BIG BROTHER 7 - тема 1 (21.09. - 28.09.)

• 28 844
  • 1 019
  •   10
Отговори
# 945
  • София
Сигурно има нещо гнило, но и такава праволинейна визитка досега не е имало.

# 946
Химия - органична, неорганична и кой знае още колко много вероятно учат. Аз например си признавам , че не бих учила това дори и да платя и да ме приемат. Защото на първата лекция ще ми говорят на китайски.
И за помощник фармацевт се учи сериозно. Особено в МК ''Йорданка Филаретова''към МУ - София - утвърдено и с традиции учебно заведение. И предметите, които се изучават могат да се видят в учебните им планове. Изобщо не е за подценяване тази професия. Не вярвам ей така да им дават дипломите.

# 947
Новият се интересува от политика

# 948
И за помощник фармацевт се учи сериозно. Особено в МК ''Йорданка Филаретова''към МУ - София - утвърдено и с традиции учебно заведение. И предметите, които се изучават могат да се видят в учебните им планове. Изобщо не е за подценяване тази професия. Не вярвам ей така да им дават дипломите.
От лични наблюдения точно там - има много компетентни млади хора, но има и много връзкари и минаващи между капките.

# 949
Не вярвам ей така да им дават дипломите.
Вярвай. Като знам каква кукувица завърши фармация... Сега работи в аптека и пак ветър я вее. не знам как въобще си намира работа, тя очевидно не е с всичкия си.

# 950
Мина е студентка още. Сега има държавни изпити.

# 951
Значи е ясна причината защо Мути нападна Цецо така. От завист как този има смелостта да се заяви такъв какъвто е, а Мути е само един страхливец. И се крие зад религията и феса, горкият. Затова проля толкоз сълзи чувствителното момче. 😁

# 952
Елза Парини пише също, че някакъв Стилиян му е гадже на Мути.

# 953
  • София
Просто Мути обича по-мъжествените, а не женствените джендъри ..
Леле, колко инфо излезе за този екземпляр..

# 954
  • Между гори и планини
Елза Парини го закопа този 😂
Колко права съм била в преценката си за него!
Вероятно и за това не иска да го пипат жени 😜

# 955
Ако всичко това е вярно, ми се потвърждава теорията, че е влязъл със стратегията да се прави на много религиозен, разчитайки малцинствата да го спасят. Изненадващо не успяха, но се радвам.

# 956
  • Между гори и планини
Видях скрийншотовете които Елза Парини е сложила във фб.
Голяма излагация е за този толкова " праведен, вярващ , правоверен". Голямо падение, голямо дъно!

# 957
😂 😂 😂 Какво стана? Мути е любител на мъже.И за какво беше това ежене и крещене срещу Цецо?Не можел да гледа голи мъжки тела и зърна? Щял да поправи Цецо, ами ти бе шашкънин, ти първо трябва да се поправиш. 😂

# 958
Ако всичко това е вярно, ми се потвърждава теорията, че е влязъл със стратегията да се прави на много религиозен, разчитайки малцинствата да го спасят. Изненадващо не успяха, но се радвам.

Това с религията беше поза, не съм сигурен дали и вярващ е. Хвърлих поглед на профила му във Фейсбук - преобразил се е с килимчето и капата преди няколко месеца. Някой съквартирант направи коментар, че не го е и виждал да се моли, а вярващите мюсюлмани се молят по 5 пъти всеки ден. Ако са в движение, излизат от колата, разстилат постелката/килима, молят се и после продължават. Това си бяха просто аксесоари с цел събиране на електорат, но явно и автентичните мюсюлмани не го разпознаха като свой.

Реално, от два стола падна на земята за една седмица. Ако имаше смелост да се заяви такъв, какъвто е, можеше и на база религия, и на база сексуална ориентация да набере гласове от целевите групи. В отсъствието на тирадите по Цецо, можеше и да блесне с нещо друго, та да стане симпатичен и на средностатистическия зрител, който не се припознава с тези групи. Уви.

Стоя си зад определението от предните страници - супресиран хомосексуалист, който се крие под шапката на уонаби уахабист. Бързо лъсна, де.

# 959
Видях скрийншотовете които Елза Парини е сложила във фб.
Голяма излагация е за този толкова " праведен, вярващ , правоверен". Голямо падение, голямо дъно!

Не се ли усещате, че това е с цел да се дискредитират вярващите хора и да се провокира уау реакция в зрителите?
Мути явно го е закъсал, за да се навие да вземе едни парички за епизодичното си участие и май "мисията" му е успешна.

Общи условия

Активация на акаунт