486
  • 971
  •   23
Отговори
# 705
Мути е класическият (независимо християнин/мюсюлманин) фалшив вярващ. Правиме се на вярващи за пред другите. Половината от това, което казва и как се държи е тотално наобратно на религията, която уж изповядва. Ползваме религията като щит и извинение да си показваме липсата на възпитание.

# 706
Иван какво обсъжда интелектуалното навирна Сияна, като той самият не.може да върже едно изречение и да се изкаже правилно? Пълен потрес е това момче, не можел без флирт, ама не я харесвал иначе, ама защо пък да не пробва тя като му се натиска, пък уважавал жените 🫣🫣 Тотална смешка, а грозните татуси допълнително спомагат за целия карикатурен образ.

За Минарето всичко сте казали, рядко противен човек, жална й майка на която му стане жена, ще бъде под постоянен тормоз.

Цецо ме кефи как го гледа и тънко му се усмихва и това още повече го вбесява.
С две думи - тотален шашавел е този, ясно ми е защо са го вкарали, ама мюсюлманин да обяснява на българин каква му било сбъркано предвид какви ги вършат в техните среди, айде няма нужда.

Кой пък ще подценява Мина? Какво има да й се подценява? Нито е хубаво, нито особено умна, това че тя се има за такава, не значи че и другите хора го мислят. Сигурно мама й е втълпила, че така правят хората, защото й завиждат.

# 707
Елеонора работеше в стриптиза на Лъвов мост, но някъде се изгуби. Тя вече трябва да е гони 40. Най-вероятно се е пласирала при някое шугадеденце в чужбина и си гледа децата на спокойствие.

# 708
Как ли реагират сега приятелите гейове на Мути като виждат държанието му към Боздугана 🤔

# 709
Чудят се защо техния приятел гей се прави на ощипан Stuck Out Tongue Winking Eye

# 710
  • София
Мисля, че Мути отдавна трябваше да е женен с 2-3 дребни дечиня, все пак е на 31... ако е толкова религиозен, колкото се изтъква, по мои наблюдения, те се женят по-рано. А и той не гони някаква кариера, за да отлага, пазач в затвора е... Има нещо съмнително при него..

# 711
Този вярващия е страшно зъл компексар. Скача основно на безобидния гей, смятайки го за слаб. Това, което видях вчера е че този с шапчицата е слаб! И ми е толкова жалък като започне с внушенията за HIV , че показва само колко е неук и прост.
Това лице  е живия пример как простите, неуките, комплексираните  и смачканите тълкуват вярата си. И после сме изненадани как някой се облича с бомби и се самовзривява, защо малтретират жените си и още много защо-та.
Интересно ми е дали ще бъде изгонен или ще го държат за да прави рейтинг. Дано българите го изгонимот там!

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 11:27 от Tomata2020

# 712
  • Sofia
Кога ще са елиминациите?

# 713
Този резания е страшно зъл компексар. Скача основно на безобидния гей, смятайки го за слаб. Това, което видях вчера е че резняка е слаб! И ми е толкова жалък като започне с внушенията за HIV , че показва само колко е неук и прост.
Това лице  е живия пример как простите, неуките, комплексираните  и смачканите тълкуват вярата си. И после сме изненадани как някой се облича с бомби и се самовзривява, защо малтретират жените си и още много защото.
Интересно ми е дали ще бъде изгонен или ще го държат за да прави рейтинг. Дано българите изгоним тази измет от там!

Аз мисля, че ще го оставят. Не само, че прави интрига, а и има много фенове според мен, разбирате ме

# 714
Кога ще са елиминациите?
Довечера

# 715
Някой освен мен забеляза ли как се обтриваше с лосион военния младеж(точно както правя аз). 😁 Не че нещо, но ми е странно за мъж. Иначе е много симпатичен и стойностен.
Те явно трябва да рекламират всички тези мазила, които са им оставили там. И девойките са постоянно с мазила по лицето.
Муто е прав за някои неща(щото това си е прозорец на Овертон), но не е човека, а и мястото за такива дискусии. И той също проповядва много странни стандарти. Само в тяхната религия жената я нямат за нищо.. да не отварям дума. На мен ми е смешен с тръшкането си и директността, но ако ми е в къщата.. Бг тясна ще му се стори. 😁

# 716
Биг Брадър търси точно това - словестни конфликти, дори и грозни, но без да се стига до физическо насилие. Затова предполагам, че Мути ще остане, другите двама и без това не допринасят с почти нищо за продукцията. Изненадаха съм, че не номинираха Стефани или Стефан Програмиста, които никой не е забелязал, че са в предаването, защото само мълчат. По-логично беше някой от тях да изхвърчи. Мутито ще го оставят, така мисля, довечера ще видим.

# 717
Може би и Калин с потенциал за скандали биха оставили. А МинКа е еднакъв образ с въшката.  Няма нужда от две кифли. Сигурно нея ще изпидуркат.

# 718
На мен ми стана противно как го дадоха да се моли с килимчето.
Първо , за мен това си беше чисто показно. Молитвата е личен акт между молещият се и неговият бог. И специално мюсюлманите ако имат възможност дори имат отделна стая само за това. А не пред камерата.
Камери има абсолютно навсякъде в тази къща. Няма място, където да се скриеш и да си без камера. Реално не стои оператор с камера пред него, а камерка горе в ъгъла. Той ще си прави намаз независимо дали има камери или не. Въпрос на режисьорска гледна точка е дали да включват тези кадри в епизода или не. Във Фермата например не даваха сутрешния намаз на Нури и на Мустафа. Само еднократно. Това тук обаче е сеирджийско предаване и цели противопоставяне... на религии, на сексуалност, на какво ли не. От тези скандали им идва  рейтингът, съответно и рекламодателите и паричките Wink

# 719
Между другото той си каза, че познава много гейове
Каза го, за да сравни гейовете, които познава... с Цецо, дето не се заявява като гей, а като... някаква измислена сексуалност, за която никой не е чувал.
Този вярващия скача основно на безобидния гей, смятайки го за слаб.
Скача и на Калин и го предизвикваше на бой. Ама май удобно си пропуснал тази сцена.

Общи условия

Активация на акаунт